Právě je 12 pro 2019, 16:39

Google


Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 28 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 Skylink karta - nejdu ziadne programy 
Autor Zpráva
Mazák
Mazák

Registrován: 10 pro 2008, 09:49
Příspěvky: 527
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Skylink karta - nejdu ziadne programy
mám taký pocit, že sa trocha poznáte :)
nezaoberám sa sat technikou profesionálne, ale vyskúšať ju môžem v 3 rôznych boxoch
cez deň som v Nitre, ale skúšať môžem až večer doma, takže by bola až na druhý deň
zatiaľ ti môžem dať nejakú moju "vystavačnú", len dúfam že mi ju potom vrátiš :D
ak je záujem cez ss môžem poslať kontakt

_________________
23,5°E+19,2°E+13°E+1°W


19 črc 2011, 19:08
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 26 pro 2008, 20:44
Příspěvky: 10
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Skylink karta - nejdu ziadne programy
SlavoF píše:
a kupoval si ju kde? dúfam že nie u baby zelinárky na trhu
číslo karty si si na skylinku dobre skontroloval, či si sa nepomýlil pri registrácii?


:) to nie, kupovana je v jednom velkom nemenovanom obchode so satelitnou technikou v Topolcanoch - ako vsetko, co mam doma, co sa satelitov tyka ;)
a cislo som si prave teraz skontroloval - zaregistroval som to, co je na karte zobrazene...


20 črc 2011, 09:16
Profil
Mazák
Mazák

Registrován: 10 pro 2008, 09:49
Příspěvky: 527
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Skylink karta - nejdu ziadne programy
No, chlopi, odborníci, teraz by som rád počul/videl odpoveď aj ja. :roll:
Po komunikácii atď. s bv12/bull12 mimo tejto témy je momentálne predmetná karta-hrdinka tejto témy u mňa v rukách.
Takže zlatý klinec: tá karta je čisté Ird*to :12: /scan prikladám/
No a koho by to napadlo po prečítaní tejto témy od začiatku :?: , nikoho nenapadlo sa na to ani len spýtať :))
A teraz nech mi niekto vysvetlí ako tá karta mohla šlapať v Opene 810 ? , teda počas proma, čo sa Ird*to počas proma prepína do režimu ICE či kýho šľaka?
Pre bull12 je v Opene 810 táto karta teraz nepoužiteľná, ale urobíme ešte pokus, a síce dám v module Mascom Cw/Ir urobiť zápisy a vyskúšame ju dať znova do Open810 čo to urobí. Dáme vedieť.
Ale to vysvetlenie by to chcelo, Dempsey, čo ty na to?


Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

_________________
23,5°E+19,2°E+13°E+1°W


28 črc 2011, 12:45
Profil
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: 05 kvě 2008, 09:00
Příspěvky: 99
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Skylink karta - nejdu ziadne programy
Ja mám tieto karty dve,jednu v opene druhú v showboxe a šlapú obe...

_________________
Showbox 500


28 črc 2011, 12:55
Profil
Mazák
Mazák

Registrován: 10 pro 2008, 09:49
Příspěvky: 527
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Skylink karta - nejdu ziadne programy
TitusXX píše:
Ja mám tieto karty dve,jednu v opene druhú v showboxe a šlapú obe...

ale nehovor, a čo máš napísané pod chipom, tam kde je v tomto prípade na obrázku vyššie IRDET* 01 ?
alebo, nemáš ich v module ?

_________________
23,5°E+19,2°E+13°E+1°W


28 črc 2011, 13:15
Profil
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: 05 kvě 2008, 09:00
Příspěvky: 99
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Skylink karta - nejdu ziadne programy
presne to isté a nemám ich v module.

_________________
Showbox 500


28 črc 2011, 15:32
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 21 říj 2007, 19:49
Příspěvky: 1865
Bydliště: niekde medzi 28,5°E a 30°W
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Skylink karta - nejdu ziadne programy
Mal by si to zistiť veľmi jednoducho. Vyvolaj info lištu a zisti ktorý CAID je červený. Ak je to 0D96 tak ide v CRW režime

_________________
Obrázek
Dreamsky 9300:::Vitamin 5000:::HDBOX 9200:::Azbox Elite:::/motorSG2100 a 105 offset Al, soft/vždy čerstvý http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované


28 črc 2011, 18:49
Profil Zobrazit autorovy stránky
Mazák
Mazák

Registrován: 10 pro 2008, 09:49
Příspěvky: 527
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Skylink karta - nejdu ziadne programy
takže tá karta od bull12 ide v CAID 0624 , čiže I*deto , prečo sa prepla do 0624 ked predtým v openboxe išla?
alebo sa prepla až u mňa?, môže sa prepnúť bez nejakých zápisov? lebo stále nejde :roll: , ani v module
uvidíme ešte po nákych refreshoch

_________________
23,5°E+19,2°E+13°E+1°W


28 črc 2011, 19:49
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 26 pro 2008, 20:44
Příspěvky: 10
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Skylink karta - nejdu ziadne programy
TitusXX píše:
presne to isté a nemám ich v module.

aku mas prosim verziu softveru? mas Openbox 810?


29 črc 2011, 15:49
Profil
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: 05 kvě 2008, 09:00
Příspěvky: 99
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Skylink karta - nejdu ziadne programy
open 800aj 810,5.40.

_________________
Showbox 500


29 črc 2011, 16:55
Profil
Mazák
Mazák

Registrován: 10 pro 2008, 09:49
Příspěvky: 527
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Skylink karta - nejdu ziadne programy
SlavoF píše:
...dám v module Mascom Cw/Ir urobiť zápisy a vyskúšame ju dať znova do Open810 čo to urobí. Dáme vedieť...

zápisy v inom boxe prešli /DreamskyNXP256 + modul Mascom/ , po návrate do Openu810 tá karta zasa beží , uvidíme dokedy, nevedel som platnosť vyčítať.

_________________
23,5°E+19,2°E+13°E+1°W


01 srp 2011, 08:20
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 25 zář 2009, 16:28
Příspěvky: 1
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Skylink karta - nejdu ziadne programy
Tento problém jsem řešil už s kartou SkyLink ICE(t.j. obojetnou)CR+IRD ve slotu v příjímači.Bohužel to nešlo nijak vyřešit, protože si to asi potrebuje asi 1 za měsíc něco zapsat nebo vyčíst z karty.Zpočátku to ale jelo přes půl roku-tedy ta dvouměsíční předváděčka stačilo(když to přestalo jet)-nastavit zápis a čtení na kartu,chvíli to nechat-než se objevila cedulka-pak rychle vytáhnout kartu z CERTIFIKOVANÝHO SATelitu Topfield2050 a zase to měsíc vydrželo - ale nikdy déle.Takže certifikovaný modul snad pomůže.

Další téma:moduly -Vyzkoušel jsem modul pro CsLink Neotion -a nejede to --když se toho přepne víc po sobě,tak to čučí 1 minutu , než se to rozjede.

Naopak bezchybně frčí modul : Mascom -cryptoworks+irdeto-je na nim fialkový nápis I*deto

s tímto to chci rozjet,protože mám 3kusy showboxů 700 a nechci je vyhodit,ale to zřizování družic a zadávání frekvencí mě vždycky pěkně nasere,protože ta okna pořád stejně vypadají a liší se pouze nějakým barevným tlačítkem . Takže tak.


04 srp 2011, 11:04
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 17 led 2010, 11:02
Příspěvky: 5
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Skylink karta - nejdu ziadne programy
Mohol by mi niekto poradiť?,,,,mam showbox s300 platinum a som v nemecku lenže karta I*deto mi nefunguje. idú mi len programi ct24 a tvlux ale na ostatných mi píše ze kodované. neviem aky soft mam do toho dať a ani katu neviem resetovať v skylinku lebo ju registrovala firma. Poradte mi prosím čo mam stym robiť lebo ja sa nevyznám tak do toho ako vy. vopred dakujem


23 čer 2012, 14:51
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 28 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.
Český překlad – phpBB.cz
[ Time : 0.152s | 13 Queries | GZIP : On ]