Právě je 17 říj 2018, 16:40

Google


Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 16 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
 Zápis a blocker 
Autor Zpráva
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 16 pro 2007, 22:31
Příspěvky: 261
Odpovědět s citací
Příspěvek Zápis a blocker
Zdravím, chcel by som poprosiť o vysvetlenie, čo je to ten blocker a zápis na kartu, kúpil som si kartu skylink. Takže čo sa s touto kartou dá ešte robiť v príjmači, okrem toho že ju tam vložím a registrujem v ČR, alebo SR? Vlastním Showbox S-300 Platinum.
Ďakujem za radu.

_________________
showbox s-300 PLATINUM,HDD externy 80GB, usals-sg2800, skylink, AL parabola 80cm červená s nálepkou Skylink


02 čer 2009, 12:18
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 07 zář 2008, 16:53
Příspěvky: 271
Bydliště: Pardubicko
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Zápis a blocker
No dá se s ní dělat plno věcí, vkládat a vytahovat, v zimě třeba škrabat okno na autě, ale všechno je proti hlavní funkci karty. Né vážně, systém kódování mají velmi slušně zabezpečený + mi jsme velmi malý a nezajímavý trh, takže znalí nemají zájem se zaobírat nákladným prolomením. Takže jediná možnost, platit (nebo neplatit a mít základ) a koukat se, nic víc na ní nezprovozníš.

_________________
Na dotazy, které zde jsou vyřešeny a viditelně umístěny, nemá smysl odpovídat, protože není záruka, že tázající, bude ochoten odpověď přečíst, když tomu tak neučinil do teď.
Showbox S300 Platinum, motor Opticum DM 2400 od 30°W do 30,5°E, Skylink MULTI.


02 čer 2009, 12:47
Profil ICQ
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 16 pro 2007, 22:31
Příspěvky: 261
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Zápis a blocker
Ja som preto založil túto tému, lebo o zápisu na karty je na tomto fóre moc popísané a neviem aká je v tom podstata.

_________________
showbox s-300 PLATINUM,HDD externy 80GB, usals-sg2800, skylink, AL parabola 80cm červená s nálepkou Skylink


02 čer 2009, 12:55
Profil
V.I.P.
V.I.P.
Uživatelský avatar

Registrován: 30 lis 2008, 22:37
Příspěvky: 330
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Zápis a blocker
Zápis na kartě je informace o časové platnosti nějakého programu, kdy je možné kódovaný program dekódovat. Má tedy datum začátku a datum konce a vztahuje se k nějakému programu (např. 1.3.2009 - 15.4.2009 - ČT1). Pro správné dekódovaní musí být zápis platný k aktuálnímu datu, jinak je prostě program kódovaný.

Na S-300 lze platnost zápisů zobrazit:
- MENU - Přístupová karta - Stav předplatného - ...

Bloker je vlastnost fw (aspoň myslím :wink:), která umožňuje dočasně zablokovat zapsání zápisů na kartu.

Na S-300 lze bloker nastavit takto:
- na dálkovém ovladači stisknout MENU 2 5 8 9
- SMC EMM na Vyp, tak je bloker zapnutý - na kartu nechodí zápisy.
- SMC EMM na Zap, tak je bloker vypnutý - na kartu chodí zápisy.

_________________
Showbox VITAMIN 5000 HD (fw 99.57), Showbox S-300 (fw V0025_20110106), parabola 85 cm, LNB König Quad Astrablock, DisEqC, Astra 19.2° a 23.5°, Skylink CZ MULTI, CSLink CZ


Naposledy upravil powery dne 02 čer 2009, 13:12, celkově upraveno 1



02 čer 2009, 13:06
Profil
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 16 pro 2007, 22:31
Příspěvky: 261
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Zápis a blocker
Ďakujem za odpoveď, ešte dve otázky. Keď zapnem blocker, tak mi zostane celý balík skylink (20dňový + multy) nastálo? Alebo to slúži na predĺženie platnosti?

_________________
showbox s-300 PLATINUM,HDD externy 80GB, usals-sg2800, skylink, AL parabola 80cm červená s nálepkou Skylink


02 čer 2009, 13:12
Profil
V.I.P.
V.I.P.
Uživatelský avatar

Registrován: 30 lis 2008, 22:37
Příspěvky: 330
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Zápis a blocker
Nezůstane nastálo, ale pouze po dobu platnosti těch zápisů, a to bude jen 20 dní. Neslouží k prodložení, jen zapíná-vypíná procházení zápisů na kartu.

_________________
Showbox VITAMIN 5000 HD (fw 99.57), Showbox S-300 (fw V0025_20110106), parabola 85 cm, LNB König Quad Astrablock, DisEqC, Astra 19.2° a 23.5°, Skylink CZ MULTI, CSLink CZ


02 čer 2009, 13:14
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 21 říj 2007, 19:49
Příspěvky: 1865
Bydliště: niekde medzi 28,5°E a 30°W
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Zápis a blocker
Nie. Celý vtip je v tom, že zápisy napr. na Multi by si mal dostať na 2 mesiace, ale z rôznych dôvodov sa stáva že prídu napr. na 5 mesiacov. Ak zakážeš blokerom zápisy zabrániš tým zápisu ktorý by túto dobu skrátil na tie dva mesiace a tým pádom budeš mať zápis na Multi na tých 5 mesiacov.

Občas sa ale stáva že provider zmení aj identifikáciu kanálu a v tom prípade Ti ten balík nepôjde aj keď máš zápisy na dlhšiu dobu. V tom prípade by si zápisy musel povoliť a prešla by Ti správna identifikácia ale aj s novým časovým zápisom / kto vie do akého dátumu /

Hraj sa

_________________
Obrázek
Dreamsky 9300:::Vitamin 5000:::HDBOX 9200:::Azbox Elite:::/motorSG2100 a 105 offset Al, soft/vždy čerstvý http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované


02 čer 2009, 13:19
Profil Zobrazit autorovy stránky
V.I.P.
V.I.P.
Uživatelský avatar

Registrován: 30 lis 2008, 22:37
Příspěvky: 330
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Zápis a blocker
Tak takto ;)

_________________
Showbox VITAMIN 5000 HD (fw 99.57), Showbox S-300 (fw V0025_20110106), parabola 85 cm, LNB König Quad Astrablock, DisEqC, Astra 19.2° a 23.5°, Skylink CZ MULTI, CSLink CZ


02 čer 2009, 13:21
Profil
Odborník
Odborník
Uživatelský avatar

Registrován: 22 lis 2007, 09:14
Příspěvky: 4111
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Zápis a blocker
Nedávno jsme tu popisovali bordel v Gitalu, kdy v trapné snaze zabránit aktivacím Barrandova zdarma (chtěli 200,-) si sami šikovně skoro rozložili systém. Lidem pak zpravidla naskákalo několik programů z Géčka zdarma. Takový Fishing and Hunting šel skoro tři týdny, s blockerem i dvakrát tolik.

_________________
Offset Al 105x95cm + 2x80, GI 0,2dB, SG2100, 75°E - 30°W.
I wish people who have trouble communicating would just shut up!


02 čer 2009, 13:27
Profil
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 16 pro 2007, 22:31
Příspěvky: 261
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Zápis a blocker
Ďakujem Dempsey za vysvetlenie, konečne som to pochopil. :89:

_________________
showbox s-300 PLATINUM,HDD externy 80GB, usals-sg2800, skylink, AL parabola 80cm červená s nálepkou Skylink


02 čer 2009, 16:47
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 10 bře 2009, 08:35
Příspěvky: 19
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Zápis a blocker
Ked uz tu pisete o blockeroch mohli by ste mi poradit ako zabranit zapisu na kartu v Openboxe 800. V jednom prispevku v inej casti fora mi odpisali ze mam pouzit HW blocker ale nikde som tu o nom nic nenasiel.


02 čer 2009, 22:57
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 24 zář 2008, 15:44
Příspěvky: 62
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Zápis a blocker
powery píše:
Na S-300 lze bloker nastavit takto:
- na dálkovém ovladači stisknout MENU 2 5 8 9
- SMC EMM na Vyp, tak je bloker zapnutý - na kartu nechodí zápisy.
- SMC EMM na Zap, tak je bloker vypnutý - na kartu chodí zápisy.

Nevies kod na Openbox X810?

Dakujem.


12 srp 2010, 19:35
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 21 říj 2007, 19:09
Příspěvky: 2637
Bydliště: čr
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Zápis a blocker
Openbox nemá bloker. Touto vymožeností je obdařen Showbox. Jedině použít externí.

_________________
http://www.satdigitalne.cz/Obrázek AzBox HD Elite,Openbox-810,ShowboxS-300,SG2100 usals,85Fe,LNB Twin,Skylink

Všechny uvedené návody slouží výhradně na studijní účely, pro příjem kódovaných programů si pořiďte oficiální dekódovací kartu.
Neposílejte mi SZ,na dotazy používejte fórum.


12 srp 2010, 19:47
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 11 zář 2008, 19:16
Příspěvky: 25
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Zápis a blocker
Zaujímalo by ma či aj S-700 má možnosť využívať blokér alebo či táto funkcia sa vstahuje ku konkrétnemu frmware.


13 srp 2010, 19:50
Profil
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Registrován: 13 srp 2008, 21:45
Příspěvky: 134
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Zápis a blocker
ano aj S700 ma bloker... je v kazdom neoficialnom firmwari...

_________________
2x Show-Box S300 + Opticum 4060CX + motor DigiPower SG-2100 + parabola Al 105 cm + Fe 80 cm + LNB SMART Quad 0,2 Titanium + LNB Fte 0,3 twin


13 srp 2010, 20:55
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 16 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.
Český překlad – phpBB.cz
[ Time : 0.147s | 11 Queries | GZIP : On ]