Právě je 21 zář 2018, 04:45

Google


Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 90 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6
 Diskuze k settingu 
Autor Zpráva
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 05 říj 2008, 21:55
Příspěvky: 1394
Bydliště: Lučenec / SR
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Diskuze k settingu
Ine subory Ti cita? Skus nejake foto, mp3, ak funguje, tak mas asi poskodeny (nekompletny) subor settingu :31:

_________________
SONY Bravia KDL-46EX402AEP FullHD
S300plat,Technisat DIGIT ISIO S1,HD8-S,STR-1
CSlink,Skylink,UPC
motor,2xparabola 85,Monoblok Twin Astra1 a 3
ObrázekObrázek


26 dub 2011, 18:46
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 05 čer 2010, 13:55
Příspěvky: 13
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Diskuze k settingu
ano, funguje .... funguje nahrávání, funguje přehrávání i prohlížení třeba jpg .... uvedený setting jsem stahoval několikrát na dvou pc a pokaždé, když to chci nahrát do stroje to hlásí error usb, proto se ptám, zda je uvedený setting v pořádku a jestli s ním má někdo další obdobný problém


26 dub 2011, 19:45
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 12 lis 2008, 21:44
Příspěvky: 6
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Diskuze k settingu
A máš flash zformátovanou na fat , ne ntfs nebo jiné ? Mně to kdysi dělalo stejný problém , měl jsem tam ntfs...


26 dub 2011, 21:46
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 05 říj 2008, 21:55
Příspěvky: 1394
Bydliště: Lučenec / SR
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Diskuze k settingu
labeent píše:
A máš flash zformátovanou na fat , ne ntfs nebo jiné ? Mně to kdysi dělalo stejný problém , měl jsem tam ntfs...

No tak to asi tazko s tym ntfs systemom, nakolko ziadny usb kluc tento format neumoznuje naformatovat!!! :57: Nasledne, ak by si si pozorne precital predchadzajuci prispevok, tym, ze ostatne subory mu na uvedenom kluci otvara, duplom to nebude chybou formatu, nakolko showbox ntfs format nepodporuje!!! :31: Zacnite si uz citat prispevky pred tym, ako na ne odpoviete pozornejsie :107:

to mrtrust:
Este by som vyskusal len tak pre skusku stiahnut nejaky iny setting a nasledne ho skusit naladovat do prijimaca, mozno je ozaj len poskodeny zalohovy subor :89:

_________________
SONY Bravia KDL-46EX402AEP FullHD
S300plat,Technisat DIGIT ISIO S1,HD8-S,STR-1
CSlink,Skylink,UPC
motor,2xparabola 85,Monoblok Twin Astra1 a 3
ObrázekObrázek


27 dub 2011, 09:31
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 05 čer 2010, 13:55
Příspěvky: 13
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Diskuze k settingu
díky za příspěvky i odpovědi ..... předchozí setting mi funguje a lze jej do mašiny i nahrát .... prubnul jsem i jinou flešku, ale prostě tento poslední setting mi i druhý usb nosič hlásí " usb error " ..... taktéž na něm přehraju a zobrazím vše co je showboxem podporováno ...... opět se ptám ( jelikož mi ještě nikdo neodpověděl ) , zda Vám uvedený setting šlape bez problémů


27 dub 2011, 16:38
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 05 říj 2008, 21:55
Příspěvky: 1394
Bydliště: Lučenec / SR
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Diskuze k settingu
Uz si si aj trochu sam odpovedal :D ak nemas poskodeny subor, k novym-novsim fw sa neodporuca setting starsi a opacne, niekedy vobec obnova z neho nefunguje, menila sa tam struktura :89:

_________________
SONY Bravia KDL-46EX402AEP FullHD
S300plat,Technisat DIGIT ISIO S1,HD8-S,STR-1
CSlink,Skylink,UPC
motor,2xparabola 85,Monoblok Twin Astra1 a 3
ObrázekObrázek


27 dub 2011, 20:19
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 05 čer 2010, 13:55
Příspěvky: 13
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Diskuze k settingu
já bych tu nerad spamoval, ale Seting na Skylink 23,5E - 19.2E / S-700 17.4.2o11 Přeladěno. s datem 17.4.2011 mi tedy osobně zrovna nepřijde jako starý setting, obzvláště pokud obsahuje Prima love a zmněnu Barandova :lol:


28 dub 2011, 20:02
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 05 říj 2008, 21:55
Příspěvky: 1394
Bydliště: Lučenec / SR
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Diskuze k settingu
Nepozeral som verziu - datum tvojho settingu, ani verziu fw nemas napisanu, na ktorej si to skusal, napisal som Ti problem settingu s verziami fw-ov. Vies, prispevkov, co tu denne prejde, musime precitat, odkontrolovat, ci nie je duplicitny, povolovat novych uzivatelov, usmernovat... a Ty este napises toto? To je vdacnost dnesnych uzivatelov, co ma za pomaly rok registracie 11 prispevkov aj s cestou? A este ze :lol:
Ani jeden uzivatel tebou popisany problem na tomto fore neopisal....
Skus si skratit subor settingu len na nazov setting.wcs nakolko tam ladujes do prijimaca subor s nazvom S700PLATINUM_Skylink_nový_17.4.2o11.WCS.WCS!!!!!!!!
No a takymto pristupom sa odpovedi od uzivatelov asi ani nedockas :70:

_________________
SONY Bravia KDL-46EX402AEP FullHD
S300plat,Technisat DIGIT ISIO S1,HD8-S,STR-1
CSlink,Skylink,UPC
motor,2xparabola 85,Monoblok Twin Astra1 a 3
ObrázekObrázek


28 dub 2011, 20:54
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 05 čer 2010, 13:55
Příspěvky: 13
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Diskuze k settingu
samozřejmě chápu, že tu nejsem sám a cením si toho, co tu pro lidi děláte ...... nakonec kdybych těmhle věcem rozuměl, nehledám tu pomoc. Pokud tedy ještě můžu doplnit, instalovaná verze fw je : S700PLATINUM_PVR_A673V0024_20101001.WCS a setting je již uvedený Seting na Skylink 23,5E - 19.2E / S-700 17.4.2o11 Přeladěno

vyzkoušel jsem dvě usb, setting stahnout na dvou pc v různých prohlížečích i jej přejmenovat jak jsi doporučoval .... bohužel stále mi to na displeji hází hlášku usb error...... k showboxu jsem někde prokaučoval manuál, takže je pro mě i problém těch pár chybějících nebo přesunutých kanálů naladit ručně


30 dub 2011, 15:43
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 05 říj 2008, 21:55
Příspěvky: 1394
Bydliště: Lučenec / SR
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Diskuze k settingu
Tak citaj este tu :93: viewtopic.php?f=86&t=8993
myslel som, ze tu zakladnu vec, vypnut a zapnut prijimac zo siete si vyskusal :89:

_________________
SONY Bravia KDL-46EX402AEP FullHD
S300plat,Technisat DIGIT ISIO S1,HD8-S,STR-1
CSlink,Skylink,UPC
motor,2xparabola 85,Monoblok Twin Astra1 a 3
ObrázekObrázek


30 dub 2011, 16:33
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 05 čer 2010, 13:55
Příspěvky: 13
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Diskuze k settingu
no tak to by mě ani ve snu nenapadlo :lol: ..... bylo to ono .... ještě jednou moc díky :87:


30 dub 2011, 16:45
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 05 říj 2008, 21:55
Příspěvky: 1394
Bydliště: Lučenec / SR
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Diskuze k settingu
80% oprav dnesnych elektrospotrebicov je len odpojit a znovu pripojit k sieti :55:

_________________
SONY Bravia KDL-46EX402AEP FullHD
S300plat,Technisat DIGIT ISIO S1,HD8-S,STR-1
CSlink,Skylink,UPC
motor,2xparabola 85,Monoblok Twin Astra1 a 3
ObrázekObrázek


30 dub 2011, 19:24
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 17 úno 2008, 10:17
Příspěvky: 73
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Diskuze k settingu
Kodované české programy na Skylinku:
Někdy o víkendu na chalupě (nebo před ním) mi na kartě Skylink "odpadly" všechny (a pouze) české programy, kromě ct24. Kartu mám "03436.." tedy určenou k výměně. Stará Skylinková karta se "pokazila"- nejede aji v Openboxu aji v Showboxu 500. Zkusil jsem přeladit, ale nepomohlo to. V pondělí jsem tedy kopupil/vyměnil za novou (IRD ICE) nahodil ji do jiného přístroje aby se chytla, pak jsem ji zkusil v Showboxu - a tentýž výsledek - české nejedou-hlásí to, že jsou kodované. Kde udělal soudruh z NDR(a Prahy) chybu? Díky za tip. :89:

_________________
Openbox X-810; motor SG-2100 +Showbox300 P+S700P


01 čer 2011, 08:18
Profil ICQ
Nováček
Nováček

Registrován: 04 led 2009, 15:33
Příspěvky: 12
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Diskuze k settingu
muzete mi prosim poradit jake nastaveni si mam stahnout na 700 combo aby mi tam sla stara karta CSlink a konvertor na Astra3 (23,5°) a Astra1 (19,2°)
diky

_________________
Showbox S-700 PVR COMBO Platinum


24 srp 2011, 19:42
Profil
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Registrován: 09 led 2010, 20:51
Příspěvky: 213
Bydliště: neďaleko NZ
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Diskuze k settingu
...trebárs tennto soft ver.24 originál sapro a v druhej prílohe je tabuľka parametrov pre cslink ako naladiť...

môžeš si stiahnuť:

download/file.php?id=4979
download/file.php?id=5212

_________________
OTF SR95 ; Opticum 4160CX Plus ; Multiview ; X80 HDmi
Showbox S-300, S700 PLATINUM ; Showbox Vitamin HD 5000 ; OPTIBOX ZEBRA
Parabola ofset 120cm, Maximum E-85 Multifocus
karta CSlink, SkylinkCryptoWorks a ICE, Hello, ; poloha rôzna


26 srp 2011, 12:22
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 90 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.
Český překlad – phpBB.cz
[ Time : 0.103s | 13 Queries | GZIP : On ]