Právě je 14 pro 2018, 21:32

Google


Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11 ] 
 Prve vlozenie prvej karty. 
Autor Zpráva
Nováček
Nováček

Registrován: 24 zář 2008, 15:44
Příspěvky: 62
Odpovědět s citací
Příspěvek Prve vlozenie prvej karty.
Dobry den.

Kupil som moju prvu kartu v zivote SkyLink ICE a chystam sa ju vlozit do satelitneho prijimaca.
Aby som nieco nepokazil, racej sa poradim. Racej hamovat, ako banovat (odpalit, pokazit, zablokovat a pod.) A mozno to pomoze aj dalsim ludom.

Tu su moje otazky vychadzajuce z toho co som tu cele roky cital. Mam Openbox X-810

1. Je pravda ze MUSIM vypnut EMU? Ak ano, ako to je ked chcem pozerat EMU? Musim vybrat kartu pred zapnutim EMU?
2. Citacku nastavit na Cryptoworks, alebo I*deto?
3. Je jedno ci ju dam do horneho alebo dolneho slotu? Dole sa na nu bude asi menje prasit. :)
4. Kartu vlozit cipom hore, alebo dole?
5. Mam (udajne netestovany) fimware v. 5.49 Moze byt, alebo mam dat (udajne testovany) fimware v. 5.47?
6. Na ktorom kanaly je najlepsie cakat na zapis?
7. Ked idem vlozit alebo vybrat kartu je to treba robit iba pri vypnutom satelite?

Este niake rady a odporucania?

Dakujem.


Naposledy upravil Vladimir dne 26 srp 2010, 10:48, celkově upraveno 4



26 srp 2010, 09:46
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 16 pro 2008, 11:14
Příspěvky: 51
Bydliště: Neďaleko od Trenčína .....
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Prve vlozenie prvej karty.
Zapnutie alebo vypnutie EMU nemá vplyv na príjem na kartu . Kartu čipom dolu , to je jedno do ktorej čítačky . nastaviť Crypto .. FW by malo vyhovovať , vyskúšaš , nemáš čo pokaziť . Zápisy na STV 1 , ČT 1 .

_________________
Open X-810 , X-820 Cl , S 1 - SkyLink ,Fe 80 , A 23,5 E, A 19,2 E , Th 0,8 W, Int,1 W,


26 srp 2010, 10:09
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 21 říj 2007, 19:49
Příspěvky: 1865
Bydliště: niekde medzi 28,5°E a 30°W
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Prve vlozenie prvej karty.
Samozrejme že zap alebo vyp emu má vplyv na príjem a funkčnosť karty.
Ide o to že vo fw sú pozostatky emu a kľúčov na starý Slovak link a Czech link.
Preto je dobré softcam pre Showbox upravovať a zbavovať ho tých starých kľúčov tak ako to Thomik a 005jon vždy robili.

_________________
Obrázek
Dreamsky 9300:::Vitamin 5000:::HDBOX 9200:::Azbox Elite:::/motorSG2100 a 105 offset Al, soft/vždy čerstvý http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované


26 srp 2010, 10:30
Profil Zobrazit autorovy stránky
Nováček
Nováček

Registrován: 24 zář 2008, 15:44
Příspěvky: 62
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Prve vlozenie prvej karty.
A ja som myslel ze cipom hore. :)
To ze treba vypnut EMU som niekde cital (uz davno). Takze staci zmazat kluce na SkyLink? EMU teda netreba vypnut?

Dakujem, a poprosil by som odpovede aj na ostatne otazky.


26 srp 2010, 10:45
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 16 pro 2008, 11:14
Příspěvky: 51
Bydliště: Neďaleko od Trenčína .....
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Prve vlozenie prvej karty.
To Dempsey , on píše, že má Openbox , ja na X- 810 , pri FW 5,14 nevidím žiadny rozdiel pri príjme na karte SkyLink , či je EMU zapnuté al. vypnuté . Aj v minulosti mi súčasne bez problémov šlapal príjem na Thor-Intelsat cez EMU , a zároveň na kartu Sky , ktorá má už viac ako dva roky ?

_________________
Open X-810 , X-820 Cl , S 1 - SkyLink ,Fe 80 , A 23,5 E, A 19,2 E , Th 0,8 W, Int,1 W,


26 srp 2010, 16:56
Profil
Profík
Profík
Uživatelský avatar

Registrován: 20 říj 2007, 08:39
Příspěvky: 1252
Bydliště: Orlová-,Moravskoslezký/Javorník,Jesenicko
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Prve vlozenie prvej karty.
Vladimir píše:
Dobry den.

Kupil som moju prvu kartu v zivote SkyLink ICE a chystam sa ju vlozit do satelitneho prijimaca.
Aby som nieco nepokazil, racej sa poradim. Racej hamovat, ako banovat (odpalit, pokazit, zablokovat a pod.) A mozno to pomoze aj dalsim ludom.

Tu su moje otazky vychadzajuce z toho co som tu cele roky cital. Mam Openbox X-810

1. Je pravda ze MUSIM vypnut EMU? Ak ano, ako to je ked chcem pozerat EMU? Musim vybrat kartu pred zapnutim EMU?
2. Citacku nastavit na Cryptoworks, alebo I*deto?
3. Je jedno ci ju dam do horneho alebo dolneho slotu? Dole sa na nu bude asi menje prasit. :)
4. Kartu vlozit cipom hore, alebo dole?
5. Mam (udajne netestovany) fimware v. 5.49 Moze byt, alebo mam dat (udajne testovany) fimware v. 5.47?
6. Na ktorom kanaly je najlepsie cakat na zapis?
7. Ked idem vlozit alebo vybrat kartu je to treba robit iba pri vypnutom satelite?

Este niake rady a odporucania?

Dakujem.

Emu nevypinej pouze vymaž Cs Link a Sky link kliče ,zapnout na Cryptoworks , a FW bych doporučoval vzhledem ke kartě SkyLink ICE - v. 5.47
potom vložit kartu a čekat na ČT1 nebo STV1 .
Kartu mužeš vkladat při zap přijimači ,ale při vyp to je bezpečnější...

_________________
Pro příjem placené televize si pořiďte řádné předplatné pay-tv, která je v dané zemi dostupná!
AZ Box Elite-Showbox S-700,CsLink,SkyLink,SG 2100,60 parabola
.


26 srp 2010, 18:40
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Nováček
Nováček

Registrován: 24 zář 2008, 15:44
Příspěvky: 62
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Prve vlozenie prvej karty.
Dakujem za info. :wink:

A co je zle na fimware 5.49? Preco je lepsie dat 5.47?


26 srp 2010, 20:14
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 06 bře 2008, 13:37
Příspěvky: 97
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Prve vlozenie prvej karty.
Problém bol soft 5.14.


27 srp 2010, 15:12
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 24 zář 2008, 15:44
Příspěvky: 62
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Prve vlozenie prvej karty.
Tak karta funguje. :wink:
Ale je zaujimave ze len v hornej citacke. Pri vlozeni do spodnej pise nevlozene!

Takze mozem mat fimware 5.49? Alebo ako teda. Ma to niekto odskusane?


27 srp 2010, 23:47
Profil
Profík
Profík
Uživatelský avatar

Registrován: 20 říj 2007, 08:39
Příspěvky: 1252
Bydliště: Orlová-,Moravskoslezký/Javorník,Jesenicko
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Prve vlozenie prvej karty.
Vladimir píše:
Tak karta funguje. :wink:
Ale je zaujimave ze len v hornej citacke. Pri vlozeni do spodnej pise nevlozene!

Takze mozem mat fimware 5.49? Alebo ako teda. Ma to niekto odskusane?

Vyzkoušej a uvidíš ,ale bylo testovano na SkyLink ICE - v. 5.47

_________________
Pro příjem placené televize si pořiďte řádné předplatné pay-tv, která je v dané zemi dostupná!
AZ Box Elite-Showbox S-700,CsLink,SkyLink,SG 2100,60 parabola
.


28 srp 2010, 21:38
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Nováček
Nováček

Registrován: 24 zář 2008, 15:44
Příspěvky: 62
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Prve vlozenie prvej karty.
OK, vdaka. A kto to testoval? Preco neotestoval aj najnovsi fimware?

A netusis preco mi karta nejde v dolnej citacke ale len v hornej?


29 srp 2010, 19:36
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 11 ] 

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.
Český překlad – phpBB.cz
[ Time : 0.032s | 13 Queries | GZIP : On ]