Právě je 14 lis 2018, 08:43

Google


Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 9 ] 
 prechod zo spanku HDD 
Autor Zpráva
Nováček
Nováček

Registrován: 10 črc 2009, 19:20
Příspěvky: 4
Odpovědět s citací
Příspěvek prechod zo spanku HDD
používam 2,5 ext. HDD APACER, problemom je prechod zo spanku (je nutné vypnut a zapnut Showbox aby sa opatovne nacital HDD, inak sa pri pokuse pracovat s HDD kusne). Je niekde mozné nastavit cas za ktory prechádza HDD do stavu spanku? Alebo existuje ina "finticka" ako zabezpecit aby HDD fungoval korektne bez nustnosti zapinat a vypinat Showbox aj po dlhsej dobe necinnosti HDD ako povedzme 10 min.

_________________
Showbox S-300, SkyLink, Stab HH 90


30 pro 2009, 12:22
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 05 říj 2008, 21:55
Příspěvky: 1394
Bydliště: Lučenec / SR
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: prechod zo spanku HDD
Nedaj priamo nahravanie, ale potlac predtym tlacitko USB file, aby sa Ti prebudil :89:

_________________
SONY Bravia KDL-46EX402AEP FullHD
S300plat,Technisat DIGIT ISIO S1,HD8-S,STR-1
CSlink,Skylink,UPC
motor,2xparabola 85,Monoblok Twin Astra1 a 3
ObrázekObrázek


30 pro 2009, 15:33
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 10 črc 2009, 19:20
Příspěvky: 4
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: prechod zo spanku HDD
to som uz skusal a bez uspechu. ukaze sice foldre ale ked chcem ist dalej zase nic. pravdaze odskusane aj so softom zo septembra a aj decembra

_________________
Showbox S-300, SkyLink, Stab HH 90


30 pro 2009, 16:09
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 05 říj 2008, 21:55
Příspěvky: 1394
Bydliště: Lučenec / SR
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: prechod zo spanku HDD
Disky apacer mavaju aj externe napajanie, napajas ho priamo zo showboxu? Ci externym adapterom? :31:

_________________
SONY Bravia KDL-46EX402AEP FullHD
S300plat,Technisat DIGIT ISIO S1,HD8-S,STR-1
CSlink,Skylink,UPC
motor,2xparabola 85,Monoblok Twin Astra1 a 3
ObrázekObrázek


30 pro 2009, 16:42
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 10 črc 2009, 19:20
Příspěvky: 4
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: prechod zo spanku HDD
napájaný je priamo. uz som si dal pokus napajat ho aj cez zdroj

_________________
Showbox S-300, SkyLink, Stab HH 90


30 pro 2009, 21:02
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 20 pro 2007, 07:26
Příspěvky: 3
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: prechod zo spanku HDD
Ja mám Samsung 2,5-500GB a mám taký istý problém.Skúšal som aj externé napájanie a nepomohlo.Niekolko krát sa mi podarilo ho zobudit bez zmrznutia,ale uspešnosť 20-percent.


11 úno 2010, 07:49
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 21 říj 2007, 19:09
Příspěvky: 2637
Bydliště: čr
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: prechod zo spanku HDD
jupl píše:
Ja mám Samsung 2,5-500GB a mám taký istý problém.Skúšal som aj externé napájanie a nepomohlo.Niekolko krát sa mi podarilo ho zobudit bez zmrznutia,ale uspešnosť 20-percent.



Rozděl disk na menší patrícii. Při 500gb to chvíly trvá než to načte. Podle mě je 160 gb až na hlavu.

_________________
http://www.satdigitalne.cz/Obrázek AzBox HD Elite,Openbox-810,ShowboxS-300,SG2100 usals,85Fe,LNB Twin,Skylink

Všechny uvedené návody slouží výhradně na studijní účely, pro příjem kódovaných programů si pořiďte oficiální dekódovací kartu.
Neposílejte mi SZ,na dotazy používejte fórum.


11 úno 2010, 17:25
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 20 pro 2007, 07:26
Příspěvky: 3
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: prechod zo spanku HDD
Zabudol som spomenúť že disk som mal rozdelený na 200GB-FAT32 a 300GB-NTFS.Skúšal so aj zmenšiť 200GB na 8GB-FaT32 ale pri prechode zo spánku stále zamŕza showbox.Asi sa s tým nedá nič robiť a vždy pred použitím disku ,vypnúť a zapnúť showbox.


16 úno 2010, 12:54
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 22 zář 2009, 09:13
Příspěvky: 5
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: prechod zo spanku HDD
Mal som podobný problém s S700/Verbatim Story 2TB. Pred chvíľkou som nalial nový FW (S700PLATINUM_PVR_A673V0020_20100415) a vyzerá že už to funguje OK.
T.


19 dub 2010, 16:51
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 9 ] 

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.
Český překlad – phpBB.cz
[ Time : 0.157s | 13 Queries | GZIP : On ]