Právě je 09 dub 2020, 02:38

Google


Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12 ] 
 sky link mrzne? 
Autor Zpráva
Nováček
Nováček

Registrován: 06 kvě 2009, 18:37
Příspěvky: 58
Odpovědět s citací
Příspěvek sky link mrzne?
zdravim chcem sa opytat ci je normalne ze sa obcas karta zamrzne a treba vypnut zapnut sbox300 alebo niekedy neprepne na urcity kanal ale na iny ide....

:?:

_________________
Showbox s-300PVR Skylink ICE I*deto E+23.5°


16 srp 2010, 13:45
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 16 říj 2008, 09:09
Příspěvky: 23
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: sky link mrzne?
nie je to normalne,no je to aktualny problem vacsiny.hladaj na fore,docitas sa nieco a mozno ti nieco pomoze...


16 srp 2010, 15:24
Profil
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: 04 bře 2008, 19:07
Příspěvky: 99
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: sky link mrzne?
Relic píše:
zdravim chcem sa opytat ci je normalne ze sa obcas karta zamrzne a treba vypnut zapnut sbox300 alebo niekedy neprepne na urcity kanal ale na iny ide....

:?:

Týka sa to všetkých rad showboxov!!!!!!!! a má stým každý problém čo ma showbox.Každý FW. čo vyšiel je nestabilný. Moja rada zmeň značku :89:

_________________
opebox 820ci-DiSEpC 1.2(1W-5E-13.2E-19.2E-23.5E-28.5E+TT)+snowbox700


16 srp 2010, 20:30
Profil
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 16 pro 2007, 22:31
Příspěvky: 261
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: sky link mrzne?
Nemáš pravdu, niektoré mi idú bez problémov.

_________________
showbox s-300 PLATINUM,HDD externy 80GB, usals-sg2800, skylink, AL parabola 80cm červená s nálepkou Skylink


16 srp 2010, 21:03
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 09 bře 2009, 21:08
Příspěvky: 8
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: sky link mrzne?
pridavam aj ja : mam 2x S700 a 2x S300 zdielanie I*deto cez Blue line sw 023 vsetko OK len treba dodrziavat postupy - z banality je niekedy veeeelky problem a kolkokrat ho vyriesi zaciatocnik lebo ide presne krok za krokom , neni horsej chyby ako ta ktoru si spravis sam , lebo vzdy zacnes hladat chybu v niecom inom len nie v sebe :31:


16 srp 2010, 21:10
Profil
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: 04 bře 2008, 19:07
Příspěvky: 99
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: sky link mrzne?
tak veľa zdaru :31:

_________________
opebox 820ci-DiSEpC 1.2(1W-5E-13.2E-19.2E-23.5E-28.5E+TT)+snowbox700


21 srp 2010, 19:26
Profil
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 19 říj 2007, 17:38
Příspěvky: 1138
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: sky link mrzne?
Behrkrasko1 píše:
pridavam aj ja : mam 2x S700 a 2x S300 zdielanie I*deto cez Blue line sw 023 vsetko OK len treba dodrziavat postupy - z banality je niekedy veeeelky problem a kolkokrat ho vyriesi zaciatocnik lebo ide presne krok za krokom , neni horsej chyby ako ta ktoru si spravis sam , lebo vzdy zacnes hladat chybu v niecom inom len nie v sebe :31:


Smekám před tímto příspěvkem. :89:
Samozřejmě tě musím opravit I*deto karty Skylink ještě nejsou.Jedná se o kartu ICE. :106:

_________________
Obrázek

:99: Mezi 28,5 E W až 30 W :99:
:arrow:AzBox HD Elite , HD-BOX FS-9200 PVR , He@d Medialink 9700 HD , Dreambox DM 500-S , Dreamsky DSR 7500 , Dreamsky NXP 256 HD
:arrow:Tv Panasonic TX-P42X10Y
:arrow:Motor SG-2100BS http://www.forum.satdigitalne.cz
:arrow:SatFinder Openbox SF 20
:arrow: :57: Přístupové karty Gital , SkyLink :57:

Všechny uvedené návody slouží výhradně na studijní účely, pro příjem kódovaných programů si pořiďte oficiální dekódovací kartu.
Na SZ, které se netýkají ,,funkčnosti fóra,,již neodpovídám.Na dotazy ohledně sat. přijmu je vytvořeno fórum.
Kdo neumí používat tlačítko HLEDAT ,ten si nezaslouží odpověď.


21 srp 2010, 19:45
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 09 bře 2009, 21:08
Příspěvky: 8
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: sky link mrzne?
ano je to demo karta od skylinku -ICE- , mam to po celom dome zdielam si to do prijimacov pomocou drotoveho card sliteru zn. BLUE line, a vsetko OK, neviem co je na tom k pocudovaniu


22 srp 2010, 02:31
Profil
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 19 říj 2007, 17:38
Příspěvky: 1138
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: sky link mrzne?
Myšleno bylo!!!

,,treba dodrziavat postupy - z banality je niekedy veeeelky problem a kolkokrat ho vyriesi zaciatocnik lebo ide presne krok za krokom , neni horsej chyby ako ta ktoru si spravis sam , lebo vzdy zacnes hladat chybu v niecom inom len nie v sebe .

Bohužel v mnoha případech, je u uživatelů na vině přijímač a to, že dělají chybu právě oni si nepřipustí. :106:
Tak to bylo ode mně myšleno . :89:

_________________
Obrázek

:99: Mezi 28,5 E W až 30 W :99:
:arrow:AzBox HD Elite , HD-BOX FS-9200 PVR , He@d Medialink 9700 HD , Dreambox DM 500-S , Dreamsky DSR 7500 , Dreamsky NXP 256 HD
:arrow:Tv Panasonic TX-P42X10Y
:arrow:Motor SG-2100BS http://www.forum.satdigitalne.cz
:arrow:SatFinder Openbox SF 20
:arrow: :57: Přístupové karty Gital , SkyLink :57:

Všechny uvedené návody slouží výhradně na studijní účely, pro příjem kódovaných programů si pořiďte oficiální dekódovací kartu.
Na SZ, které se netýkají ,,funkčnosti fóra,,již neodpovídám.Na dotazy ohledně sat. přijmu je vytvořeno fórum.
Kdo neumí používat tlačítko HLEDAT ,ten si nezaslouží odpověď.


22 srp 2010, 08:47
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 06 kvě 2009, 18:37
Příspěvky: 58
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: sky link mrzne?
teada a aky je ten podrobny postup????

_________________
Showbox s-300PVR Skylink ICE I*deto E+23.5°


22 srp 2010, 20:44
Profil
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 16 pro 2007, 22:31
Příspěvky: 261
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: sky link mrzne?
Skylink mi posiela na Ice každý deň zápisy a ona blbne, vypol som ich a ide.

_________________
showbox s-300 PLATINUM,HDD externy 80GB, usals-sg2800, skylink, AL parabola 80cm červená s nálepkou Skylink


22 srp 2010, 22:26
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 11 říj 2008, 23:06
Příspěvky: 38
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: sky link mrzne?
mixoft píše:
Skylink mi posiela na Ice každý deň zápisy a ona blbne, vypol som ich a ide.

Chci se zeptat na karty ICE teda chodí každý den zápisy a to na měsíc?To znamená např.dnes zápisy máš-3.9 do 4.10 a zítra ti naběhnou 4.9 do 5.10?Je to tak a jen na měsíc?Dík za odpověď :thanx:

_________________
Showbox Vitamin 5000 HD,firmware v99-57:CSLink


03 zář 2010, 22:41
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 12 ] 

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.
Český překlad – phpBB.cz
[ Time : 2.146s | 16 Queries | GZIP : On ]