Právě je 18 pro 2017, 23:29

Google


Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 
 koš 
Autor Zpráva
Nováček
Nováček

Registrován: 23 čer 2008, 20:51
Příspěvky: 80
Odpovědět s citací
Příspěvek koš
ahoj ,mám problém s Public TV ,když se na něj chci dívat ,tak se mi stb resetuje.
Netuší někdo proč?
Děkuju

_________________
Showbox S-300 Platinum


21 led 2010, 14:49
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 28 říj 2007, 21:41
Příspěvky: 38
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Public TV a reset S-300
daj tam posledny soft


21 led 2010, 16:03
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 2 ] 

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Yahoo [Bot] a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.
Český překlad – phpBB.cz
[ Time : 0.046s | 16 Queries | GZIP : On ]