Právě je 27 kvě 2018, 20:13

Google


Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 73 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
 SkyLink - zapis na kartu 
Autor Zpráva
Nováček
Nováček

Registrován: 19 kvě 2009, 11:47
Příspěvky: 43
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: SkyLink - zapis na kartu
ved prave! toto sa mi zobrazi, nieje tam ziadny datum.


Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.


24 čer 2009, 21:15
Profil ICQ
Nováček
Nováček

Registrován: 20 pro 2008, 13:13
Příspěvky: 72
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: SkyLink - zapis na kartu
Toto čo si zobrazil ale nie sú konkrétne zápisy (toto sú rôzne predplatiteľské, alebo ako to nazvať varianty toho čo Skylink vysiela). Zápisy na konkrétne programy by sa amli zobraziť až po rozkliknutí jednej z ponúk (001: Skylink 1). Nemám síce tento prijímač (a karta je CSLInk), takže sa môžem mýliť...

_________________
Ariva 210HD Combo, OpenBox X-810, SkyStar2 PCI, 2x Hyundai HSS-1169NA (Partnerbox)
0,8°/1°W, 4,8/5°E, 13°E, 23,5°E fix
30°W - 57°E motor DG380
Digi TV, Skylink
80 cm/80 cm/60 cm


25 čer 2009, 05:47
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 19 kvě 2009, 11:47
Příspěvky: 43
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: SkyLink - zapis na kartu
Ved prave to vysvetlujem ze ked kliknem na 001Skylink I tak sa vpravo zobrazi 001Skylink balik:0EA, kliknem na 002Skylink II tak sa vpravo zobrazi 002Skylink II balik: 0EA atd. No a dalej sa to neda otvorit. Na nete mam zapisy vporiadku, len prijimac ich neukaze. Programy idu vsetky!


25 čer 2009, 06:39
Profil ICQ
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 05 říj 2008, 21:55
Příspěvky: 1394
Bydliště: Lučenec / SR
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: SkyLink - zapis na kartu
wapman píše:
Ved prave to vysvetlujem ze ked kliknem na 001Skylink I tak sa vpravo zobrazi 001Skylink balik:0EA, kliknem na 002Skylink II tak sa vpravo zobrazi 002Skylink II balik: 0EA atd. No a dalej sa to neda otvorit. Na nete mam zapisy vporiadku, len prijimac ich neukaze. Programy idu vsetky!


Ved som Ti napisal, ze ked si na SkyLink, potvrd tlacitkom OK a uvidis zapisy, skoda, ze som Ti vcera k tomu neposlal screen!!! :57:

_________________
SONY Bravia KDL-46EX402AEP FullHD
S300plat,Technisat DIGIT ISIO S1,HD8-S,STR-1
CSlink,Skylink,UPC
motor,2xparabola 85,Monoblok Twin Astra1 a 3
ObrázekObrázek


25 čer 2009, 06:44
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 05 říj 2008, 21:55
Příspěvky: 1394
Bydliště: Lučenec / SR
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: SkyLink - zapis na kartu
Vcera som To pisal priamo ako som to robil na prijimaci, aky fw v nom mas? :31:

_________________
SONY Bravia KDL-46EX402AEP FullHD
S300plat,Technisat DIGIT ISIO S1,HD8-S,STR-1
CSlink,Skylink,UPC
motor,2xparabola 85,Monoblok Twin Astra1 a 3
ObrázekObrázek


25 čer 2009, 06:46
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 19 kvě 2009, 11:47
Příspěvky: 43
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: SkyLink - zapis na kartu
Mam najnovsi FW v prijimaci. Ja ta chapem ale ked kliknem na skylink I neotvori sa ta ponuka programov. Nemoze byt chyba vtom firmwari? Nechcel som sa hrat s fw ked mi vsetko slape- okrem zapisov...


25 čer 2009, 07:15
Profil ICQ
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 05 říj 2008, 21:55
Příspěvky: 1394
Bydliště: Lučenec / SR
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: SkyLink - zapis na kartu
Neviem potom, v com moze byt chyba, ja tam mam tiez posledny fw, ale islo mi to aj so starsimi. Aku tam mas kartu? Tuto? Obrázek alebo tuto? Obrázek Ja mam tu druhu, modru.... Neviem potom, uz ma nic nenapada.... :31:

_________________
SONY Bravia KDL-46EX402AEP FullHD
S300plat,Technisat DIGIT ISIO S1,HD8-S,STR-1
CSlink,Skylink,UPC
motor,2xparabola 85,Monoblok Twin Astra1 a 3
ObrázekObrázek


25 čer 2009, 08:36
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 19 kvě 2009, 11:47
Příspěvky: 43
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: SkyLink - zapis na kartu
Bielu,novuuu, obal je taky ako ta 1.karta,ale karta je tato:


Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.


25 čer 2009, 08:54
Profil ICQ
Nováček
Nováček

Registrován: 19 kvě 2009, 11:47
Příspěvky: 43
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: SkyLink - zapis na kartu
firmwareom to neni, nahodil som FW04.06.09 a vysledok ten isty.


25 čer 2009, 08:59
Profil ICQ
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 05 říj 2008, 21:55
Příspěvky: 1394
Bydliště: Lučenec / SR
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: SkyLink - zapis na kartu
wapman píše:
firmwareom to neni, nahodil som FW04.06.09 a vysledok ten isty.

Uz ako si poslal ten screen s tvojim zobrazenim zapisov, videl som, ze mas kartu inu ako ja, ja tam mam 01 SkyLink a potom uz len 02 03 04, tie mam prazdne....Tak uz Ti poradim len vyskusat - odkontrolovat zapisy v inom prijimaci, ja mam technisat, tam tiez pekne ukaze v sprave kariet vsetky udaje, u nejakeho znameho, alebo v predajni, kde si kupoval showbox by Ti iste pomohli... Este som sa s tymto nestretol, ale ak Ta to az tak netrapi, nechaj to tak, ved ked Ti programy idu (zapisy tym padom tiez), je jedno, ci si vies zapisy pozriet, alebo nie :70:

_________________
SONY Bravia KDL-46EX402AEP FullHD
S300plat,Technisat DIGIT ISIO S1,HD8-S,STR-1
CSlink,Skylink,UPC
motor,2xparabola 85,Monoblok Twin Astra1 a 3
ObrázekObrázek


25 čer 2009, 09:09
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 19 kvě 2009, 11:47
Příspěvky: 43
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: SkyLink - zapis na kartu
Kamos ma Optibox CX PVR READY+ asi na tom ide aj cryptoworks skusim tie zapisy unho pozriet, malo by sa dat pozriet aj ked ma len na Cigi nastavene nie? Ovsem ak ma pusti k prijimacu,on je na take antitalent, vie ako treba manualne zadat kluce a nic ine!


25 čer 2009, 09:41
Profil ICQ
Nováček
Nováček

Registrován: 21 dub 2009, 12:49
Příspěvky: 21
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: SkyLink - zapis na kartu
wapman píše:
Ved prave to vysvetlujem ze ked kliknem na 001Skylink I tak sa vpravo zobrazi 001Skylink balik:0EA, kliknem na 002Skylink II tak sa vpravo zobrazi 002Skylink II balik: 0EA atd. No a dalej sa to neda otvorit. Na nete mam zapisy vporiadku, len prijimac ich neukaze. Programy idu vsetky!

Presne tak isto ani mne neukaze zapis iba to co pisal tu kolega. Mam tiez tu bielu kartu a s300, ale ja som ju este neregistroval...mam ju dva dni... Idu mi vsetky programy.


25 čer 2009, 10:13
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 19 kvě 2009, 11:47
Příspěvky: 43
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: SkyLink - zapis na kartu
Tak mozno ked vyjde novsi FW tak to korektne zobrazi. 05.06. som aktivoval kartu,presne 20dni, rano este islo HBO,teraz uz pise ze je kodovane. Ostatne idu,tak by tie zapisy mali chodit korektne. Mam to napisat ako podnet do sekcie firmware? Myslim aby korektne zobrazilo zapisy?


25 čer 2009, 10:33
Profil ICQ
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 05 říj 2008, 21:55
Příspěvky: 1394
Bydliště: Lučenec / SR
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: SkyLink - zapis na kartu
wapman píše:
Tak mozno ked vyjde novsi FW tak to korektne zobrazi. 05.06. som aktivoval kartu,presne 20dni, rano este islo HBO,teraz uz pise ze je kodovane. Ostatne idu,tak by tie zapisy mali chodit korektne. Mam to napisat ako podnet do sekcie firmware? Myslim aby korektne zobrazilo zapisy?


Daj to tam, ved podla tohto nie si sam, uvidime, co s tym spravia :99:

_________________
SONY Bravia KDL-46EX402AEP FullHD
S300plat,Technisat DIGIT ISIO S1,HD8-S,STR-1
CSlink,Skylink,UPC
motor,2xparabola 85,Monoblok Twin Astra1 a 3
ObrázekObrázek


25 čer 2009, 11:15
Profil
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 10 led 2009, 20:42
Příspěvky: 282
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: SkyLink - zapis na kartu
wapman píše:
Kamos ma Optibox CX PVR READY+ asi na tom ide aj cryptoworks skusim tie zapisy unho pozriet, malo by sa dat pozriet aj ked ma len na Cigi nastavene nie? Ovsem ak ma pusti k prijimacu,on je na take antitalent, vie ako treba manualne zadat kluce a nic ine!

Aby sa to teoreticky dalo pozrieť, museli by ste pretočiť parabolu na Astru 23,5E, ak tam ešte nie sú.


27 čer 2009, 00:30
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 73 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.
Český překlad – phpBB.cz
[ Time : 0.067s | 14 Queries | GZIP : On ]