Právě je 14 lis 2018, 07:29

Google


Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 18 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 PREVOD napr. AVI do .ts 
Autor Zpráva
Mazák
Mazák

Registrován: 11 říj 2008, 19:02
Příspěvky: 599
Bydliště: Severovýchod Slovenska
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: PREVOD napr. AVI do .ts
Zvuk v konvertore nastav na mp2,ac3 showbox prehrava jedine cez digitalny audiovystup.

_________________
Showbox S300,90Fe,SG2100,Skylink,75E az 30W, Homecast 150Cr preflashovany na Condor,80Fe,multifeed 1W,4W,na 1W lnb Sharp 0,7db 16 rocny(je o trochu lepsi ako Golden interstar 0,2db na 4W)


30 kvě 2010, 12:05
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 25 říj 2008, 06:45
Příspěvky: 12
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: PREVOD napr. AVI do .ts
děkuji, zkusím

_________________
2xShowbox S300, 2x OFF80fe, 23,5E+19,2E+0,8W-Twin, DiSEqC EMP 164-IW


30 kvě 2010, 15:29
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 25 říj 2008, 06:45
Příspěvky: 12
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: PREVOD napr. AVI do .ts
Zkusil jsem a ono to funguje. díky:55:

_________________
2xShowbox S300, 2x OFF80fe, 23,5E+19,2E+0,8W-Twin, DiSEqC EMP 164-IW


31 kvě 2010, 07:28
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 18 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.
Český překlad – phpBB.cz
[ Time : 0.069s | 13 Queries | GZIP : On ]