Právě je 14 lis 2018, 07:51

Google


Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 38 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
 Formátovanie USB 
Autor Zpráva
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 05 říj 2008, 21:55
Příspěvky: 1394
Bydliště: Lučenec / SR
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Formátovanie USB
Skus si zazalohovat setting a sprav tovarenske nastavenie, aky tam mas fw? :31:

_________________
SONY Bravia KDL-46EX402AEP FullHD
S300plat,Technisat DIGIT ISIO S1,HD8-S,STR-1
CSlink,Skylink,UPC
motor,2xparabola 85,Monoblok Twin Astra1 a 3
ObrázekObrázek


28 pro 2009, 10:41
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 21 úno 2009, 00:59
Příspěvky: 5
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Formátovanie USB
golfLC píše:
Skus si zazalohovat setting a sprav tovarenske nastavenie, aky tam mas fw? :31:


FW mam z 30.9.2009 a tovarenske nastavenie som robil hned po nahrati FW.
Ono to zo zaciatku robilo este dalsie blbosti (ked som mal zapojeny HDD a vypol som Showbox, tak sa uplne vyresetoval a musel som zacat odznovu - tzn. nastavit jazyk, nahrat FW, tov.nast., settings). Potom sa mi to podarilo nejako urobit cez vypnutie zadnym vypinacom a teraz to blbne tak ako som popisal.
Bojim sa, ze to bude nieco v HDD. Objavil som totiz prispevok od emgeho na http://www.openboxforum.cz/viewtopic.php?f=121&t=6405&start=15 a ten tvrdi, ze tieto HDD nie su vhodne pre SB, kvoli software SmartWare, ktory je umiestneny na HDD. To by mozno aj vysvetlovalo, preco to nedokazem naformatovat cez SB. Ja si zase myslim, ze by sa to mozno dalo nejako vymazat z disku pomocou nejakeho "cistiaceho programu" na hardisky.

_________________
Openbox X-810, Showbox 300 Platinum; 90cm parabola; 3 x LNB; 2 x Diseq quatro; 19,2°E, 23,5°E, 28,2°E; karta Skylink, HDD WD My Passport Elite 320GB USB


28 pro 2009, 12:21
Profil
V.I.P.
V.I.P.
Uživatelský avatar

Registrován: 30 lis 2008, 22:37
Příspěvky: 330
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Formátovanie USB
vladobatovsky píše:
pomocou nejakeho "cistiaceho programu" na hardisky.

magnetu? ;)

_________________
Showbox VITAMIN 5000 HD (fw 99.57), Showbox S-300 (fw V0025_20110106), parabola 85 cm, LNB König Quad Astrablock, DisEqC, Astra 19.2° a 23.5°, Skylink CZ MULTI, CSLink CZ


28 pro 2009, 12:23
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 21 úno 2009, 00:59
Příspěvky: 5
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Formátovanie USB
powery píše:
vladobatovsky píše:
pomocou nejakeho "cistiaceho programu" na hardisky.

magnetu? ;)


:87: Ja som skor myslel jedno poriadne velke kladivo :51:

_________________
Openbox X-810, Showbox 300 Platinum; 90cm parabola; 3 x LNB; 2 x Diseq quatro; 19,2°E, 23,5°E, 28,2°E; karta Skylink, HDD WD My Passport Elite 320GB USB


28 pro 2009, 15:41
Profil
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 12 pro 2007, 19:56
Příspěvky: 136
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Formátovanie USB
Tá virtuálna mechanika na harddisku nie je. Keby bola, bolo by to jednoduché riešenie.
Na delenie a formátovanie disku je ideálne požiť nejaký vhodný softvér - Acronis, Paragon (komerčné), z voľných Gparted, Partlogic...
A ak to nepomôže, tak potom ten magnet a kladivo :55:

_________________
2x Dreamsky DSR-7500 PVR, motor DG-380


28 pro 2009, 19:38
Profil
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Registrován: 20 říj 2008, 18:33
Příspěvky: 104
Bydliště: slovakia-levice
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Formátovanie USB
nechcem zakladat novú tému!je potrebné po určitom čase defragmentovať hdd pripojený k showboxu?(samozrejme na PC)a to hlavne ked som dlho len nahrával a teraz dosť mazal.disk je plný zhruba na45% a v čase neprehrávania vydáva divné zvuky!

_________________
openbox x-820,showbox s-700platinum,illusion x-3,globo 6010ci,optibox extra cx pvr ready,ariva 200
3-krát parabola 85al,software najlepšie spolahlivý a funkčný.HDD WD 500GB a kopec dalších nezmyslov


12 led 2010, 20:37
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 05 říj 2008, 21:55
Příspěvky: 1394
Bydliště: Lučenec / SR
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Formátovanie USB
Ked to robi mimo prehravania, skor to vidim na loziska, nie defragmentaciu :31:

_________________
SONY Bravia KDL-46EX402AEP FullHD
S300plat,Technisat DIGIT ISIO S1,HD8-S,STR-1
CSlink,Skylink,UPC
motor,2xparabola 85,Monoblok Twin Astra1 a 3
ObrázekObrázek


12 led 2010, 22:07
Profil
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 12 pro 2007, 19:56
Příspěvky: 136
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Formátovanie USB
Defragmentácia je dôležitá, takže rozhodne áno.
A odporúčal by som raz za čas dať urobiť kontrolu disku s "opravou chybných súborov". Sat. prijímač predsa len nie je počítač.

_________________
2x Dreamsky DSR-7500 PVR, motor DG-380


12 led 2010, 23:31
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 05 říj 2008, 21:55
Příspěvky: 1394
Bydliště: Lučenec / SR
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Formátovanie USB
emge píše:
Defragmentácia je dôležitá, takže rozhodne áno.
A odporúčal by som raz za čas dať urobiť kontrolu disku s "opravou chybných súborov". Sat. prijímač predsa len nie je počítač.

Samozrejme, ze nie je na skodu (ale ozaj len raz za cas pri plnsom zaplneni HDD), ale tie zvuky to isto nerobi tym, ze ho nema casto defragmentovany.... Mam externy disk, na ktory kopirujem hore dole aj 10 GB subory a v pohode, defragmentujem tak raz za pol roka..... Pri polovicnom zaplneni disku a sucasnom citani, pripadne zapisu len jednej stopy, ako je to pri showboxe, je to v pohode aj bez defragmentacie, nakolko ak ju aj spravis a nieco nasledne nahras, pripadne zmazes nieco starsie, si znovu na zaciatku, uz tam mas znovu volne miesto v strede disku, ktore zaplnis dalsou nahravkou, ale len z casti a dalsia cast nahravky je uz niekde ku koncu disku. Na niektorych forach sa docitas, ze casta defragmentacia disku ho zbytocne nici, uuuuuuplne zbytocny presun suborov, niekedy az hodinovy zbytocny chod pri defragmentacii, nehovoriac este o tom, ze Win si ho spravi aj tak na svoj obraz a nie podla showboxu :89:

_________________
SONY Bravia KDL-46EX402AEP FullHD
S300plat,Technisat DIGIT ISIO S1,HD8-S,STR-1
CSlink,Skylink,UPC
motor,2xparabola 85,Monoblok Twin Astra1 a 3
ObrázekObrázek


13 led 2010, 09:09
Profil
Mazák
Mazák

Registrován: 11 říj 2008, 19:02
Příspěvky: 599
Bydliště: Severovýchod Slovenska
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Formátovanie USB
Neviem,ci to bola niejaka nahoda,alebo to je pravidlom,ale mne test rychlosti po defragmentacii ukazal ovela horsie vysledky,ako pred defragmentaciou.Bolo to uz dost davno,co som skusil defragmentovat,no po tomto vysledku som radsej skopiroval subory a naformatoval disk v showboxe.(viem,ze fat sa by mal obcas defragmentovat,no po tejto skusenosti na to kaslem).

_________________
Showbox S300,90Fe,SG2100,Skylink,75E az 30W, Homecast 150Cr preflashovany na Condor,80Fe,multifeed 1W,4W,na 1W lnb Sharp 0,7db 16 rocny(je o trochu lepsi ako Golden interstar 0,2db na 4W)


13 led 2010, 10:53
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 05 říj 2008, 21:55
Příspěvky: 1394
Bydliště: Lučenec / SR
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Formátovanie USB
Kasr píše:
Neviem,ci to bola niejaka nahoda,alebo to je pravidlom,ale mne test rychlosti po defragmentacii ukazal ovela horsie vysledky,ako pred defragmentaciou.Bolo to uz dost davno,co som skusil defragmentovat,no po tomto vysledku som radsej skopiroval subory a naformatoval disk v showboxe.(viem,ze fat sa by mal obcas defragmentovat,no po tejto skusenosti na to kaslem).

Tak tak, defragmentacia v PC si urobi poriadok podla Win, nie podla showboxu, kde je uplne postacuje formatovanie :87:

_________________
SONY Bravia KDL-46EX402AEP FullHD
S300plat,Technisat DIGIT ISIO S1,HD8-S,STR-1
CSlink,Skylink,UPC
motor,2xparabola 85,Monoblok Twin Astra1 a 3
ObrázekObrázek


13 led 2010, 10:55
Profil
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Registrován: 20 říj 2008, 18:33
Příspěvky: 104
Bydliště: slovakia-levice
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Formátovanie USB
prajem pekný večer .tak som bol skutočne prekvapený, ale tá defragmentácia(trvalo to asi 8 hodín :37: ) vo windows xp+sp2 skutočne pomohla,už to nerobí.test rýchlosty som neskúśal ,nahráva v pohode dakujem...

_________________
openbox x-820,showbox s-700platinum,illusion x-3,globo 6010ci,optibox extra cx pvr ready,ariva 200
3-krát parabola 85al,software najlepšie spolahlivý a funkčný.HDD WD 500GB a kopec dalších nezmyslov


13 led 2010, 19:50
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 06 led 2010, 17:09
Příspěvky: 9
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Formátovanie USB
pre vase info: vcera som skusal WD320 2,5" FAT32 s napajanim len cez usb. po zasunuti do slotu nerozpoznane. po vypnuti a zapnuti vypinacom nerozpoznane. ked som klikol na DO asi 4x na usb tlacidlo ho rozpoznal a vsetko ok. nahral som asi dve hodky, vsetko bez problemov. takze skuste aj vy komu nieco nejde tento postup a mozno sa chyti.

_________________
showbox 700 combo, 2x showbox 300, monoblok quad dual 4.3, Yagi uhf 13dB, skylink, smartwi


14 led 2010, 08:53
Profil
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Registrován: 13 srp 2008, 21:45
Příspěvky: 134
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Formátovanie USB
Aby sme to dali na pravu mieru... Format FAT32 vobec nie je rychlejsi ako format FAT. Dokonca je pomalsi. Format FAT32 sa odporuca len pre disky vacsie ako 2 GB. Pre disky mansie ako 2 GB sa odporuca format FAT. :57:

_________________
2x Show-Box S300 + Opticum 4060CX + motor DigiPower SG-2100 + parabola Al 105 cm + Fe 80 cm + LNB SMART Quad 0,2 Titanium + LNB Fte 0,3 twin


27 dub 2010, 18:34
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 15 dub 2009, 15:47
Příspěvky: 1
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Formátovanie USB
Súborový systém FAT32 papá iba súbory menšie ako 2GB!!! To znamená že na klúč nedáte vačší súbor ako 2GB!


24 kvě 2010, 08:58
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 38 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.
Český překlad – phpBB.cz
[ Time : 0.097s | 13 Queries | GZIP : On ]