Právě je 14 pro 2018, 21:04

Google


Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 95 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další
 Test nahrávání na různé flash i HDD 
Autor Zpráva
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: 16 led 2009, 23:03
Příspěvky: 10
Bydliště: Mikulov
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Test nahrávání na různé flash i HDD
Doteď mi USBéčko frčelo tak na 20%, ale s novým fw(090121) nahrává a přehrává jek divé.
Postarší fleška KINGSTON DataTraveler 1GB:

čtení 6.588mb/s
zápis 3.037mb/s
čtení/zápis 4.120mb/s
dobrý výkon!

Tolik hodnocení z šouboxu... Jenom bych chtěl dodat, DÍKY MOC VÝVOJÁŘÚM :55: :55: :55:

_________________
SHOWBOX S 700 , Ǿ85cm, 23.5E+1W


25 led 2009, 21:16
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 26 pro 2008, 12:12
Příspěvky: 68
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Test nahrávání na různé flash i HDD
Tak jsem dnes otestoval nahravání na flashdisk 30MB/s - zápis/čtení s novým FW 090121 a nijak moc nadšen nejsem, v příloze jsou naměřená data která potvrzuji že se akorát zlepšil tok dat pro čtení,pro zápis nikoliv. Musím konstatovat,že ani tento nový firmware nevyřešil s problémem na nahrávání na flshdisk u Showboxu S700. Není pravda,jak se tady píše že rozhodující pro bezproblémovou nahrávku na flashku je její rychlost,sám jsem zakoupil nejrychlejší flashku Xupreme 30MB/s pro zápis i čtení a problémy jsou i nadále s novým firmware 090121. Naměřené toky viz obrázek, kde byl vyhodnocen jako ŠPATNÝ VÝKON!


Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

_________________
Showbox S700 Combo Platinum, Parabola OFFSET 60 cm, Astra 23,5, Astra 19,2, Hotbird 13. Diseq 4xABCD. Cryptoworks Skylink.


25 led 2009, 21:54
Profil
Mazák
Mazák

Registrován: 11 říj 2008, 19:02
Příspěvky: 599
Bydliště: Severovýchod Slovenska
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Test nahrávání na různé flash i HDD
Ako sa tu casto doporucuje,asi velmi dôlezite je po instalacii pouzit obnovu tovarnych nastaveni(polozka reset databaze).Ja som to doteraz nerobil,lebo mi s300 na hdd nahraval bez problemov.Teraz som to skusil a vysledok sa dostavil.Fw 30.06 lacna flash Kingston Data travel 4g.formatovany v s boxe(v pc mal mensie rychlosti),rychlosti 3,359 2,263 2,686 a nahrava bez problemov zo skylinku ct1,ct2,markiza v pohode az do zaplnenia disku a potom korektne ukonci nahravanie!
Stary mp3 player lenco 512mb
2,816 1,696 0,670.Pozrite na tie slabe vysledky.(formatovany zase v s boxe).A nahrava!Cigi ok,skylink z vysokym tokom nenahrava,ale nahrava napr primu,barandov!


30 led 2009, 08:21
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 06 lis 2008, 16:12
Příspěvky: 24
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Test nahrávání na různé flash i HDD
Ahoj
mam 3,5´ externí box s Hdd WD 200GB, ATA, 8MB, FAT 32
Když ho zapojím do Showboxu-300 tak se mi vůbec nepřihlásí, přístroj ho nadetekuje jenom když vypnu a zapnu hlavní vypínač (ten vzadu) a to jenom tak jednou ze čtyř pokusu. Většinou nahlásí, že disk nelze inicializovat.
Už jsem tu přečetl kde co, ale o inicializaci disku jsem tu nic neviděl.
Umíte mi někdo poradit co s tím?
Díky za rady TomAss


07 úno 2009, 14:05
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 21 říj 2007, 19:09
Příspěvky: 2637
Bydliště: čr
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Test nahrávání na různé flash i HDD
Speead........verzi firmware nám taky zdělíš ...vyzkoušej tuto viewtopic.php?f=89&t=3778

_________________
http://www.satdigitalne.cz/Obrázek AzBox HD Elite,Openbox-810,ShowboxS-300,SG2100 usals,85Fe,LNB Twin,Skylink

Všechny uvedené návody slouží výhradně na studijní účely, pro příjem kódovaných programů si pořiďte oficiální dekódovací kartu.
Neposílejte mi SZ,na dotazy používejte fórum.


07 úno 2009, 19:22
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 03 led 2009, 19:32
Příspěvky: 4
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Test nahrávání na různé flash i HDD
Ahoj všem,

řeším zajímavý problém. To že se někdy disk nepřihlásí a pomůže jen zapnout a vypnout přístroj jako takový to už jsem si zvykl. V poslední době ale řeším to, že disk (WD MyBOOK 500GB) je sice detekován, ale nahrané soubory na něm nevidím. Tváří se jako prázdný. Po připojení k PC, ale normálně soubory ve složce PVR naleznu a můžu přehrát. Mám i poslední zde uveřejněný firmware 090120. :cry:

Občas se mi také stane, že mám S700 ve stand by režimu a když k němu příjdu je disk aktivovaný přestože při vypnutí satelitu večer normálně zhasnul.


08 úno 2009, 11:15
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 06 říj 2008, 23:58
Příspěvky: 15
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Test nahrávání na různé flash i HDD
robsol píše:
Ahoj všem,

řeším zajímavý problém. To že se někdy disk nepřihlásí a pomůže jen zapnout a vypnout přístroj jako takový to už jsem si zvykl. V poslední době ale řeším to, že disk (WD MyBOOK 500GB) je sice detekován, ale nahrané soubory na něm nevidím. Tváří se jako prázdný. Po připojení k PC, ale normálně soubory ve složce PVR naleznu a můžu přehrát. Mám i poslední zde uveřejněný firmware 090120. :cry:

Občas se mi také stane, že mám S700 ve stand by režimu a když k němu příjdu je disk aktivovaný přestože při vypnutí satelitu večer normálně zhasnul.

Stava sa mi to iste je to problem sw. Nepouzivaj na vyvolanie nahrateho tlacitko na do ale si to najdi v menu v usb v nahratych zaznamoch.niejde to tam najdes presne si to nepametam. :117:

_________________
Showbox S300
WD My Book® Essential Edition™ 500GB
Openbox X810
Sony KDL-40W2000


08 úno 2009, 15:13
Profil
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Registrován: 20 říj 2008, 18:33
Příspěvky: 104
Bydliště: slovakia-levice
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Test nahrávání na různé flash i HDD
robsol píše:
Ahoj všem,

řeším zajímavý problém. To že se někdy disk nepřihlásí a pomůže jen zapnout a vypnout přístroj jako takový to už jsem si zvykl. V poslední době ale řeším to, že disk (WD MyBOOK 500GB) je sice detekován, ale nahrané soubory na něm nevidím. Tváří se jako prázdný. Po připojení k PC, ale normálně soubory ve složce PVR naleznu a můžu přehrát. Mám i poslední zde uveřejněný firmware 090120. :cry:

Občas se mi také stane, že mám S700 ve stand by režimu a když k němu příjdu je disk aktivovaný přestože při vypnutí satelitu večer normálně zhasnul.


skús stlačať viac krát tlačitko USB FILE až pokial sa nedostaneš na prehrávacie súbory.

_________________
openbox x-820,showbox s-700platinum,illusion x-3,globo 6010ci,optibox extra cx pvr ready,ariva 200
3-krát parabola 85al,software najlepšie spolahlivý a funkčný.HDD WD 500GB a kopec dalších nezmyslov


08 úno 2009, 22:56
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 06 lis 2008, 16:12
Příspěvky: 24
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Test nahrávání na různé flash i HDD
Thomik1 píše:
Speead........verzi firmware nám taky zdělíš ...vyzkoušej tuto viewtopic.php?f=89&t=3778


Tak jsem nahrál ten novej firmware a je to stále to same!! Už nevím co s tím!! Asi ten disk prodám a koupim Flash disk! :roll:


09 úno 2009, 16:44
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 21 říj 2007, 19:09
Příspěvky: 2637
Bydliště: čr
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Test nahrávání na různé flash i HDD
Zkoušel jsi ho naformátovat přímo v showboxu :?: bude to sice chvíly trvat ale za pokus to stojí :89:

Ps--tovární nastavení jsi už někdy dělal viewtopic.php?f=88&t=3893

_________________
http://www.satdigitalne.cz/Obrázek AzBox HD Elite,Openbox-810,ShowboxS-300,SG2100 usals,85Fe,LNB Twin,Skylink

Všechny uvedené návody slouží výhradně na studijní účely, pro příjem kódovaných programů si pořiďte oficiální dekódovací kartu.
Neposílejte mi SZ,na dotazy používejte fórum.


09 úno 2009, 17:28
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 06 lis 2008, 16:12
Příspěvky: 24
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Test nahrávání na různé flash i HDD
jj naformatoval jsem to v pc i showboxu tovarní nastavení jsem dělal. Skoušel jsem vytvářet i různě velké disky od 20GB až po celých 200GB!!
:51:


10 úno 2009, 09:35
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 24 pro 2008, 22:46
Příspěvky: 21
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Test nahrávání na různé flash i HDD
...mam flash inteso,naformatovany v PC FAT32-SHOWBOX ok,dal som nahravat film a zvuk miestmy skace pri nahravani.PRECO!!! PORADTE. Dik. :roll: :roll: :roll:

_________________
ShowBox S-700 Platinum.


16 úno 2009, 11:31
Profil
V.I.P.
V.I.P.
Uživatelský avatar

Registrován: 30 lis 2008, 22:37
Příspěvky: 330
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Test nahrávání na různé flash i HDD
Záleží na verzi firmware, zkus ji změnit

_________________
Showbox VITAMIN 5000 HD (fw 99.57), Showbox S-300 (fw V0025_20110106), parabola 85 cm, LNB König Quad Astrablock, DisEqC, Astra 19.2° a 23.5°, Skylink CZ MULTI, CSLink CZ


16 úno 2009, 11:39
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 24 pro 2008, 22:46
Příspěvky: 21
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Test nahrávání na různé flash i HDD
...myslis z 30.6.?Zostane vsetko zachovane alebo tym nieco zmazem. :)

_________________
ShowBox S-700 Platinum.


16 úno 2009, 21:45
Profil
Mazák
Mazák

Registrován: 11 říj 2008, 19:02
Příspěvky: 599
Bydliště: Severovýchod Slovenska
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Test nahrávání na různé flash i HDD
Danco 191,z 30.06 tam nedavaj,ten je pre s300,inac budes mat o zabavu postarane!


16 úno 2009, 21:52
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 95 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.
Český překlad – phpBB.cz
[ Time : 0.132s | 11 Queries | GZIP : On ]