Právě je 23 lis 2017, 17:33

Google


Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 18 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
 Společná sekce pro Showbox S-300,S-700 ohledně HDD,Flash dis 
Autor Zpráva
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 21 říj 2007, 19:09
Příspěvky: 2637
Bydliště: čr
Odpovědět s citací
Příspěvek Společná sekce pro Showbox S-300,S-700 ohledně HDD,Flash dis
Do této sekce pište všechny dotazy a nedostatky ,které pak budou na jednom místě a věřím že se tímto kapku zpřehlední hledání jaký typ HDD a Flash disků použít.

Za další jaké programy použít na úpravu a střih nahrávky ts.

_________________
http://www.satdigitalne.cz/Obrázek AzBox HD Elite,Openbox-810,ShowboxS-300,SG2100 usals,85Fe,LNB Twin,Skylink

Všechny uvedené návody slouží výhradně na studijní účely, pro příjem kódovaných programů si pořiďte oficiální dekódovací kartu.
Neposílejte mi SZ,na dotazy používejte fórum.


08 lis 2008, 20:27
Profil
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: 10 říj 2008, 15:55
Příspěvky: 14
Bydliště: Nove Zamky
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Společná sekce pro Showbox S-300,S-700 ohledně HDD,Flash dis
mam Kingston microSD 8GB USB a nejde, napise : "neda sa initializovat" a to je konec. :cry:

_________________
ShowBox s-700 firmware najnovsi, LNB Diavolo 0,1dB, 90cm Al parabola, Stab HH-90, diablo CAM 2.3


08 lis 2008, 22:30
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 15 říj 2008, 20:38
Příspěvky: 3
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Společná sekce pro Showbox S-300,S-700 ohledně HDD,Flash dis
Ja mam USB flash disk 4GB Apacer, ktory v prijimaci S-300 funguje perfektne ale v S-700 nie. Zda sa mi, ze S-700 zle spolupracuje s flashkami a nenahrava korektne.
Uz je to v poriadku, mam USB kluc Patriot XT 8 GB Ultraspeed a slape aj na S-700.


Naposledy upravil zalubo dne 31 pro 2008, 17:04, celkově upraveno 1



12 pro 2008, 22:15
Profil
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: 23 kvě 2008, 16:05
Příspěvky: 77
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Společná sekce pro Showbox S-300,S-700 ohledně HDD,Flash dis
zalubo píše:
Ja mam USB flash disk 4GB Apacer, ktory v prijimaci S-300 funguje perfektne ale v S-700 nie. Zda sa mi, ze S-700 zle spolupracuje s flashkami a nenahrava korektne.



Ja sa priklánam na tento názor .
Vlastním USb 8GB ADATA a Kingston S-700 máva problém ale S-300 nemá problém ani nezaváha.

_________________
Showbox S-700,Openbox 820,motor SG 2100,AL 80.LNB 0.1,35m koax,Satfinder Openbox SF 20,Gital,Skylink,Sw najnovší


13 pro 2008, 10:33
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 27 čer 2008, 07:06
Příspěvky: 1
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Společná sekce pro Showbox S-300,S-700 ohledně HDD,Flash dis
Dnes jsem zapojilWD My Pass Essential 250Gb do 700-stovky a jede v pohode i bez externiho zdroje.Takže je napájen přímo z USB a šlape jak hodinky. :87:

_________________
Showbox 700 Combo
Openbox 820


19 pro 2008, 13:25
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 27 zář 2008, 08:06
Příspěvky: 57
Bydliště: Bohumín
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Společná sekce pro Showbox S-300,S-700 ohledně HDD,Flash dis
Já mám připojen Toshiba MK2552GSX 250GB 2.5" v šuplíku LC-Power EH-25BSII černý ,napájen pouze z USB,šlape bez jediného škobrtnutí.

_________________
Showbox S-700 Platinum,30,0°W - 42,0°E,BigSat SG2100BS,83x90 Al Emme Esse,Golden Interstar GI 201 Singl LNB


19 pro 2008, 19:10
Profil Zobrazit autorovy stránky
Nováček
Nováček

Registrován: 05 pro 2008, 19:49
Příspěvky: 12
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Společná sekce pro Showbox S-300,S-700 ohledně HDD,Flash dis
mne na Showboxe S-700 tiež neberie flash Apacer Handy Steno AH421 4GB a neberie ani 1GB Creative

_________________
Showbox S-700 PVR Platinum,stredova parabola Kovosat 120 , LNB SC-1, 0,3dB.


22 pro 2008, 17:16
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 22 zář 2008, 12:39
Příspěvky: 19
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Společná sekce pro Showbox S-300,S-700 ohledně HDD,Flash dis
mam ex2,5 HDD FUJITSU 200GB model MMD2200UB a pripojil jsem ho a vse zatim slape jak ma.Nahravam na fw z 11.9.

_________________
Koscom SPVR 5400 fw.1.17.28-- - Openbox X-810 fw. 5.14 ..19,2E...23,5E..1W.


27 pro 2008, 21:16
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 15 říj 2008, 20:38
Příspěvky: 3
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Společná sekce pro Showbox S-300,S-700 ohledně HDD,Flash dis
Ja mam prijimac S-700, pouzivam USB flash disk Patriot XT 8 GB Ultraspeed a vsetko funguje O.K. Som velmi spokojny s tym klucom, stal 532.- Sk.


31 pro 2008, 17:01
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 09 led 2009, 15:26
Příspěvky: 1
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Společná sekce pro Showbox S-300,S-700 ohledně HDD,Flash dis
Neskusal niekto :
PX1270E-1G16 Toshiba 2,5" externy pevný disk USB s kapacitou 160 GB, 5400 ot./min., 8MB cache (niekde pisu ze ma len 2MB), napajanie cez USB, hlinikovy kryt
pripadne 200GB, 4200 ot./min.
neviem ci tu moze byt adresa vyrobcu :
http://ce.computers.toshiba-europe.com/ ... 08&tab=1#1
nasiel som v e-shope za 1630Sk.


09 led 2009, 21:00
Profil
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 20 říj 2008, 21:45
Příspěvky: 181
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Společná sekce pro Showbox S-300,S-700 ohledně HDD,Flash dis
Zdravím,Cruzer Titanium 8GB,S700,soft z 21.01.2009.
Při nahrávání přes Timer,po 20 minutách se na VH1(D..i) posunul zvuk za obrazem,ale nahrávka byla v pořádku.Ruční nahrávání ok
Poprvé
rychlost čtení-8,012Mb/s
rychlost zápis-4,760Mb/s
:?:
rychlost čtení/zápis -6,363Mb/s
hodnocení-dobrý výkon
Podruhé
rychlost čtení-7,857Mb/s
rychlost zápis-5,258Mb/s
rychlost čtení/zápis -6,221Mb/s
hodnocení-dobrý výkon

_________________
Showbox S-700 PLATINUM, motor SG 2100 23.5°E,19.2°E a 1°W , parabola 80,
LNB Twin


26 led 2009, 14:30
Profil
Odborník
Odborník
Uživatelský avatar

Registrován: 22 lis 2007, 09:14
Příspěvky: 4111
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Společná sekce pro Showbox S-300,S-700 ohledně HDD,Flash dis
Pozor na falešné USB klíčenky

Příspěvek zde:
viewtopic.php?f=52&t=1149

_________________
Offset Al 105x95cm + 2x80, GI 0,2dB, SG2100, 75°E - 30°W.
I wish people who have trouble communicating would just shut up!


30 led 2009, 09:09
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 29 pro 2008, 08:58
Příspěvky: 2
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Společná sekce pro Showbox S-300,S-700 ohledně HDD,Flash dis
Mam Showbox 700, vyskusal som 3 USB kluce
Transcend 1GB, nahravanie slo, test rychlosti zhruba 2,8Mb/s
Kingston 1GB SD karta v USB citacke Kingston, nahravanie ide, test rychlosti zhruba 2,8Mb/s
PQi 4GB, nahravanie ani prezeranie nie je mozne, test rychlosti dosiel ma 0,3Mb/s a potom
zamrzol. Ked som si nasledne kluc pripojil k PC tak som zistil, ze je plny. No pred testom tam nebolo viac ako 0,3GB dat. Testom sa nejako narusil, zapratal. Ani som nenasiel subor, ktory by som mohol vymazat, aby sa kapacita uvolnila. Musel som formatovat (FAT32).
Ja sa priklanam k nazoru, ze nie USB kluce su "vadne" ale prijmac ma nedostatky, ktore ja neviem blizsie pomenovat.
Ten 4GB kluc co s primacom nespolupracuje na PC zvladne zapis 6MB/s.


18 úno 2009, 13:35
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 05 říj 2008, 21:55
Příspěvky: 1394
Bydliště: Lučenec / SR
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Společná sekce pro Showbox S-300,S-700 ohledně HDD,Flash dis
... uz vo vela pripadoch tu na fore bolo pisane, ze nie su to len USB kluce, ktore funguju, alebo nefunguju na Showboxe. Zalezi od FW, dlzky koncoviek - kontaktov na USB kluci, pripadne predlzovacom kabli. Samozrejme testovanie rychlosti je len informativne, neporovnatelne s testom rychlosti citanie/zapis na PC. Vo vseobecnosti vsak plati rychlost prenosu HDD a USB kluca, kapacita HDD a USB kluca a v neposlednej rade cena HDD a USB kluca, ked ratame kapacitu USB kluca od cca 8GB vyssie (1GB - cena), jednoznacne vyhrava HDD. Kluc by som maximalne pouzival na upgrade, pripadne zadavanie keys :31: :87:

_________________
SONY Bravia KDL-46EX402AEP FullHD
S300plat,Technisat DIGIT ISIO S1,HD8-S,STR-1
CSlink,Skylink,UPC
motor,2xparabola 85,Monoblok Twin Astra1 a 3
ObrázekObrázek


18 úno 2009, 14:56
Profil
Mazák
Mazák

Registrován: 11 říj 2008, 19:02
Příspěvky: 599
Bydliště: Severovýchod Slovenska
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Společná sekce pro Showbox S-300,S-700 ohledně HDD,Flash dis
Presne tak.Hdd.A ja na nom mam este priecinok asi 50GB kde mam zalohovane subory z pc.(tie mam este pre istotu zalohovane na druhom pouzivanom pc,a na dalsom nepouzivanom)


18 úno 2009, 19:01
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 18 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.
Český překlad – phpBB.cz
[ Time : 0.078s | 17 Queries | GZIP : On ]