Právě je 11 pro 2018, 14:24

Google


Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 13 ] 
 format fat 32 
Autor Zpráva
Nováček
Nováček

Registrován: 27 pro 2008, 08:27
Příspěvky: 2
Odpovědět s citací
Příspěvek format fat 32
dobry den chci se zeptet v cem naformatuju externi hdd do fat 32,,,????v pocalu mi to nenabizi asi to chce jeste nejaky programek,,,,muze mi nekdo poradit???diky


27 pro 2008, 08:33
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 21 říj 2007, 19:09
Příspěvky: 2637
Bydliště: čr
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: format fat 32
Vyzkoušej to podle tohoto návodu viewtopic.php?f=88&t=2463

_________________
http://www.satdigitalne.cz/Obrázek AzBox HD Elite,Openbox-810,ShowboxS-300,SG2100 usals,85Fe,LNB Twin,Skylink

Všechny uvedené návody slouží výhradně na studijní účely, pro příjem kódovaných programů si pořiďte oficiální dekódovací kartu.
Neposílejte mi SZ,na dotazy používejte fórum.


27 pro 2008, 11:30
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 25 pro 2008, 12:46
Příspěvky: 4
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: format fat 32
vse jsem udelal podle navodu a funguje to v poho akorat je tam jedna chybicka a to ta ze jsem vytvoril 10 disku a v showboxu mi to zobrazuje pouze 6 coz je nejake divne


27 pro 2008, 15:11
Profil
Profík
Profík
Uživatelský avatar

Registrován: 20 říj 2007, 08:39
Příspěvky: 1252
Bydliště: Orlová-,Moravskoslezký/Javorník,Jesenicko
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: format fat 32
james008 píše:
Unleashed83 píše:
vse jsem udelal podle navodu a funguje to v poho akorat je tam jedna chybicka a to ta ze jsem vytvoril 10 disku a v showboxu mi to zobrazuje pouze 6 coz je nejake divne

proboha proc na 10 ks? se nedivim ze se z toho showbox zblaznil...rozdelte nejak rozumne...ja mam jeden disk vkuse 250ku a tedka jsem si jej menil za 500ku kterou mam na dva kusy..v jedne pulce mam misto na nahravani a v druhe veci co si poustim z pc....

Rozdelit disk na 10 ks je blbost i na pc :-) ..mate k tomu nejaky racionalni duvod nebo slo o nehodu? :-)

No jo on je vytvořil asi po 32gb
Vytvořit disk třeba na dva a neformatovat-potom připojit k Showboxu a tam naformatovat.

_________________
Pro příjem placené televize si pořiďte řádné předplatné pay-tv, která je v dané zemi dostupná!
AZ Box Elite-Showbox S-700,CsLink,SkyLink,SG 2100,60 parabola
.


27 pro 2008, 23:14
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 05 říj 2008, 21:55
Příspěvky: 1394
Bydliště: Lučenec / SR
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: format fat 32
na externe HDD od WD My book maju priamo na ich strankach utlitku :93: http://support.wdc.com/product/download.asp?groupid=113&sid=34&lang=en s nou nie je problem formatovat na FAT32 aj na plnu kapacitu HDD bez delenia particii :87: Zatial som neodskusal, ci to funguje aj na ine HDD, ma len od WD :38:

_________________
SONY Bravia KDL-46EX402AEP FullHD
S300plat,Technisat DIGIT ISIO S1,HD8-S,STR-1
CSlink,Skylink,UPC
motor,2xparabola 85,Monoblok Twin Astra1 a 3
ObrázekObrázek


19 bře 2009, 07:59
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 27 úno 2009, 19:44
Příspěvky: 14
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: format fat 32
Nefunguje, hlásí to furt ERROR.


10 dub 2009, 06:46
Profil
Profík
Profík
Uživatelský avatar

Registrován: 20 říj 2007, 08:39
Příspěvky: 1252
Bydliště: Orlová-,Moravskoslezký/Javorník,Jesenicko
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: format fat 32
dajin44 píše:
Nefunguje, hlásí to furt ERROR.

I po tvrdém restartu pomocí zadního vypínače na přístroji?

_________________
Pro příjem placené televize si pořiďte řádné předplatné pay-tv, která je v dané zemi dostupná!
AZ Box Elite-Showbox S-700,CsLink,SkyLink,SG 2100,60 parabola
.


14 dub 2009, 20:23
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Nováček
Nováček

Registrován: 27 úno 2009, 19:44
Příspěvky: 14
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: format fat 32
Vyzkouším to,ale našel jsem program který 1TB disk rozdělí na půl 2x 500Gb oba FAT32 a to mi stačí vše jede jak má, je rychlý, akorát v Angličtině, ale jednoduchý.EASEUS Partition Master 3.5 Home Edition - Anglicky Freeware :55:


14 dub 2009, 21:39
Profil
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Registrován: 14 pro 2009, 16:18
Příspěvky: 122
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: format fat 32
1TB disk v celku udělal to prográmek Partition Magic 8.0 + serial ten mám taky umí dělat FAT , FAT16 , FAT32 . NTFS , LINUX , LINUX + EXT,...Taky dělit disk nebo ponechat op.systém a zbytek naformátovat podle libosti...SUPER vřele doporučuji...

_________________
Ferguson Ariva 200HD F/W A200_V2.14B2patch 23.5E-19.2E-0,8W CSLINK-120cm-diseq 1.2 společná na střeše paneláku.
Ferguson Ariva 200HD F/W A200_V2.14B2patch Parabola FE 80cm MONOBLOK 23.5E,19.2E SKYLINK ICE


03 úno 2010, 15:18
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 10 dub 2008, 08:38
Příspěvky: 77
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: format fat 32
Ja pouzivam Partition Magic 8.0 (mozno je to ten isty) a mozem len odporucit.

_________________
http://bmilan.eIpo.sk - Sport na TV obrazovke
[Showbox S-300 Platinum, Nokia 9600S/DVB 2000 1.82 Sandra, Humax Digi+ (Digi TV Basic), 5 CAMs, DVB-T Maximum T-901CX]


04 úno 2010, 08:38
Profil
V.I.P.
V.I.P.

Registrován: 18 kvě 2009, 08:14
Příspěvky: 122
Bydliště: Třebíč, ČR
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: format fat 32
Můžeš zkusit i tento malý prográmek, pro formátování Fat 32. :28:

Fat32 Format – Format larger than 32GB
Fat32 Format is a Portable GUI tool that allows you to Format a drive as Fat32 even if the volume is larger than the 32GB limit imposed by Windows. By default, Windows XP won't let you format a volume bigger than 32GB with FAT32. The Fat32 Format Utility easily works around this limitation and enables you to format a device up to 2TB in size. Useful for formatting large external USB Hard Drives as Fat32 that cannot be formatted using default Windows format tools.

Obrázek

Více informací zde : http://www.pendriveapps.com/format-fat32-larger-than-32gb/


Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

_________________
Dreamsky NXP256 HD, SHOWBOX S-700 PVR Combo PLATINUM (CSLink, SkyLink), HomeCast S3000 CR (Gital), (1W,4.8E,13E,19.2E,23.5E,39E), par. 2 x 80 cm (Fe, Al), LNB Quad GT-QD40D, LNB Quad GI-204S Platinum X, EMP Centauri DiSEqC 8/1 P.168-W, DiSEqC Golden Interstar 4/1 GI-411


04 úno 2010, 11:26
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 12 zář 2010, 14:48
Příspěvky: 3
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: format fat 32
Ahoj prosim vas jak mam nakopirovat vetsi soubor na sys Fat 32 porad mi to hlasi ze to nejde dik...


12 zář 2010, 15:12
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 05 říj 2008, 21:55
Příspěvky: 1394
Bydliště: Lučenec / SR
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: format fat 32
Hary píše:
Ahoj prosim vas jak mam nakopirovat vetsi soubor na sys Fat 32 porad mi to hlasi ze to nejde dik...

Vacsi subor, ako 4GB na HDD naformatovany na FAT32 system nenakopirujes, musis ho preformatovat na system NTFS :57:

_________________
SONY Bravia KDL-46EX402AEP FullHD
S300plat,Technisat DIGIT ISIO S1,HD8-S,STR-1
CSlink,Skylink,UPC
motor,2xparabola 85,Monoblok Twin Astra1 a 3
ObrázekObrázek


13 zář 2010, 20:30
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 13 ] 

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.
Český překlad – phpBB.cz
[ Time : 0.356s | 17 Queries | GZIP : On ]