Právě je 27 kvě 2018, 20:18

Google


Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 73 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5
 SkyLink - zapis na kartu 
Autor Zpráva
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 21 říj 2007, 19:49
Příspěvky: 1865
Bydliště: niekde medzi 28,5°E a 30°W
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: SkyLink - zapis na kartu
Práve že nemám a dokedy to nebude nevyhnutné ani mať nebudem.

_________________
Obrázek
Dreamsky 9300:::Vitamin 5000:::HDBOX 9200:::Azbox Elite:::/motorSG2100 a 105 offset Al, soft/vždy čerstvý http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované


04 zář 2010, 09:59
Profil Zobrazit autorovy stránky
Nováček
Nováček

Registrován: 11 říj 2008, 23:06
Příspěvky: 38
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: SkyLink - zapis na kartu
Ok jsem myslel,že ses tu to někde,třeba dočetl,já jsem myslím na to někde tento týden narazil(a nemůžu to najít),ale nejsem si jistý a chci si to ověřit.

_________________
Showbox Vitamin 5000 HD,firmware v99-57:CSLink


04 zář 2010, 10:13
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 11 říj 2008, 23:06
Příspěvky: 38
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: SkyLink - zapis na kartu
Proč se mě objevil zápis na NONSTOPKINO?Nějak nechápu co to je :37:

_________________
Showbox Vitamin 5000 HD,firmware v99-57:CSLink


06 zář 2010, 14:45
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 05 říj 2010, 14:15
Příspěvky: 2
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: SkyLink - zapis na kartu
dnes som kúpil kartu regol som ju cca 16:00 a hodina prešla a nič . Sú tam len nejaké stanice a ani jedna po slovensky alebo česky. Mám openbox x810. čo treba s tým spraviť aby to išlo počkať na tie zapisy ?


05 říj 2010, 16:20
Profil
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 19 říj 2007, 17:38
Příspěvky: 1138
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: SkyLink - zapis na kartu
bycko89 píše:
dnes som kúpil kartu regol som ju cca 16:00 a hodina prešla a nič . Sú tam len nejaké stanice a ani jedna po slovensky alebo česky. Mám openbox x810. čo treba s tým spraviť aby to išlo počkať na tie zapisy ?


:89: Pochybuji,že se ti dostane kloudné odpovědě zdali vůbec.
Neuvedl jsi skoro vůbec žádné podstatné informace,aby ti mohl někdo poradit.
,,Sú tam len nejaké stanice ani jedna po slovensky alebo česky,, Pokud toto napíšeš, nevím co si o tom mám myslet.
Zda máš vůbec nastavenou parabolu na Astru 23,5E. :89:

_________________
Obrázek

:99: Mezi 28,5 E W až 30 W :99:
:arrow:AzBox HD Elite , HD-BOX FS-9200 PVR , He@d Medialink 9700 HD , Dreambox DM 500-S , Dreamsky DSR 7500 , Dreamsky NXP 256 HD
:arrow:Tv Panasonic TX-P42X10Y
:arrow:Motor SG-2100BS http://www.forum.satdigitalne.cz
:arrow:SatFinder Openbox SF 20
:arrow: :57: Přístupové karty Gital , SkyLink :57:

Všechny uvedené návody slouží výhradně na studijní účely, pro příjem kódovaných programů si pořiďte oficiální dekódovací kartu.
Na SZ, které se netýkají ,,funkčnosti fóra,,již neodpovídám.Na dotazy ohledně sat. přijmu je vytvořeno fórum.
Kdo neumí používat tlačítko HLEDAT ,ten si nezaslouží odpověď.


05 říj 2010, 20:22
Profil
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Registrován: 09 led 2010, 20:51
Příspěvky: 213
Bydliště: neďaleko NZ
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: SkyLink - zapis na kartu
bycko89 píše:
dnes som kúpil kartu regol som ju cca 16:00 a hodina prešla a nič . Sú tam len nejaké stanice a ani jedna po slovensky alebo česky. Mám openbox x810. čo treba s tým spraviť aby to išlo počkať na tie zapisy ?


Tak ako bolo povedané málo informácií...
...no ak si na družici ASTRA 23,5°E a máš to aj správne naladené...
...aj bez karty Ti pôjdú SK a CZ - TV stanice
TA3, ČT24, Z1, Pablic TV, Noe TV, Óčko Tv a tá upútavka Empatia.. :89:

_________________
OTF SR95 ; Opticum 4160CX Plus ; Multiview ; X80 HDmi
Showbox S-300, S700 PLATINUM ; Showbox Vitamin HD 5000 ; OPTIBOX ZEBRA
Parabola ofset 120cm, Maximum E-85 Multifocus
karta CSlink, SkylinkCryptoWorks a ICE, Hello, ; poloha rôzna


05 říj 2010, 20:57
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 05 říj 2010, 14:15
Příspěvky: 2
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: SkyLink - zapis na kartu
nebol som na astre sorry moja chyba. Už som všetko beží ako má, ale tie zápisy mi neprišli. Oni musia prísť? Alebo to pôjde aj bez nich?


06 říj 2010, 15:30
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 05 říj 2008, 21:55
Příspěvky: 1394
Bydliště: Lučenec / SR
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: SkyLink - zapis na kartu
bycko89 píše:
nebol som na astre sorry moja chyba. Už som všetko beží ako má, ale tie zápisy mi neprišli. Oni musia prísť? Alebo to pôjde aj bez nich?

Ked ako pises, ze Ti vsetko bezi, ako ma, tak Ti zapisy dosli na kartu, keby si ich tam nemal, kodovane by Ti nesli :57:

_________________
SONY Bravia KDL-46EX402AEP FullHD
S300plat,Technisat DIGIT ISIO S1,HD8-S,STR-1
CSlink,Skylink,UPC
motor,2xparabola 85,Monoblok Twin Astra1 a 3
ObrázekObrázek


06 říj 2010, 22:34
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 17 led 2009, 20:01
Příspěvky: 14
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: SkyLink - zapis na kartu
Ahoj, poradí někdo, kde na S500 najdu zápisy s datumy...? Díky.


22 říj 2010, 08:25
Profil
Mazák
Mazák

Registrován: 10 pro 2008, 09:49
Příspěvky: 527
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: SkyLink - zapis na kartu
veď priamo v menu máš "Smart karta"


Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

_________________
23,5°E+19,2°E+13°E+1°W


22 říj 2010, 09:12
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 28 zář 2008, 09:22
Příspěvky: 34
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: SkyLink - zapis na kartu
na tie zapisy som zvedavy aj ja .. lebo najs ich najdem ale je tam datum par mesiacov do zadu a stale mi bezi aj "promo" balicek od zakupenia karty co je uz skoro 4 mesiac je nejaka moznost ze showbox s300 zobrazi korektne zapisy?


27 říj 2010, 12:14
Profil
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Registrován: 09 led 2010, 20:51
Příspěvky: 213
Bydliště: neďaleko NZ
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: SkyLink - zapis na kartu
RIP píše:
na tie zapisy som zvedavy aj ja .. lebo najs ich najdem ale je tam datum par mesiacov do zadu a stale mi bezi aj "promo" balicek od zakupenia karty co je uz skoro 4 mesiac je nejaka moznost ze showbox s300 zobrazi korektne zapisy?


To sa vytešuješ :106: alebo sťažuješ...

_________________
OTF SR95 ; Opticum 4160CX Plus ; Multiview ; X80 HDmi
Showbox S-300, S700 PLATINUM ; Showbox Vitamin HD 5000 ; OPTIBOX ZEBRA
Parabola ofset 120cm, Maximum E-85 Multifocus
karta CSlink, SkylinkCryptoWorks a ICE, Hello, ; poloha rôzna


28 říj 2010, 14:33
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 28 zář 2008, 09:22
Příspěvky: 34
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: SkyLink - zapis na kartu
konstatujem a pytam sa na zapis...


29 říj 2010, 11:11
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 73 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.
Český překlad – phpBB.cz
[ Time : 0.093s | 13 Queries | GZIP : On ]