Právě je 14 lis 2018, 08:14

Google


Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 18 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
 PREVOD napr. AVI do .ts 
Autor Zpráva
Nováček
Nováček

Registrován: 22 zář 2008, 21:39
Příspěvky: 9
Odpovědět s citací
Příspěvek PREVOD napr. AVI do .ts
Ahojte

TYP pre vas.

Prevod vsetkych najpouzivanejsich formatov do formatu .ts a inych.


http://www.effectmatrix.com/total-video ... /index.htm

S pozdravom Korto.

_________________
Showbox S-300 Platinum - CSlink , Humax CRCI-5500 - CSlink


17 čer 2009, 19:55
Profil
V.I.P.
V.I.P.

Registrován: 18 kvě 2009, 08:14
Příspěvky: 122
Bydliště: Třebíč, ČR
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: PREVOD napr. AVI do .ts
Konvertorů je mraky, myslím, že je poměrně jedno jaký použít.
Do *.ts Showbox nahrává, ale umí dobře přehrát i MPG.Já programy sestříhám ve Videoredo a pak uložím jako MPG.

Včera jsem ale zjistil, že toho Showbox umí daleko víc !!! :106:

Našel jsem včera na disku DVD složku připravenou k vypálení na video DVD a jen tak ze zvědavosti jsem zkusil v Showboxu vylistovat soubory.
Showbox bez problémů přehrál soubory VOB s filmy.Nepřehrál sice ty s menu, ale ty s filmy přehrál bez zjevných probémů.Taky jsem zkoušel uložit MPG v jiném rozlišení než nahrává Showbox a to v rozlišení DVD (720 x 576), a taky v pohodě. :106:


Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

_________________
Dreamsky NXP256 HD, SHOWBOX S-700 PVR Combo PLATINUM (CSLink, SkyLink), HomeCast S3000 CR (Gital), (1W,4.8E,13E,19.2E,23.5E,39E), par. 2 x 80 cm (Fe, Al), LNB Quad GT-QD40D, LNB Quad GI-204S Platinum X, EMP Centauri DiSEqC 8/1 P.168-W, DiSEqC Golden Interstar 4/1 GI-411


18 čer 2009, 09:24
Profil
Mazák
Mazák

Registrován: 11 říj 2008, 19:02
Příspěvky: 599
Bydliště: Severovýchod Slovenska
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: PREVOD napr. AVI do .ts
U Vob nie je problem(maju max 1GB,az na tie s menu) a mpg musite rozkuskovat max na 2GB,inac to neprehra.
A showbox nenahrava vôbec(ale uklada stream) a to v takom rozliseni,ake je u konkretneho programu(720*576,704*576,640*576,352*576,352*288),aj tie rozlisenia u mpg bez problemov prehra.


18 čer 2009, 10:50
Profil
V.I.P.
V.I.P.

Registrován: 18 kvě 2009, 08:14
Příspěvky: 122
Bydliště: Třebíč, ČR
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: PREVOD napr. AVI do .ts
Díky za rozšíření obzorů. :thanx:

Jen sbírám informace.Někdo tady na fóru se ptal, s jakým nastavením zkusit překonvertovat jiný formát tak, aby ho Showbox přehrál.
Myslím, že informací je čím dál víc a nebude pak snad problém překonvertovat třeba DivX do MPG tak, aby si ho pak mohl přehrát právě v Showboxu.

_________________
Dreamsky NXP256 HD, SHOWBOX S-700 PVR Combo PLATINUM (CSLink, SkyLink), HomeCast S3000 CR (Gital), (1W,4.8E,13E,19.2E,23.5E,39E), par. 2 x 80 cm (Fe, Al), LNB Quad GT-QD40D, LNB Quad GI-204S Platinum X, EMP Centauri DiSEqC 8/1 P.168-W, DiSEqC Golden Interstar 4/1 GI-411


18 čer 2009, 11:54
Profil
Mazák
Mazák

Registrován: 11 říj 2008, 19:02
Příspěvky: 599
Bydliště: Severovýchod Slovenska
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: PREVOD napr. AVI do .ts
Konvertorov videa su fakt mraky,ale podstatne je,nie aky konvertor(a jeho funkcie a ovladanie),ale aky pouziva enkoder.Vynecham drahe enkodery.Vyborny je hc enc(hc019,mozno je uz aj vyssia verzia).Kto nechce pouzivat relativne komplikovany prevod cez frame server(pouzitie avisynth,virtual dub,hc019),tak môze pouzit kvalitny nastroj-the filmmashine.Na pomalych pc to ani neskusajte,robi iba dvomi prechodmi(dvojnasobny cas),a zaberie vela procesoroveho casu.Ale s ziadnym free programom nedosiahnete take dobre vysledky(nejde o filmmashine-ten vam iba ulahci pracu),ale o uvedeny encoder.


18 čer 2009, 20:29
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 22 zář 2008, 21:39
Příspěvky: 9
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: PREVOD napr. AVI do .ts
Ahojte

Som rad ze ste prispeli do tejto temy.
Presne o to islo aj mne ako prerobit Divx do .ts, aby si svokrovci mohli pozriet nejaky film co im sem tam prinesiem.
Hladal som to tuna ale nasiel som vsetko len opacne z .ts do DVD, atd

Nasiel som ten Total Video Convecter a prislo mi vhodne to sem hodit ako temu.

1 pokus ale nevysiel |defaultne nastavenie.ts | lebo film mal cez 2 GB a neslo ho prehrat.
Tak som si nahral kusok filmu v Showboxe a teraz pozeram ze je tam problem asi aj so zvukom lebo ten soft tam dal .ac3 a to predpokladam ze Showbox nevie.

Tak to prerobim este raz s podobnymi nastaveniami ako nahral Showbox a bude pokus c.2

Dam vediet ako to dopadlo.

Korto
rnechvatal píše:
Díky za rozšíření obzorů. :thanx:

Jen sbírám informace.Někdo tady na fóru se ptal, s jakým nastavením zkusit překonvertovat jiný formát tak, aby ho Showbox přehrál.
Myslím, že informací je čím dál víc a nebude pak snad problém překonvertovat třeba DivX do MPG tak, aby si ho pak mohl přehrát právě v Showboxu.

_________________
Showbox S-300 Platinum - CSlink , Humax CRCI-5500 - CSlink


23 čer 2009, 18:24
Profil
Mazák
Mazák

Registrován: 11 říj 2008, 19:02
Příspěvky: 599
Bydliště: Severovýchod Slovenska
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: PREVOD napr. AVI do .ts
Korto-na ts sa vykasli(treba index subor),a ked mas nieco v mpg,v pohode môzes pouzit avidemux.Format nastavis mpeg ps,video nastavis copy,a zvuk,ked mas v ac3 nastavis mp2 a bitovy tok aspon 192kbps.Samozrejme,na "divx" môzes pouzit rovno avidemux(u videa nastavis mpeg2 a bitovy tok aspon 6000kbps),ale vysledok sa ani zdaleka nevyrovna hc enc,ako som pisal vyssie.A videa nad 2GB bezstratovo strihnes na casti po max 2GB v avidemuxe.


23 čer 2009, 19:13
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 31 říj 2008, 20:53
Příspěvky: 49
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: PREVOD napr. AVI do .ts
Kasr píše:
Konvertorov videa su fakt mraky,ale podstatne je,nie aky konvertor(a jeho funkcie a ovladanie),ale aky pouziva enkoder.Vynecham drahe enkodery.Vyborny je hc enc(hc019,mozno je uz aj vyssia verzia).Kto nechce pouzivat relativne komplikovany prevod cez frame server(pouzitie avisynth,virtual dub,hc019),tak môze pouzit kvalitny nastroj-the filmmashine.Na pomalych pc to ani neskusajte,robi iba dvomi prechodmi(dvojnasobny cas),a zaberie vela procesoroveho casu.Ale s ziadnym free programom nedosiahnete take dobre vysledky(nejde o filmmashine-ten vam iba ulahci pracu),ale o uvedeny encoder.

Uz je mozne stiahnut HC 0.23 z maja 2009.

_________________
Showbox 300 Platinum, (1) Gibertini 85 Al, motor Opticum DM 3800; (2) Gibertini 85 Al, multifeed, 4 x LNB


23 čer 2009, 20:58
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 20 zář 2008, 13:32
Příspěvky: 4
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: PREVOD napr. AVI do .ts
mne to prerobene ts aj tak nechce prehrat napise neznamy


24 čer 2009, 19:42
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 21 říj 2007, 19:09
Příspěvky: 2637
Bydliště: čr
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: PREVOD napr. AVI do .ts
Pánové přesouvám vás do diskuze o HDD :89:

_________________
http://www.satdigitalne.cz/Obrázek AzBox HD Elite,Openbox-810,ShowboxS-300,SG2100 usals,85Fe,LNB Twin,Skylink

Všechny uvedené návody slouží výhradně na studijní účely, pro příjem kódovaných programů si pořiďte oficiální dekódovací kartu.
Neposílejte mi SZ,na dotazy používejte fórum.


24 čer 2009, 19:59
Profil
V.I.P.
V.I.P.

Registrován: 18 kvě 2009, 08:14
Příspěvky: 122
Bydliště: Třebíč, ČR
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: PREVOD napr. AVI do .ts
Než do ts radši bych konvertoval do MPG.
Ale je to vše o nastavení.
A právě to správné nastavení se tady snažíme najít.

Takže každý úspěšný pokus o převod z jiného formátu je vítaný !!!
Hlavně je podstatné nastavení parametrů.
Vhodné by bylo zveřejnit parametry před konverzí a po konverzi + použitý program.

No a to nejdůležitější, zda to Showbox bez problému přehraje. :106:

_________________
Dreamsky NXP256 HD, SHOWBOX S-700 PVR Combo PLATINUM (CSLink, SkyLink), HomeCast S3000 CR (Gital), (1W,4.8E,13E,19.2E,23.5E,39E), par. 2 x 80 cm (Fe, Al), LNB Quad GT-QD40D, LNB Quad GI-204S Platinum X, EMP Centauri DiSEqC 8/1 P.168-W, DiSEqC Golden Interstar 4/1 GI-411


25 čer 2009, 08:20
Profil
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 22 říj 2007, 07:12
Příspěvky: 140
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: PREVOD napr. AVI do .ts
hello.. ja mam opacny problem.. nepotrebujem konvertovat hocico aby mi to prehral showbox, ale presne naopak.. potrebujem jednoducu vec... mam nahrate subory v showboxe s priponou ts.. potrebujem ich jednoducho prekonvertovat do mpeg, avi alebo nieco podobne, aby mi to vedel otvotrit nejaky program na strih napr adobe premiere... a tie uz zostrihane potom vypalit na dvd...
proste mam zaznam 15 minut z ktoreho potrebujem vystrihnut prvych 5 a ten potom napalit... zial nenasiel som ziaden converter, co by mi to spravil.. pouzil som uz magic video converter, a video converter 2007ani jeden to nezvladol prekonvertvat..
v pc chyba asi nebude mam P4 core 2 duo 2GHz 1G Ram

_________________
Openbox810, Showbox300 platinum, 2x emp164, 23/19/13/1w/ 4xtwin LNB, gital, skylink ICE


03 črc 2009, 08:42
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 21 říj 2007, 19:09
Příspěvky: 2637
Bydliště: čr
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: PREVOD napr. AVI do .ts
Zkoušel jsi Video redo :?:

viewtopic.php?f=14&t=4071

_________________
http://www.satdigitalne.cz/Obrázek AzBox HD Elite,Openbox-810,ShowboxS-300,SG2100 usals,85Fe,LNB Twin,Skylink

Všechny uvedené návody slouží výhradně na studijní účely, pro příjem kódovaných programů si pořiďte oficiální dekódovací kartu.
Neposílejte mi SZ,na dotazy používejte fórum.


04 črc 2009, 14:40
Profil
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 22 říj 2007, 07:12
Příspěvky: 140
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: PREVOD napr. AVI do .ts
dik za radu.. v tom videorede to ide krasne

_________________
Openbox810, Showbox300 platinum, 2x emp164, 23/19/13/1w/ 4xtwin LNB, gital, skylink ICE


06 črc 2009, 11:31
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 25 říj 2008, 06:45
Příspěvky: 12
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: PREVOD napr. AVI do .ts
Zdravím, chtěl bych se zeptat. Mám spoustu filmů v .avi, když je překonvertoruju do mpg v programu Video Convert Master, tak mi je Showbox načte, ale jde pouze obraz a zvuk ne. Můžete mi někdo poradit? Děkuji

_________________
2xShowbox S300, 2x OFF80fe, 23,5E+19,2E+0,8W-Twin, DiSEqC EMP 164-IW


30 kvě 2010, 10:47
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 18 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.
Český překlad – phpBB.cz
[ Time : 0.077s | 13 Queries | GZIP : On ]