Právě je 27 kvě 2018, 20:21

Google


Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 34 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další
 Skylink-Irdeto 
Autor Zpráva
Nováček
Nováček

Registrován: 31 říj 2008, 20:53
Příspěvky: 49
Odpovědět s citací
Příspěvek Skylink-Irdeto
Dnes 8.6.2010 platforma Skylink oznamuje, že postupne prechádza na kódovanie I*deto a začína s distribúciou kariet I*deto Premium, ktoré budú funkčné aj v dekodéroch CryptoWorks.
Podpora systému CryptoWorks končí 31.12.2012. To zrejme znamená, že Showboxy s dekodérom CryptoWorks nebudú od 1.1.2013 použiteľné na satelitný prijem Skylinku.
Či sa mýlim?

_________________
Showbox 300 Platinum, (1) Gibertini 85 Al, motor Opticum DM 3800; (2) Gibertini 85 Al, multifeed, 4 x LNB


08 čer 2010, 19:44
Profil
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 02 kvě 2008, 16:35
Příspěvky: 112
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Skylink-Irdeto
Od kdy mají šouboxy dekodér Cryptoworks ?


08 čer 2010, 19:56
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 31 říj 2008, 20:53
Příspěvky: 49
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Skylink-Irdeto
Ak má univerzálny dekodér, bude akceptovať aj Skylink I*deto karty, že?

_________________
Showbox 300 Platinum, (1) Gibertini 85 Al, motor Opticum DM 3800; (2) Gibertini 85 Al, multifeed, 4 x LNB


08 čer 2010, 20:09
Profil
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 02 kvě 2008, 16:35
Příspěvky: 112
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Skylink-Irdeto
maximilian píše:
Ak má univerzálny dekodér, bude akceptovať aj Skylink I*deto karty, že?


Kdyby jsi lépe a více četl tak taky najde ... někde .. softy s podporou pro nové karty .....


08 čer 2010, 20:12
Profil
Mazák
Mazák

Registrován: 10 pro 2008, 09:49
Příspěvky: 527
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Skylink-Irdeto
K tomuto mám jednu otázku:
registrovaným užívatelom budú meniť karty zdarma alebo bude treba zakúpiť novú ?

_________________
23,5°E+19,2°E+13°E+1°W


10 čer 2010, 10:37
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 21 říj 2007, 19:49
Příspěvky: 1865
Bydliště: niekde medzi 28,5°E a 30°W
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Skylink-Irdeto
Predbiehaš udalosti - a to skoro o rok a pol. Doteraz prebiehali výmeny u Skylinku bezplatne

_________________
Obrázek
Dreamsky 9300:::Vitamin 5000:::HDBOX 9200:::Azbox Elite:::/motorSG2100 a 105 offset Al, soft/vždy čerstvý http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované


10 čer 2010, 13:14
Profil Zobrazit autorovy stránky
Nováček
Nováček

Registrován: 22 dub 2009, 11:30
Příspěvky: 78
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Skylink-Irdeto
dempsey píše:
...a to skoro o rok a pol.

Ja si skor myslim, ze minimalne o dva a pol roka :)
Co bude potom by som neriesil, je naozaj prilis dlha doba, hlavne v tejto oblasti.


10 čer 2010, 15:40
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 24 zář 2008, 10:41
Příspěvky: 54
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Skylink-Irdeto
Poprosím o radu, bude fungovať karta skylink - I*deto aj v openboxoch 810, ktoré už nemajú softvérovú podporu, t.j. na najaký stávajúci firmware? Ďakujem


02 srp 2010, 13:53
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 06 bře 2008, 13:37
Příspěvky: 97
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Skylink-Irdeto
Táto zmena má zamedziť zdielanie kariet nebo co???


02 srp 2010, 16:01
Profil
V.I.P.
V.I.P.

Registrován: 24 črc 2009, 13:23
Příspěvky: 240
Bydliště: Košice (Slovensko) 48,75N 21,27E
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Skylink-Irdeto
Zapisy na kartu aby si nemohol vypnut menu 2589 EMM VYP.
Pri novych kartach mozu zmenit cely soft na karte a nemusia vymienat karty.

_________________
Golden Interstar 870SD, Dreambox 800HDse, offset 100cm Al E.E. 2x, G.I. 0.2dB Twin 2x, EMP 2x1 / G.I. 2x1, Skylink CryptoWorks / ICE, Astra 3B 23.5E, Thor 6 1W


02 srp 2010, 16:34
Profil
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Registrován: 19 říj 2007, 20:37
Příspěvky: 236
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Skylink-Irdeto
No bezplatne to uplne nebolo. Bol tam manipulacny poplatok okolo 400 Sk a Ti co si to nevymenili v termine platili az 700 Sk.


03 srp 2010, 19:05
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 24 zář 2008, 10:41
Příspěvky: 54
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Skylink-Irdeto
Asi som nepochopil, funguje Skylink - I*deto v openboxe 810 s nejakým stávajúcim softom?


03 srp 2010, 20:05
Profil
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: 26 bře 2009, 18:33
Příspěvky: 86
Bydliště: Košice - Malá Ida
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Skylink-Irdeto
Ja mám čerstvo OpenBox X-810 s kartou Skylink Standard (ICE) - I*deto/CRYPTOWORKS a funguje bez problémov. Samozrejme to frčí ešte len cez Cryptoworks, po 1.1.2013 sa uvidí či to pôjde. Ako v nastavení čítačky je aj možnosť vybrať I*deto, ale či to pôjde sa uvidí až keď to spustia cez I*deto. Firmware som tam dal 5.49.

_________________

Showbox S500 Platinum fw V.0025
Opensat X7700CI prerobený na Openbox X-820 fw 5.52

Emme Esse 85 Al - 23,5°E + 19,2°E monoblok Silver Sky Twin + 39°E na multifeede GI-202 Platinum X Twin + 13°E GI + 28°E Opticum Twin
Skylink ICE


06 srp 2010, 20:32
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Nováček
Nováček

Registrován: 24 zář 2008, 15:44
Příspěvky: 62
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Skylink-Irdeto
wanthom píše:
Ja mám čerstvo OpenBox X-810 s kartou Skylink Standard (ICE) - I*deto/CRYPTOWORKS a funguje bez problémov. Samozrejme to frčí ešte len cez Cryptoworks, po 1.1.2013 sa uvidí či to pôjde. Ako v nastavení čítačky je aj možnosť vybrať I*deto, ale či to pôjde sa uvidí až keď to spustia cez I*deto. Firmware som tam dal 5.49.

Naco cakat? Vsak prepni citacku na I*deto a uvidis ci ide alebo nejde.
A potom napis, aj mna to velmi velmi velmi velmi -II- zaujima.

Dakujem.


12 srp 2010, 19:24
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 21 říj 2007, 19:49
Příspěvky: 1865
Bydliště: niekde medzi 28,5°E a 30°W
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Skylink-Irdeto
Vladimir za čo mu ďakuješ ? ICE karty pracujú v Cryptoworks režime a tak prepnutie do I*deto módu príde až keď bude CRW odstavený

_________________
Obrázek
Dreamsky 9300:::Vitamin 5000:::HDBOX 9200:::Azbox Elite:::/motorSG2100 a 105 offset Al, soft/vždy čerstvý http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované


12 srp 2010, 19:32
Profil Zobrazit autorovy stránky
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 34 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.
Český překlad – phpBB.cz
[ Time : 0.056s | 13 Queries | GZIP : On ]