Právě je 22 říj 2018, 04:40

Google


Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 
 Sky Link karta 
Autor Zpráva
Nováček
Nováček

Registrován: 03 dub 2009, 19:00
Příspěvky: 12
Odpovědět s citací
Příspěvek Sky Link karta
Pred nedávnom mi na vypadli všetky kanály a na každom mi vypisuje: Vložte čipovú kartu. Keď si kúpim povedzme Sky Link kartu tak ju len vložím a všetky kanály mi automaticky nabehnú?? Vopred Ďakujem


14 srp 2010, 17:50
Profil
V.I.P.
V.I.P.
Uživatelský avatar

Registrován: 12 pro 2008, 12:24
Příspěvky: 70
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Sky Link karta
Pokud máš parabolu ve směru 23,5E a máš seting pro Astru 3 a budeš mít novou kartu, tak ti poběží vše co nabízí skylink. Aspoň po nějaký čas.

_________________
DM 500 HD, DM 500 S, 2x showbox 700


14 srp 2010, 18:07
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 2 ] 

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.
Český překlad – phpBB.cz
[ Time : 0.091s | 15 Queries | GZIP : On ]