Právě je 17 pro 2017, 20:22

Google


Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 15 ] 
 Nagra 3? 
Autor Zpráva
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: 06 bře 2008, 12:14
Příspěvky: 10
Odpovědět s citací
Příspěvek Nagra 3?
Pokud přejde DIGI TV na nagru 3.....je možnost, že to pofrčí i v současném openboxu X820 v EMU?

_________________
openbox X820 fw 5.27


06 bře 2008, 12:35
Profil
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 29 pro 2007, 10:26
Příspěvky: 113
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Nagra 3?
možné je všechno

_________________
openbox x800 fer fx6600 motor optikum dm2200 fe85 fw 5.33


06 bře 2008, 13:13
Profil
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: 06 bře 2008, 12:14
Příspěvky: 10
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Nagra 3?
...to je sice fakt, ale přesto bych chtěl požádat o něco přesnější odpověd....

_________________
openbox X820 fw 5.27


06 bře 2008, 13:20
Profil
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: 14 pro 2007, 11:25
Příspěvky: 95
Bydliště: 49.2°N, 18.7°E
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Nagra 3?
Píše sa všeličo, každopádne N3 momentálne v EMU nie je, už sa tu o tom tiež písalo, napr tu.
...a podľa mňa je zatiaľ zbytočné filozofovať či bude a kedy bude ...uvidíme :wink:

_________________
Openbox X-810 new / FW 5.38 / SG2100 [19.2°E - 15°W ...zatiaľ] / offset Al 80cm / Smart 0.2dB / OpenBox Commander


06 bře 2008, 16:21
Profil
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Registrován: 14 pro 2009, 16:18
Příspěvky: 122
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Nagra 3?
D*g*Tv sice přešla také současně na lepší kódovací systém Nagravision 3 ,ale děravý Nagravision 2 zatím nemůže vypnout a musí vysílat

souběžně jak v N2 , tak i N3. Neboť po vypnutí N2 by DigiTv musela vyměnit nejen kartičky (podobají se telefonní kartě do automatu - což je

minimální náklad) ,ale musela by vyměnit u všech asi 400 000 zákazníků i satelitní přijímač ! D*g*Tv totiž

svázal přijímač s kartou, takže pokud by chtěli změnit ochranu - museli by dodat i nový přijímač. Montovali totiž svým zákazníkům (aby ušetřili)

ten vskutku nejjednoduší přijímač - který není uzpůsoben na změny.

Není potřeba zvýrazňovat celý text tučným písmem, přečíst ho umíme i takto. murder

_________________
Ferguson Ariva 200HD F/W A200_V2.14B2patch 23.5E-19.2E-0,8W CSLINK-120cm-diseq 1.2 společná na střeše paneláku.
Ferguson Ariva 200HD F/W A200_V2.14B2patch Parabola FE 80cm MONOBLOK 23.5E,19.2E SKYLINK ICE


01 led 2010, 03:01
Profil
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 09 říj 2008, 14:15
Příspěvky: 453
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Nagra 3?
mozno niekedy ano ale openboxi to urcite nebudu ktore to zvladnu,tak koncila veskere SW podpora...

a ten prispevok nadomnou: nieje to pravda ziadny prijimac menit nemusia,staci len karty..

_________________
DM800,DM7020S,DM500,Satfinder SF-30,Gibertini 85AL,Invacom Twin,motor SG2100


01 led 2010, 05:26
Profil
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Registrován: 20 pro 2008, 11:37
Příspěvky: 152
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Nagra 3?
2 Farell: není pravda, že "kartičky (podobají se telefonní kartě do automatu - což je minimální náklad)" představují minimální náklad. Naopak, je to klíčové.
Odkud jsi čerpal informaci o 400 tis. zákaznících? Z výroční zprávy? To je totiž jediný důvěryhodný zdroj. A jde o zákazníky celkem nebo jen o určitý region?

_________________
Openbox X-800, fw 5.47, LNB GI202 0.2dB twin, parabola 80 Al
Pro příjem chráněných služeb uzavřete smlouvu s poskytovatelem pro dané uzemí.
Naučte se používat HLEDAT a nebojte se ČÍST!


02 led 2010, 06:51
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 16 lis 2009, 15:32
Příspěvky: 41
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Nagra 3?
Prosil bych odpověď od nějakého "experta", který má kontakty a něco o tom ví, jak to vypadá s N3, kdy bude asi v provozu, bude-li prolomen N3??? Díky za užitecné odpovědi, ne žádné doměnky a připomínky...


06 led 2010, 19:32
Profil
V.I.P.
V.I.P.
Uživatelský avatar

Registrován: 23 úno 2008, 08:54
Příspěvky: 231
Bydliště: 18.1E 48.1N
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Nagra 3?
Tak to musíš kontaktovať hackera s nickom KUDELSKI

_________________
DM
T-90
mastný chleba s cibuľou


06 led 2010, 19:47
Profil
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 15 kvě 2009, 20:06
Příspěvky: 156
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Nagra 3?
Alebo Igigi.

_________________
Openbox 810, 80 cm, Optibox DM 3800, Skylink


06 led 2010, 20:37
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 07 zář 2008, 16:53
Příspěvky: 271
Bydliště: Pardubicko
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Nagra 3?
HofikHof píše:
Prosil bych odpověď od nějakého "experta", který má kontakty a něco o tom ví, jak to vypadá s N3, kdy bude asi v provozu, bude-li prolomen N3??? Díky za užitecné odpovědi, ne žádné doměnky a připomínky...

Mám přesnou a zasvěcenou odpověď od cikánky na nádraží, věští z ruky a pochází někde z Rumunska, stálo to tedy dost peněz ta odpověď protože zatím co mi věštila i nějaké osobní informace tak mimo jiné říkala že přijdu o nezanedbatelnou částku peněz a měla pravdu asi při tom věštění se mi ztratila peněženka s výplatou, takže opravdu jí věřím. Jo a zpět k tomu N3 tak říkala že bude...

Věř že dokud nezačne opravdu rozesílání karet, tak žádnou přesnější informaci nedostaneš. :89:

_________________
Na dotazy, které zde jsou vyřešeny a viditelně umístěny, nemá smysl odpovídat, protože není záruka, že tázající, bude ochoten odpověď přečíst, když tomu tak neučinil do teď.
Showbox S300 Platinum, motor Opticum DM 2400 od 30°W do 30,5°E, Skylink MULTI.


07 led 2010, 10:14
Profil ICQ
Nováček
Nováček

Registrován: 16 lis 2009, 15:32
Příspěvky: 41
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Nagra 3?
Jak to vidíte s Nagravision 3? Už DigiFilm 1 a 2 jedou na Nagra 3... půjde to do budoucna?

Přečti si mou reakci o řádek výše, nic víc ti stále nikdo nepoví! ... murder


13 úno 2010, 18:13
Profil
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 09 říj 2008, 14:15
Příspěvky: 453
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Nagra 3?
sakra chlapy,neda sa na to odpovedat..a neviem o co Vam ide,ked to pojde tak bude dobre,ked nie,tak si predplatime..a ak niekto nechce predplatit tak nech to hackne,take jednoduche..nikto z nas nema vestecku gulu..

_________________
DM800,DM7020S,DM500,Satfinder SF-30,Gibertini 85AL,Invacom Twin,motor SG2100


14 úno 2010, 13:52
Profil
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: 04 bře 2008, 19:07
Příspěvky: 99
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Nagra 3?
Neviem ani ja preco to stale do okola omienate.Necudujem sa ze to Moderatorou uz zacina stvat a putuje to do kosa.V setko nelagalne raz skonci!!!Nepojde to vecne,tak sa uz raz stym zmierte :hlava:

_________________
opebox 820ci-DiSEpC 1.2(1W-5E-13.2E-19.2E-23.5E-28.5E+TT)+snowbox700


14 úno 2010, 14:41
Profil
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 28 říj 2008, 18:34
Příspěvky: 165
Bydliště: Šaštín-Stráže
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Nagra 3?
Na študíjne účely sa vždy niečo nájde. Veď od toho sme tu všetci. :106:


14 úno 2010, 15:24
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 15 ] 

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.
Český překlad – phpBB.cz
[ Time : 0.032s | 15 Queries | GZIP : On ]