Právě je 12 pro 2019, 16:39

Google


Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
 STV1, STV2, STV3, Markíza, Doma na frekvenci 12564 
Autor Zpráva
Nováček
Nováček

Registrován: 18 lis 2008, 21:08
Příspěvky: 12
Odpovědět s citací
Příspěvek STV1, STV2, STV3, Markíza, Doma na frekvenci 12564
Ahoj, může mi někdo vysvětlit proč v paketu Skylink naladím STV, markýzu a Doma na frekvenci 12564 místo 12565? Mam Showbox s 300, karta skylink.


16 črc 2010, 23:00
Profil
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 10 srp 2009, 09:09
Příspěvky: 123
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: STV1, STV2, STV3, Markíza, Doma na frekvenci 12564
Ono je to celkem jedno.Já věřím,že to naladíš aji na 12566.Vyzkoušej.

_________________
Vitamín 5000 HD,AZBox Premium HD+ "PLUS",motor SG2100 USALS,41E-4.8W


17 črc 2010, 09:15
Profil
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 02 kvě 2008, 16:35
Příspěvky: 112
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: STV1, STV2, STV3, Markíza, Doma na frekvenci 12564
Všechno má svou toleranci a taky je závislé od teploty , např kmitočet oscilátoru LNB se podle teploty mění apod ..


17 črc 2010, 09:28
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 3 ] 

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.
Český překlad – phpBB.cz
[ Time : 0.064s | 13 Queries | GZIP : On ]