Právě je 14 lis 2018, 07:32

Google


Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 10 ] 
 Nemozno inicializovat Disk 
Autor Zpráva
Nováček
Nováček

Registrován: 31 pro 2008, 00:48
Příspěvky: 17
Odpovědět s citací
Příspěvek Nemozno inicializovat Disk
Jezisek mi poslal Seagate 250GB. Popripojeni k mojej 700vke mi naskoci hlaska "Nemozno inicializovat Disk". Ikonka na display mi svieti. Ked ho odpojim, zhasne ikonka a napise "USB odpojene". Uz som ho aj par krat formatoval aj na FAT32 aj FAT16, no stale je to to iste dookola. Mali ste niekto podobny problem?

_________________
Showbox S-700 combo, 0,8+1+19,2+23,5


27 pro 2010, 21:26
Profil
Mazák
Mazák

Registrován: 11 říj 2008, 19:02
Příspěvky: 599
Bydliště: Severovýchod Slovenska
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Nemozno inicializovat Disk
Pripoj disk,nechaj ho normalne nacitat(aby tam bola ikonka usb) a potom vypni vzadu vypinacom natvrdo(ovladacom nevypinaj).Po par sekundach zapni a malo by byt OK.

_________________
Showbox S300,90Fe,SG2100,Skylink,75E az 30W, Homecast 150Cr preflashovany na Condor,80Fe,multifeed 1W,4W,na 1W lnb Sharp 0,7db 16 rocny(je o trochu lepsi ako Golden interstar 0,2db na 4W)


27 pro 2010, 21:49
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 05 říj 2008, 21:55
Příspěvky: 1394
Bydliště: Lučenec / SR
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Nemozno inicializovat Disk
Moze byt chyba este aj vo vyssej spotrebe, usb nepostacuje a terajsie 2,5" hdd uz ani externe napajanie nemaju :90: Dedukcia len podla toho, ze v pc ho formatoval v pohode :31:

_________________
SONY Bravia KDL-46EX402AEP FullHD
S300plat,Technisat DIGIT ISIO S1,HD8-S,STR-1
CSlink,Skylink,UPC
motor,2xparabola 85,Monoblok Twin Astra1 a 3
ObrázekObrázek


27 pro 2010, 22:34
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 31 pro 2008, 00:48
Příspěvky: 17
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Nemozno inicializovat Disk
nepomohlo nic z toho

_________________
Showbox S-700 combo, 0,8+1+19,2+23,5


07 led 2011, 14:44
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 05 říj 2008, 21:55
Příspěvky: 1394
Bydliště: Lučenec / SR
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Nemozno inicializovat Disk
Nic z coho???? V PC Ti normalne ide? Ak ano, je to nepostacujucim napajanim cez usb port showboxu :31: Samozrejme sa nebavime o tom, ze ho mas mat naformatovany na format suborov FAT32 :28:

_________________
SONY Bravia KDL-46EX402AEP FullHD
S300plat,Technisat DIGIT ISIO S1,HD8-S,STR-1
CSlink,Skylink,UPC
motor,2xparabola 85,Monoblok Twin Astra1 a 3
ObrázekObrázek


08 led 2011, 17:16
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 19 čer 2009, 13:13
Příspěvky: 2
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Nemozno inicializovat Disk
Ahoj. Mám stejný problém. Pořídil jsem si externí HDD 750 GB bez externího napájení. Showbox mi píše že HDD nelze inicializovat. Dočetl jsem se že může být problém v napájení přes USB. Dá se s tím něco dělat , nebo je to marné ?
Dík.
:thanx:


08 úno 2011, 19:30
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 05 říj 2008, 21:55
Příspěvky: 1394
Bydliště: Lučenec / SR
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Nemozno inicializovat Disk
Samozrejme, da sa to poriesit, len to nieco stoji.... Nenadetekuje Ti externy HDD, nakolko jeho spotreba prevysuje moznosti napajania cez jedno USB pripojenie z STB, tym padom neprebehne inicializacia disku. Je potrebne dokupit dvojportovy USB napajaci kabel a AC usb nabijacku. Vyzera to nejako takto, ako je na prilozenych fotkach. Jednu USB 2.0 koncovku pripojis do prijimaca, druhu pripojis k AC usb nabijacke, mini USB port pripojis k externemu HDD :89: ALe pocitaj s nakladmi cca 20-25€


Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

_________________
SONY Bravia KDL-46EX402AEP FullHD
S300plat,Technisat DIGIT ISIO S1,HD8-S,STR-1
CSlink,Skylink,UPC
motor,2xparabola 85,Monoblok Twin Astra1 a 3
ObrázekObrázek


09 úno 2011, 09:18
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 22 pro 2010, 18:50
Příspěvky: 1
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Nemozno inicializovat Disk
Mal som rovnaký problém s usb klúčom Patriot XTRage nepomahal ani windows format vyriešil to až Low Level format ale na pevne disky to neodporúčajú je tam moznost zničenia pevného disku.


11 úno 2011, 15:43
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 19 čer 2009, 13:13
Příspěvky: 2
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Nemozno inicializovat Disk
GolfLC, díky za dobrý typ :thanx: . Mezitím jsem přišel na další problém. Mám nějaké filmy ve formátu *AVI. Vypadá to že Showbox formát *AVI neumí přehrát ? Ale formát *MPG umí ? Je potom jediné řešení použét nějaký video editor a převést *AVI do jiného formátu ? Díky


11 úno 2011, 19:11
Profil
Mazák
Mazák

Registrován: 11 říj 2008, 19:02
Příspěvky: 599
Bydliště: Severovýchod Slovenska
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Nemozno inicializovat Disk
Prevod do mpg tak,aby to prehral sb je tu na fore rozoberany viackrat.Daj hladat a najdes.

_________________
Showbox S300,90Fe,SG2100,Skylink,75E az 30W, Homecast 150Cr preflashovany na Condor,80Fe,multifeed 1W,4W,na 1W lnb Sharp 0,7db 16 rocny(je o trochu lepsi ako Golden interstar 0,2db na 4W)


12 úno 2011, 07:49
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 10 ] 

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.
Český překlad – phpBB.cz
[ Time : 0.105s | 13 Queries | GZIP : On ]