Právě je 12 pro 2018, 04:28

Google


Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 10 ] 
 Skylink zdielanie 
Autor Zpráva
Nováček
Nováček

Registrován: 03 pro 2008, 09:37
Příspěvky: 9
Odpovědět s citací
Příspěvek Skylink zdielanie
Zdravim , da sa nejak nazdielat skylink karta ktora je vlozena v Showboxe S300 s dalsim Showboxom S300 a s openboxom X800 ? proste ci sa da karta nejak zdielat aj medzi 3ma prijimacmi ?


18 srp 2010, 21:34
Profil
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Registrován: 13 srp 2008, 21:45
Příspěvky: 134
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Skylink zdielanie
Nie neda... boli tu nejake pokusy, ale nakoniec sa zistilo ze to nejde...

Nico o tom najdes tu: http://www.openboxforum.cz/viewtopic.php?f=86&t=4465&start=0

studuj... :28:

_________________
2x Show-Box S300 + Opticum 4060CX + motor DigiPower SG-2100 + parabola Al 105 cm + Fe 80 cm + LNB SMART Quad 0,2 Titanium + LNB Fte 0,3 twin


19 srp 2010, 09:46
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 03 pro 2008, 09:37
Příspěvky: 9
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Skylink zdielanie
c1nc0 píše:
Nie neda... boli tu nejake pokusy, ale nakoniec sa zistilo ze to nejde...

Nico o tom najdes tu: http://www.openboxforum.cz/viewtopic.php?f=86&t=4465&start=0

studuj... :28:



vdaka moc ;)


19 srp 2010, 16:23
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 25 pro 2008, 11:51
Příspěvky: 5
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Skylink zdielanie
Aby som nezakladal nový topic, tak to napíšem sem. Pred nedávnom mi jeden známy nainštaloval Skylink. Karta je zdielaná medzi dvoma Openboxami. Všetko šlapalo ok. Až dnes po dlhšom čase zapnem TV v druhej izbe (prevažne som pozerával TV v prvej izbe) a pozerám, že to nejde. Okrem TA3 a ČT24 ostatné stanice nejdú. Pozrel som zhruba nastavenie v MENU ( v rámci svojich schopností) a vypadá to, že nastavenie zdielania je stále rovnaké ako aj bolo. Bez zmeny. Čiže by to malo byť ok. Ale nieje. Neviete náhodou, či nespustili nejaký "upgrade", ktorý neumožňuje zdielanie karty?


24 srp 2010, 14:41
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 01 kvě 2009, 16:38
Příspěvky: 1
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Skylink zdielanie
Mám rovnaký problém ako SirPeacemaker. Pred pár dňami mi prestalo fungovať zdielanie, pričom kábel je v poriadku aj nastavené je všetko tak ako má. Nemali ste niekto podobný problém?
edit: Openbox bol asi deň odpojený a po zapojení na cca 2 minúty zase všetko išlo, ale potom zase "kódovaný kanál"...


12 čer 2011, 10:52
Profil
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Registrován: 14 pro 2009, 16:18
Příspěvky: 122
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Skylink zdielanie
Skontroluj si zápisy :wink: když běží jenom FREE kanáli bude to v zápisech jestli jsou O.K. :roll: tak potom hledej chybu vc zdíl... :57:

_________________
Ferguson Ariva 200HD F/W A200_V2.14B2patch 23.5E-19.2E-0,8W CSLINK-120cm-diseq 1.2 společná na střeše paneláku.
Ferguson Ariva 200HD F/W A200_V2.14B2patch Parabola FE 80cm MONOBLOK 23.5E,19.2E SKYLINK ICE


12 čer 2011, 15:41
Profil
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: 28 bře 2010, 16:24
Příspěvky: 15
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Skylink zdielanie
Ahojte, :89: ja som zdielal na showboxoch staru skylink kartu , no s tou novou vymena kartou ktora ma I*deto, mi zdielanie nefunguje. Iba ked prehodim kartu do druheho prijimaca. Neviete mi poradit niekto? Nastavenia ostali povodne ako ked som zdielal staru kartu. Dik za radu kazdemu..... :thanx:

_________________
2x S300, duo LNB, Skylink , (S300 dream pre camping sat)


18 črc 2011, 09:17
Profil
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: 28 bře 2010, 16:24
Příspěvky: 15
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Skylink zdielanie
milane píše:
Ahojte, :89: ja som zdielal na showboxoch staru skylink kartu , no s tou novou vymena kartou ktora ma I*deto, mi zdielanie nefunguje. Iba ked prehodim kartu do druheho prijimaca. Neviete mi poradit niekto? Nastavenia ostali povodne ako ked som zdielal staru kartu. Dik za radu kazdemu..... :thanx:



Chlapci vyriesil som to. ICE karty v slave primaci treba prehodit CAS ID 0D96. Sorry za spam

_________________
2x S300, duo LNB, Skylink , (S300 dream pre camping sat)


18 črc 2011, 09:37
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 28 úno 2009, 20:53
Příspěvky: 1
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Skylink zdielanie
nechcem zakladat novu temu, tak sa spytam tu....
idem vymenim cryptoworks kartu Skylink, za Vymenu, cize ICE, teraz zdielam kartu medzi dvoma OpenBoxmi X-800...
ako som sa tu docital, tak bude fungovat aj nadalej, ked :
Citace:
Chlapci vyriesil som to. ICE karty v slave primaci treba prehodit CAS ID 0D96. Sorry za spam


Moja otazka znie, bude to ficat, aj s origo softwerom v oboch Openboxoch, ci musim updatnut soft?

Moc diky za odpoved


27 črc 2012, 18:05
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 23 črc 2012, 14:50
Příspěvky: 4
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Skylink zdielanie
Ja som mal v 800 verziu fw 5.00 a s tou to po zapnutí prijmača chvíľu išlo (v rozmedzí 5-50 minút) a potom prestalo dekodovanie fungovať. Po prechode na verziu 5.14 alebo 5.47 (viac testovaní) to funguje pre jeden prijmač bez problémov. Nepodarilo sa mi rozchodiť zdielanie. A to aj napriek tomu že som išiel podľa návodov uvedených tu. Je ale pravda že nemám "originál" 800-ku, ale mám Flexbox 890 - čo je tuším čínsky klon.
Asi toľko moje skúsenosti.


27 črc 2012, 18:52
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 10 ] 

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.
Český překlad – phpBB.cz
[ Time : 0.111s | 13 Queries | GZIP : On ]