Právě je 14 pro 2018, 19:54

Google


Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11 ] 
 CS link nejdu niektore programi 
Autor Zpráva
Nováček
Nováček

Registrován: 13 zář 2009, 19:40
Příspěvky: 11
Odpovědět s citací
Příspěvek CS link nejdu niektore programi
Mam problem s kartou CS link po nahodeni po nejakom case sa rozbehli kodovane kanaly teda okrem JOJ a JOJ+ pri ktorych pise ze su kodovane cakam ze to sa tiez asi rozbehne ale problem nastava pri Nove a Nove cinema kde mi pise ze sluzba nebezi.

Este jedna otazka mimo temu vsetky programi s astry 23,5 bezia okrem ocka kde pise ze nie je signal kde bude problem?


27 zář 2010, 10:41
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 05 říj 2008, 21:55
Příspěvky: 1394
Bydliště: Lučenec / SR
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: CS link nejdu niektore programi
CSlink ma nazvy programov Joj_test a Joj plus_test, daj prescanovat cely satelit a uvidis, ze Ti pojde, aj novu a novu cinemu mas asi na starych TP, ako aj ocko :89:

_________________
SONY Bravia KDL-46EX402AEP FullHD
S300plat,Technisat DIGIT ISIO S1,HD8-S,STR-1
CSlink,Skylink,UPC
motor,2xparabola 85,Monoblok Twin Astra1 a 3
ObrázekObrázek


27 zář 2010, 11:00
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 13 zář 2009, 19:40
Příspěvky: 11
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: CS link nejdu niektore programi
Tiez predpokladam ze to bude v starych TPckach. vies poradit kde ich mozem najst prehladne napisane?


27 zář 2010, 11:02
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 05 říj 2008, 21:55
Příspěvky: 1394
Bydliště: Lučenec / SR
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: CS link nejdu niektore programi
Daj prescanovat cely satelit a mas to, naco Ti su TP, budes sa s tym len babrat s vkladanim a editaciou a nakoniec ho musis aj tak dat prescanovat. Pusti to na celu astru, nove Ti zaradi na koniec, nemusis sa bat, ze Ti rozhasi setting, co mas v prijimaci uz zoradeny :31:

_________________
SONY Bravia KDL-46EX402AEP FullHD
S300plat,Technisat DIGIT ISIO S1,HD8-S,STR-1
CSlink,Skylink,UPC
motor,2xparabola 85,Monoblok Twin Astra1 a 3
ObrázekObrázek


27 zář 2010, 11:05
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 13 zář 2009, 19:40
Příspěvky: 11
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: CS link nejdu niektore programi
problem je ze scan uz som skusal napisalo ze nic nove nenajdene


27 zář 2010, 11:07
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 05 říj 2008, 21:55
Příspěvky: 1394
Bydliště: Lučenec / SR
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: CS link nejdu niektore programi
hoskora píše:
problem je ze scan uz som skusal napisalo ze nic nove nenajdene

Ak mas novy fw, daj v tej tabulke pri scanovani siet na ZAP, ak starsi, SÍ na ZAP, tak Ti prehlada aj nove TP, nie len tie, ktore uz v prijimaci mas :89:

_________________
SONY Bravia KDL-46EX402AEP FullHD
S300plat,Technisat DIGIT ISIO S1,HD8-S,STR-1
CSlink,Skylink,UPC
motor,2xparabola 85,Monoblok Twin Astra1 a 3
ObrázekObrázek


27 zář 2010, 11:14
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 13 zář 2009, 19:40
Příspěvky: 11
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: CS link nejdu niektore programi
super diky za pomoc


27 zář 2010, 11:15
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 13 zář 2009, 19:40
Příspěvky: 11
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: CS link nejdu niektore programi
este jedna otazka ide na skylinku pri sk lokalizacii nova nova cinema a prima?


27 zář 2010, 16:35
Profil
Pokročilý
Pokročilý
Uživatelský avatar

Registrován: 14 led 2008, 15:13
Příspěvky: 375
Bydliště: okr. SO.
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: CS link nejdu niektore programi
hoskora píše:
este jedna otazka ide na skylinku pri sk lokalizacii nova nova cinema a prima?

jasne,že ide,všetko.

_________________
DM 800 HD,S-Box 700 Platinum,TV Panasonic Viera TX-L32X20E,Motor-Sg-2100,Karty-Skylink a CS Link, Družice:/ 75°E - 30°W.


27 zář 2010, 17:05
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 11 dub 2010, 14:19
Příspěvky: 2
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: CS link nejdu niektore programi
Vie mi niekto poradit ohladne situacie pri ktorej mi ide STV 1,2, CT 1,2,24, Prima a nic ine. Markia, JoJ atd. pisu : kodovany kanal.


18 kvě 2011, 19:06
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 05 říj 2008, 21:55
Příspěvky: 1394
Bydliště: Lučenec / SR
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: CS link nejdu niektore programi
Co mas za prijimac? Popozeraj zapisy na karte :89:

_________________
SONY Bravia KDL-46EX402AEP FullHD
S300plat,Technisat DIGIT ISIO S1,HD8-S,STR-1
CSlink,Skylink,UPC
motor,2xparabola 85,Monoblok Twin Astra1 a 3
ObrázekObrázek


19 kvě 2011, 21:18
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 11 ] 

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.
Český překlad – phpBB.cz
[ Time : 0.072s | 13 Queries | GZIP : On ]