Právě je 27 kvě 2018, 20:17

Google


Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 73 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
 SkyLink - zapis na kartu 
Autor Zpráva
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: 19 črc 2008, 06:04
Příspěvky: 97
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: SkyLink - zapis na kartu
wapman píše:
ved prave! toto sa mi zobrazi, nieje tam ziadny datum.


neviem preco vam to nepise. mne to slape, potvrdil som este raz tlacidlom "ok" ked je vysvietene napr. 001:Skylink I - kliknes - vypise ti Balik : 0EA - klikni este raz a malo by to nacitat. teraz som to skusal a vypisuje platnost zapisov. mam posledny fw .
niekedy treba aj skusit pomrvit s kartou v slote, mal som ten problem, hlavne v zdielani a raz aj so zapismi. ine uz neviem poradit

_________________
DB 8000 HD PVR (clone Ferrari) & DB 800HD (clone SIM 2.01), Skylink, CSlink


27 čer 2009, 06:08
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 20 pro 2008, 13:13
Příspěvky: 72
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: SkyLink - zapis na kartu
emo53 píše:
Aby sa to teoreticky dalo pozrieť, museli by ste pretočiť parabolu na Astru 23,5E, ak tam ešte nie sú.



Nechápem. Mám síce Openebox, ale zápisy na karte si práve pozerám a súčasne mám naladený program z ponuky Digi - takže prijímač v žiadnom prípade nema signál z 23,5.... zápisy sú fyzicky na karte a nie sú podmienené súčasným príjmom signálu.

Zápisy tam sú, inak by mu nešli prijímať programy.

_________________
Ariva 210HD Combo, OpenBox X-810, SkyStar2 PCI, 2x Hyundai HSS-1169NA (Partnerbox)
0,8°/1°W, 4,8/5°E, 13°E, 23,5°E fix
30°W - 57°E motor DG380
Digi TV, Skylink
80 cm/80 cm/60 cm


27 čer 2009, 07:13
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 21 dub 2009, 12:49
Příspěvky: 21
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: SkyLink - zapis na kartu
marci70 píše:
wapman píše:
ved prave! toto sa mi zobrazi, nieje tam ziadny datum.


neviem preco vam to nepise. mne to slape, potvrdil som este raz tlacidlom "ok" ked je vysvietene napr. 001:Skylink I - kliknes - vypise ti Balik : 0EA - klikni este raz a malo by to nacitat. teraz som to skusal a vypisuje platnost zapisov. mam posledny fw .
niekedy treba aj skusit pomrvit s kartou v slote, mal som ten problem, hlavne v zdielani a raz aj so zapismi. ine uz neviem poradit

Mas tiez tu cisto bielu novu kartu skylink? Podla vsetkeho je problem prave na tych kartach. Ale ked pridem domov skusim s nou "pomrvit" :grin:


27 čer 2009, 07:47
Profil
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: 19 črc 2008, 06:04
Příspěvky: 97
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: SkyLink - zapis na kartu
ano mam bielu kartu, ja som tu staru ani nemal, bezal som na cigi tv na emu, ked bezalo na openoch au bez problemov. ale na silvestra som sa nasr.l a dal som skylink.

_________________
DB 8000 HD PVR (clone Ferrari) & DB 800HD (clone SIM 2.01), Skylink, CSlink


27 čer 2009, 10:21
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 21 dub 2009, 12:49
Příspěvky: 21
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: SkyLink - zapis na kartu
Tak kartou som "pomrvil" a nic, stale to nejde... :cry:


27 čer 2009, 16:21
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 19 kvě 2009, 11:47
Příspěvky: 43
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: SkyLink - zapis na kartu
Mozes pomrvit kolko chces, to nepomaha. Ved keby ti necitalo zapisy tak by nesli programi. Mozno nova seria kariet alebo ktovie. Ja mam verziu v6. Ved zato som to ofotil aby bolo jasne o co ide. Jednoznacne nieje problem s kartou,ani zapismi. Ved su nato machri co vyvijaju FW, ved uvidime mozno to uz bude v dalsom fw v poriadku. Moc ma to netrapi, cez net si mozem overit platnost,horsie by bolo keby tie zapisy nesli.


28 čer 2009, 19:21
Profil ICQ
Nováček
Nováček

Registrován: 06 bře 2008, 13:37
Příspěvky: 97
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: SkyLink - zapis na kartu
Mne 24hod po aktivovaní karty všetko zakodovali.Je to ako DigiTv.Uvidím ako to bude dalej,zatiaľ katastrofa.


01 črc 2009, 19:18
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 21 dub 2009, 12:49
Příspěvky: 21
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: SkyLink - zapis na kartu
http://www.openboxforum.cz/viewtopic.php?f=130&t=5431 Tu som dal prispevok ako na to..... :87:


14 črc 2009, 20:07
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 16 říj 2008, 09:09
Příspěvky: 23
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: SkyLink - zapis na kartu
zdravim.dnes som sa trochu hral so showboxom a vsimol som si,ze v menu pristupovej karty je cislo karty ine,nez je cislo vytlacene na karte.trochu ma to zneistilo,pretoze si nemyslim,ze by pre jednu kartu mali dva "systemy cislovania".dalej pri zapisoch nemam ziadne datumy od-do.kartu som registroval hned po zakupeni,promo balicek ide.este som sa s tym nestretol.neviete,v com by mohol byt problem??dik


23 srp 2010, 10:28
Profil
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 22 říj 2007, 07:12
Příspěvky: 140
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: SkyLink - zapis na kartu
hello
Kde si sa docital, ze to konci 22.8.?
Ty si kupis kartu a na nej je 2 mesiace zadarmo od registracie. Presne toto mam aj ja...20 dni vyuzijes vlastne zadara.. Mam kartu vlozenu v prijimaci a este nezaregistrovanu. Zapisy pozeras spravne.. ja mam presne take iste.. cize nevidim konkretny program a dokedy.. len 4E ..ako ty. ale vsetky programy mi idu..a predpokladam, ze aj tebe, ked si doteraz cakal .. po aktivacii by si ich mal podla mna vidiet presne tam, kde to pozeras.. cize karta a stav predplatneho... Dufam treda, ze to tak bude aj u mna.. chystam sa ju regnut tento tyzden

_________________
Openbox810, Showbox300 platinum, 2x emp164, 23/19/13/1w/ 4xtwin LNB, gital, skylink ICE


23 srp 2010, 11:53
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 16 říj 2008, 09:09
Příspěvky: 23
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: SkyLink - zapis na kartu
jdodo: ak si reagoval na mna,tak neviem co tam motas :).nikde tam nevidim,ze by som napisal,ze promo konci 22.8...ja sa len pytam,ci je spravne,ze v showboxe mi ukazuje ine cislo karty,nez je na nej vytlacene.to,ze sa neukazuju zapisy je asi chyba softu...


23 srp 2010, 12:13
Profil
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 22 říj 2007, 07:12
Příspěvky: 140
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: SkyLink - zapis na kartu
nie .. reagoval som na wapmana..este z prvej strany.. sorry..zabudol som to tam uviest...

a zapisy.. mam soft z 15.7. a nevidim ziadne konkretne, len tak, ako to popisal wapman

_________________
Openbox810, Showbox300 platinum, 2x emp164, 23/19/13/1w/ 4xtwin LNB, gital, skylink ICE


23 srp 2010, 12:33
Profil
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: 21 kvě 2009, 02:05
Příspěvky: 40
Bydliště: Levice
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: SkyLink - zapis na kartu
Tiez mi blbnu zapisy na karte, a dnes mi Skylink klakol uplne...idu len volne programy..

_________________
SHOWBOX Vitamin HD 5000 Enigma 2, Showbox S-300 Platinum parabola 80 cm, Motor Opticum, Cam modul CR/IR Smit Skylink ICE I*deto, Hello HD, Plazma Samsung PS42C450, HDD Toshiba 1TB 3,5"


30 srp 2010, 10:14
Profil
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: 28 bře 2010, 16:24
Příspěvky: 15
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: SkyLink - zapis na kartu
wapman píše:
Bielu,novuuu, obal je taky ako ta 1.karta,ale karta je tato:



Ahoj , odfot zadok karty kde je čip a nie predok, :roll: predky su modre a biele, ale napriklad ja mam dve novu a staru a predok je na oboch biely ale ten novsi ma vzadu napisane I*deto , co sa tyka zapisov, kde si odfotil screeen, na riadok Skylink 1 až 4, musi sa ti dat tlacidlom este vstupit dnu a potom tam budes mat vypisane konkretne programy, pokial nie, nahod FW z 15.7.2010. viem ze su aj novsie ale na tom to ti aspon ide vypisat. :87:

Daj vediet ako si dopadol.... :89:

_________________
2x S300, duo LNB, Skylink , (S300 dream pre camping sat)


31 srp 2010, 21:29
Profil
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: 21 kvě 2009, 02:05
Příspěvky: 40
Bydliště: Levice
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: SkyLink - zapis na kartu
Takze zapisy na kartu som nakoniec rozslapal u predajcu, v prijimaci s origo I*deto dekoderom, najprv skusal prijimac s origo Crypto-dekoderom - ale zapisy ani tam po hodnej chvily NEPRISLI - cize nieje to len cisto problem Showboxu. Ale co ma dozralo je, ze po prichode domov stale v Showboxe nevidno ani nove zapisy...esteze si zajtra idem pre Vitamin... :87:

_________________
SHOWBOX Vitamin HD 5000 Enigma 2, Showbox S-300 Platinum parabola 80 cm, Motor Opticum, Cam modul CR/IR Smit Skylink ICE I*deto, Hello HD, Plazma Samsung PS42C450, HDD Toshiba 1TB 3,5"


01 zář 2010, 19:40
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 73 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.
Český překlad – phpBB.cz
[ Time : 0.180s | 13 Queries | GZIP : On ]