Právě je 20 srp 2018, 00:22

Google


Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 73 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
 SkyLink - zapis na kartu 
Autor Zpráva
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 21 říj 2007, 19:09
Příspěvky: 2637
Bydliště: čr
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: SkyLink - zapis na kartu
Přesně tak problém je na straně skylinku http://www.parabola.cz/forum/topic-52819/

Myslím že ty jejich ICE karty skončily dříve než začly. :42:

_________________
http://www.satdigitalne.cz/Obrázek AzBox HD Elite,Openbox-810,ShowboxS-300,SG2100 usals,85Fe,LNB Twin,Skylink

Všechny uvedené návody slouží výhradně na studijní účely, pro příjem kódovaných programů si pořiďte oficiální dekódovací kartu.
Neposílejte mi SZ,na dotazy používejte fórum.


01 zář 2010, 20:16
Profil
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: 21 kvě 2009, 02:05
Příspěvky: 40
Bydliště: Levice
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: SkyLink - zapis na kartu
Thomik1 píše:
Přesně tak problém je na straně skylinku http://www.parabola.cz/forum/topic-52819/

Myslím že ty jejich ICE karty skončily dříve než začly. :42:

Velmi pekne opisane... :lol:

_________________
SHOWBOX Vitamin HD 5000 Enigma 2, Showbox S-300 Platinum parabola 80 cm, Motor Opticum, Cam modul CR/IR Smit Skylink ICE I*deto, Hello HD, Plazma Samsung PS42C450, HDD Toshiba 1TB 3,5"


02 zář 2010, 18:32
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 11 říj 2008, 23:06
Příspěvky: 38
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: SkyLink - zapis na kartu
Ahoj někde jsem tu na fóru nedávno četl,zmínku o tom,že zápisy na kartu Skylink s začínajícím číslem na 03436(starší) chodí třeba na tři měsíce a na ty nové 4200 chodí každý den a prodlužují taky o jeden den,je to opravdu tak nebo jsem se někde spletl? :115: Dík za odpověď

_________________
Showbox Vitamin 5000 HD,firmware v99-57:CSLink


03 zář 2010, 17:06
Profil
V.I.P.
V.I.P.

Registrován: 24 črc 2009, 13:23
Příspěvky: 240
Bydliště: Košice (Slovensko) 48,75N 21,27E
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: SkyLink - zapis na kartu
Ja mam zapnuty blocker karta z roku 2008 a nova, prima, ct1,ct2, plati do 02052011, markiza, stv1,stv2, joj, jojplus do 02122010

_________________
Golden Interstar 870SD, Dreambox 800HDse, offset 100cm Al E.E. 2x, G.I. 0.2dB Twin 2x, EMP 2x1 / G.I. 2x1, Skylink CryptoWorks / ICE, Astra 3B 23.5E, Thor 6 1W


03 zář 2010, 17:36
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 11 říj 2008, 23:06
Příspěvky: 38
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: SkyLink - zapis na kartu
To ano,ale myslel jsem zápisy na placené programy co jsou v MULTI nebo HBO atd.Ne na GRATIS co se neplatí :38:

_________________
Showbox Vitamin 5000 HD,firmware v99-57:CSLink


03 zář 2010, 17:46
Profil
V.I.P.
V.I.P.

Registrován: 24 črc 2009, 13:23
Příspěvky: 240
Bydliště: Košice (Slovensko) 48,75N 21,27E
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: SkyLink - zapis na kartu
Zaplatil som si na skylinku 1 mesiac multi a 3 mesiacie isiel balik menu 2589 EMM VYP, stara karta 2008. Tak isto cslink zaplatil som film na 5 dni cena 45kc 07082010 a ide este a na karte mam platnost do 07092010 v baliku film mas hbo, hbo2, cinemax
U novych kartach neviem, nemam kartu skylink ICE.

_________________
Golden Interstar 870SD, Dreambox 800HDse, offset 100cm Al E.E. 2x, G.I. 0.2dB Twin 2x, EMP 2x1 / G.I. 2x1, Skylink CryptoWorks / ICE, Astra 3B 23.5E, Thor 6 1W


03 zář 2010, 18:01
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 11 říj 2008, 23:06
Příspěvky: 38
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: SkyLink - zapis na kartu
Dík za odpovědi,teď ještě,aby se ozval někdo s kartou ICE :87:
Jen se chci ještě zeptat,na ten Skylink máš teda kartu s číslem začínající na 03436 nebo třeba 0000?Ať jsem si jistý,že na ni zápisy teda jedou tak jak píšeš :106: Mám i CSLink,jak se objednává balík FILM za těch 45kč?Předem dík :thanx:

_________________
Showbox Vitamin 5000 HD,firmware v99-57:CSLink


03 zář 2010, 18:20
Profil
V.I.P.
V.I.P.

Registrován: 24 črc 2009, 13:23
Příspěvky: 240
Bydliště: Košice (Slovensko) 48,75N 21,27E
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: SkyLink - zapis na kartu
Skylink 03436 a Cslink 04295..
V cslinku sa treba prihlasit, sprava karet tam si dobyjes priklad kuponom 200kc a zvolis si pruznu delku predplatneho, priklad film minimum predplatne je 5 dni 45kc..

_________________
Golden Interstar 870SD, Dreambox 800HDse, offset 100cm Al E.E. 2x, G.I. 0.2dB Twin 2x, EMP 2x1 / G.I. 2x1, Skylink CryptoWorks / ICE, Astra 3B 23.5E, Thor 6 1W


03 zář 2010, 18:45
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 11 říj 2008, 23:06
Příspěvky: 38
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: SkyLink - zapis na kartu
Právě jsem to našel na stránkách CSLinku,když jsi odepsal :))
To jsem nevěděl,že to jde i na pár dní to je super :55:
A číslo CSLinku mám stejné,tak jsem rád,a teď jen,aby se někdo ozval s tou kartou ICE,ať vím jestli opravdu tam chodí ty zápisy jinak,než na tu starou a bude to super.
Děkuji Ti moc za pomoc :115:

_________________
Showbox Vitamin 5000 HD,firmware v99-57:CSLink


03 zář 2010, 18:57
Profil
V.I.P.
V.I.P.

Registrován: 24 črc 2009, 13:23
Příspěvky: 240
Bydliště: Košice (Slovensko) 48,75N 21,27E
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: SkyLink - zapis na kartu
Neviem presne ale u showbox vitaminu pracuje blocker opacne ako na showboxu S300, skus si to preverit, precitaj viac o blocker na vitamine

_________________
Golden Interstar 870SD, Dreambox 800HDse, offset 100cm Al E.E. 2x, G.I. 0.2dB Twin 2x, EMP 2x1 / G.I. 2x1, Skylink CryptoWorks / ICE, Astra 3B 23.5E, Thor 6 1W


03 zář 2010, 19:04
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 11 říj 2008, 23:06
Příspěvky: 38
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: SkyLink - zapis na kartu
Jak to myslíš opačně?Postup je stejný 2589 EMM VYP.Nějak nechápu :12:

_________________
Showbox Vitamin 5000 HD,firmware v99-57:CSLink


03 zář 2010, 21:17
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 11 říj 2008, 23:06
Příspěvky: 38
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: SkyLink - zapis na kartu
Objednal jsem si teda FILMBOXi na těch pět dní a opravdu zápisy došli od 3.9 do 7.10 takže super :106:

_________________
Showbox Vitamin 5000 HD,firmware v99-57:CSLink


03 zář 2010, 22:36
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 23 říj 2008, 19:26
Příspěvky: 51
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: SkyLink - zapis na kartu
Mam otazocku ak mam kartu ICE vypnute EMM. Zaregistrovana. No ziadne zapisy mi neprisli (logicke) avsak karta bezi stale aj po 20 dni.

Ako karta vie ze sa ma po 20 dni deaktivovat ?

Ak je to zapisom tak ak nedojdu zapisy bude to fungovat stale ?

_________________
SHOWBOX S300 + SKYLINK (IR.DETO)


04 zář 2010, 08:33
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 21 říj 2007, 19:49
Příspěvky: 1865
Bydliště: niekde medzi 28,5°E a 30°W
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: SkyLink - zapis na kartu
Zápisy nemôžu predsa prísť na kartu ak máš zakázané EMM...

_________________
Obrázek
Dreamsky 9300:::Vitamin 5000:::HDBOX 9200:::Azbox Elite:::/motorSG2100 a 105 offset Al, soft/vždy čerstvý http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované


04 zář 2010, 08:42
Profil Zobrazit autorovy stránky
Nováček
Nováček

Registrován: 11 říj 2008, 23:06
Příspěvky: 38
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: SkyLink - zapis na kartu
dempsey:Prosím tě na tu kartu ICE chodí ty zápisy jen na ten 1 měsíc,oproti těm starším kartám?Dík za odpověď ,ty ji určitě znáš :38:

_________________
Showbox Vitamin 5000 HD,firmware v99-57:CSLink


04 zář 2010, 09:50
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 73 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.
Český překlad – phpBB.cz
[ Time : 0.030s | 11 Queries | GZIP : On ]