Právě je 14 pro 2018, 20:43

Google


Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 25 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 Gital-cs link, nejde naladit. 
Autor Zpráva
Profík
Profík
Uživatelský avatar

Registrován: 20 říj 2007, 08:39
Příspěvky: 1252
Bydliště: Orlová-,Moravskoslezký/Javorník,Jesenicko
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Gital-cs link, nejde naladit.
kodl004 píše:
tak to byl poděl jak mramorová buchta.....aktivuju kartu CS link a 3 dny ladim astru na 23,5E a neustále mi to vypisovalo kanály z družice Astra 19E,normálně jsem to chtěl vzdát a zavolat profíka!!! (nalazeno i na boku baráku!!!!) když jsem si nevěděl rady tak jsme dal satelit na střechu, ale stále přetrvával stejný problém!!! nakonec jsem se naštval a šoup satelit od voka do leva (signál zmizel na 0%) po té jsem dal prohledat transpondér na frekvenci 12,525 a najednou mi naskočily všechny programy z utajené Astry 23,5E. Takže nerozumím a nechápu i bez ukazatele signálu!!!! programy zase zakódované!!! a najednou během dvou tří minut se začaly postupně dekódovat a co mě mile překvapilo, že to funguje na 100% všechny kanály české i slovenské + bonus na měsíc zdarma (mám kartu na rok) za 699,- a po té za rok za 1000 kč aktivuju na neomezenou což víjde na 1699,-kč je to lepči jak kupovat kartu za 1999kč neomezenou máte 300 úsporu doma :-)
A teď mi řekněte co jsem udělal aby mi to fungovalo, protože to vůbec nechápu :hlava:
Doufám, že někomu poradím, já si toho vytrpěl docela dost a proto si :55:

Tak to jsi frajer ja dnes koupil CS Link bez omezení 1 299,- Kč novou a v obchodě v Karviné a Skylink Standard HD 1 835,- Kč Alba
:ne:
A co se jedna o tu tvoji CS Link 1 rok 293,- Kč

_________________
Pro příjem placené televize si pořiďte řádné předplatné pay-tv, která je v dané zemi dostupná!
AZ Box Elite-Showbox S-700,CsLink,SkyLink,SG 2100,60 parabola
.


12 srp 2010, 20:48
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Nováček
Nováček

Registrován: 21 led 2009, 14:09
Příspěvky: 12
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Gital-cs link, nejde naladit.
Taky jsem koupit tu CS link za 1300,- Kč, jsou tam na 3měsíce zdarma programy jako HBO atd, takže paráda a zakladni české na pořád:)

_________________
Openbox X-810


12 srp 2010, 21:33
Profil ICQ
Nováček
Nováček

Registrován: 25 pro 2008, 17:35
Příspěvky: 9
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Gital-cs link, nejde naladit.
Talk to mě ty kurvy od CS link pěkně vytočily, hledal jsem v obchodech ale pověčinou byly ještě drařží než u nich na CS linku e-shopu, nu což kdych jel pro ní někam autem tak mě to vyjde skoro nastejno, ale ten balíček na 3 měsícě to mě fakt nas..ly :32:


31 srp 2010, 18:35
Profil
Profík
Profík
Uživatelský avatar

Registrován: 20 říj 2007, 08:39
Příspěvky: 1252
Bydliště: Orlová-,Moravskoslezký/Javorník,Jesenicko
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Gital-cs link, nejde naladit.
kodl004 píše:
Talk to mě ty kurvy od CS link pěkně vytočily, hledal jsem v obchodech ale pověčinou byly ještě drařží než u nich na CS linku e-shopu, nu což kdych jel pro ní někam autem tak mě to vyjde skoro nastejno, ale ten balíček na 3 měsícě to mě fakt nas..ly :32:

No tak sis měl najít na webu a za 130 kč poslat.
I tak by vyšla levněji.

_________________
Pro příjem placené televize si pořiďte řádné předplatné pay-tv, která je v dané zemi dostupná!
AZ Box Elite-Showbox S-700,CsLink,SkyLink,SG 2100,60 parabola
.


06 zář 2010, 19:50
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Nováček
Nováček

Registrován: 06 úno 2011, 21:27
Příspěvky: 1
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Gital-cs link, nejde naladit.
Mam takovy orisek.. Mam aktivovanou kartu cs link, 23.5 jsem chytil jde mi vsechno az na dva transpondery ktere nejsem schopen chytit. Jde o 12525 na kterem je ct1,ct2, ct4,ct24 a prima a 12565 ta kterem jsou STVecka a markiza. Jsem ve velke britanii, satelit mam 120cm+motor. Novu atd vcetne ct hd normalne chytam. Nedokazal by mi nekdo poradit?:-(


06 úno 2011, 21:37
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 29 pro 2008, 14:24
Příspěvky: 2
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Gital-cs link, nejde naladit.
Rostišrot píše:
To já taky, strávil jsem u toho celý víkend :D Ale nakonec se zadařilo a hraje.

V mojom pripade je vsetko naladene, chytam vsetky programy z ponuky CSLink, lenze ostavaju zakodovane...kartu som registroval pred 4 hodinami, prisiel mi mail o uspesnej registracii...chcem sa preto spytat ake mate skusenosti prave s tymto, ci je nutne pockat urcity cas alebo je nutne mat specialne nastaveny Openbox (v mojom pripade Openbox X810), popripade mat nahrany konkretny firmware (teraz mam verziu 5.57, nefungovalo to ani pri verzii 5.14)...


18 dub 2011, 16:59
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 21 říj 2007, 19:49
Příspěvky: 1865
Bydliště: niekde medzi 28,5°E a 30°W
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Gital-cs link, nejde naladit.
V Openboxe X-810 je treba nastaviť čítačku/y v podmienenom prístupe na Cryptoworks. Defaultne sú obe čítačky nastavené na Viacess. Po tomto nastavení pre istotu odpojiť prijímač zo siete a znovu zapojiť.

_________________
Obrázek
Dreamsky 9300:::Vitamin 5000:::HDBOX 9200:::Azbox Elite:::/motorSG2100 a 105 offset Al, soft/vždy čerstvý http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované


18 dub 2011, 18:06
Profil Zobrazit autorovy stránky
Nováček
Nováček

Registrován: 29 pro 2008, 14:24
Příspěvky: 2
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Gital-cs link, nejde naladit.
dempsey píše:
V Openboxe X-810 je treba nastaviť čítačku/y v podmienenom prístupe na Cryptoworks. Defaultne sú obe čítačky nastavené na Viacess. Po tomto nastavení pre istotu odpojiť prijímač zo siete a znovu zapojiť.


Hned po napisani mojho prispevku som sa pohrabal v menu a potom mi doslo presne to, co si mi doporucil, restart bol nutny a teraz uz pozeram...no snad to pomoze dalsim "ignorantom ponuky menu"...


18 dub 2011, 18:28
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 11 dub 2010, 14:19
Příspěvky: 2
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Gital-cs link, nejde naladit.
dempsey píše:
V Openboxe X-810 je treba nastaviť čítačku/y v podmienenom prístupe na Cryptoworks. Defaultne sú obe čítačky nastavené na Viacess. Po tomto nastavení pre istotu odpojiť prijímač zo siete a znovu zapojiť.



Vedel by si mi to prosim presnejsie vysvetlit ?


18 kvě 2011, 19:22
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 23 pro 2011, 13:29
Příspěvky: 2
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Gital-cs link, nejde naladit.
M_arecek píše:
Ak budes hladat tak najdes tu mas na zaciatok :google:
CT1 Astra 23,5E 12,525 / V 27500 3/4
NOVA Astra 23,5E 12,070 / H 27500 3/4

Nova ide ale CT1,CT,2atd,,, nejdu!


26 úno 2012, 12:22
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 25 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.
Český překlad – phpBB.cz
[ Time : 0.370s | 13 Queries | GZIP : On ]