Právě je 20 srp 2018, 00:22

Google


Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
 Cs link-nejede 
Autor Zpráva
Nováček
Nováček

Registrován: 21 led 2009, 14:09
Příspěvky: 12
Odpovědět s citací
Příspěvek Cs link-nejede
Zdravím,

Mám CS link, normálně už asi měsíc hraju, ale od včerejška začlo blbnout. Večer nejela tv vůbec(není signál), a dneska celý den hrála, ale sekal se občas obraz a zvuk. Teď večer nejede zase vůbec. Jsem s Karviné, a tady už 2dny intenzivě prší a je vítr. Může to být počasím, nebo se mi silným větrem spíše otočil satelit? I když, dotahnute to bylo tak, že to snad není ani možné, ale nevím v čem jiném by byl problém. Díky moc za odpovědi.

_________________
Openbox X-810


01 zář 2010, 19:24
Profil ICQ
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 21 říj 2007, 19:09
Příspěvky: 2637
Bydliště: čr
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Cs link-nejede
Pokud máš parabolu nastavenou jen tak od oka ,pak se při špatném počasí nediv že není signál. Chce to lépe doladit.

_________________
http://www.satdigitalne.cz/Obrázek AzBox HD Elite,Openbox-810,ShowboxS-300,SG2100 usals,85Fe,LNB Twin,Skylink

Všechny uvedené návody slouží výhradně na studijní účely, pro příjem kódovaných programů si pořiďte oficiální dekódovací kartu.
Neposílejte mi SZ,na dotazy používejte fórum.


01 zář 2010, 20:20
Profil
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 17 bře 2008, 00:26
Příspěvky: 105
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Cs link-nejede
Na akom mieste to máš a na akom držiaku?
Ak to je na stožiary, mohlo pootočiť aj celým stožiarom, často sa to stáva po silných vetroch a s odstupom času - podľa spôsobu uchytenia stožiara pod strechou.


01 zář 2010, 20:40
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 21 led 2009, 14:09
Příspěvky: 12
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Cs link-nejede
No od oka ji mám, ale vždycky jsem měl signál skoro plný, + - 90%. No mám jednu trubku, na které je ještě nadstavec, až na tom je satelit. Takže je dost možné, že se to pohlo. Mám to zkusit zpět doladit? Nechtěl jsem to dělat hned, radši jsem se zeptal...minule to šlapalo super, tak jsem si ho nechtěl rozladit. Dálo mi celkem práci doladit dobrý signál.

_________________
Openbox X-810


01 zář 2010, 22:15
Profil ICQ
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 17 bře 2008, 00:26
Příspěvky: 105
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Cs link-nejede
Bude to asi posunuté, na tej 810 to dolaďuj priamo na TP napr. 12565H, nie na celej Astre, budeš to potom mať presnejšie.


02 zář 2010, 06:47
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 5 ] 

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.
Český překlad – phpBB.cz
[ Time : 0.028s | 11 Queries | GZIP : On ]