Právě je 21 zář 2018, 04:53

Google


Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 
 Nejde NOVA, Eurosport 
Autor Zpráva
Nováček
Nováček

Registrován: 03 dub 2009, 19:00
Příspěvky: 12
Odpovědět s citací
Příspěvek Nejde NOVA, Eurosport
Na karte SkyLink v prijímači Showbox S-300 mi idú všetky kanály okrem Novy, Novy Sport,Novy Cinema a Eurosportu. Proste čierna obrazovka a nič nevypíše. Ostatné kanály idú bez problémov a nepomáha ani vypnutie a zapnutie.


26 srp 2010, 10:41
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 21 lis 2008, 22:51
Příspěvky: 75
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Nejde NOVA, Eurosport
tukni na tento odkaz viewtopic.php?f=16&t=7893


26 srp 2010, 13:13
Profil
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 19 říj 2007, 17:38
Příspěvky: 1138
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Nejde NOVA, Eurosport
Tak že předpokládám vlastníš kartu Skylink.
Pokud ano potom Eurosport pro kartu Skylink je na Astře 19,2 E.
Eurosport Cz, který ty naladíš na Astře 23,5 je společnosti Cslink.
Dále předpokládám,že Novu atd.máš naladěnou na TP 11992 H 27500 3/4 na tomto TP již nevysílá od 1.2.2010
Tyto programy nyní vysílají na TP 12070H 27500 3/4.
Do svého přijímače dopiš toto TP prolaď jej a vše bude OK. :89:

_________________
Obrázek

:99: Mezi 28,5 E W až 30 W :99:
:arrow:AzBox HD Elite , HD-BOX FS-9200 PVR , He@d Medialink 9700 HD , Dreambox DM 500-S , Dreamsky DSR 7500 , Dreamsky NXP 256 HD
:arrow:Tv Panasonic TX-P42X10Y
:arrow:Motor SG-2100BS http://www.forum.satdigitalne.cz
:arrow:SatFinder Openbox SF 20
:arrow: :57: Přístupové karty Gital , SkyLink :57:

Všechny uvedené návody slouží výhradně na studijní účely, pro příjem kódovaných programů si pořiďte oficiální dekódovací kartu.
Na SZ, které se netýkají ,,funkčnosti fóra,,již neodpovídám.Na dotazy ohledně sat. přijmu je vytvořeno fórum.
Kdo neumí používat tlačítko HLEDAT ,ten si nezaslouží odpověď.


26 srp 2010, 16:49
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 03 dub 2009, 19:00
Příspěvky: 12
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Nejde NOVA, Eurosport
diky


27 srp 2010, 09:50
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 03 dub 2009, 19:00
Příspěvky: 12
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Nejde NOVA, Eurosport
a to ze je ten Eurosport na Astre 19,2 znamená, že keď ho chcem pozerat tak musim natacat parabolu vzdy ked tam chcem prepnut?? a druha otazka: ako to vyzera so Skylinkom a Eurosport 2 CZ?? plánuje sa vysielanie tohto kanalu alebo to nebude v blizkej buducnosti mozne??


21 říj 2010, 15:43
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 16 pro 2008, 11:14
Příspěvky: 51
Bydliště: Neďaleko od Trenčína .....
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Nejde NOVA, Eurosport
Ak nemáš motor , pretáčanie antény by bolo dosť nepraktické , riešením je použiť dva konvertory a Diseq prepínač , alebo monoblok (dvojitý konvertor ).

_________________
Open X-810 , X-820 Cl , S 1 - SkyLink ,Fe 80 , A 23,5 E, A 19,2 E , Th 0,8 W, Int,1 W,


21 říj 2010, 18:05
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 6 ] 

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.
Český překlad – phpBB.cz
[ Time : 0.058s | 13 Queries | GZIP : On ]