Právě je 14 lis 2018, 07:43

Google


Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11 ] 
 Neumím si zvýšit hlasitost zvuku 
Autor Zpráva
Nováček
Nováček

Registrován: 31 srp 2009, 20:07
Příspěvky: 27
Odpovědět s citací
Příspěvek Neumím si zvýšit hlasitost zvuku
co mam robyt ket mi ide slabo zvuk na 300platinum dakujem


30 led 2010, 20:02
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 07 zář 2008, 16:53
Příspěvky: 271
Bydliště: Pardubicko
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: pomoc
1. Poslal bych k tobě záchranné složky, ale nenapsal si kam!?

2. Kurňa to je takový problém správně pojmenovat téma?

3. Další to je takový problém popsat přesně svůj problém?

Řešení tvého problému podle tvého popisu. Zvyš si hlasitost zvuku...

Přejmenovávám ti to téma na výstižnější název - "Pomoc" nikomu nic neřekne...

_________________
Na dotazy, které zde jsou vyřešeny a viditelně umístěny, nemá smysl odpovídat, protože není záruka, že tázající, bude ochoten odpověď přečíst, když tomu tak neučinil do teď.
Showbox S300 Platinum, motor Opticum DM 2400 od 30°W do 30,5°E, Skylink MULTI.


30 led 2010, 20:10
Profil ICQ
V.I.P.
V.I.P.
Uživatelský avatar

Registrován: 23 úno 2008, 08:54
Příspěvky: 231
Bydliště: 18.1E 48.1N
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Neumím si zvýšit hlasitost zvuku
... odpovede prosím v posunkovej reči ...

_________________
DM
T-90
mastný chleba s cibuľou


30 led 2010, 20:12
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 21 říj 2007, 19:09
Příspěvky: 2637
Bydliště: čr
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Neumím si zvýšit hlasitost zvuku
Máš 3 možnosti jak přidat zvuk .

1-- na dálkovém ovladači od showboxu mačkej tlačítko VOL +

2-- na dálkovém ovladači od televizoru mačkej tlačítko VOLUME +

3-- návštěva ušního a koupě naslouchadla :89: Obrázek

_________________
http://www.satdigitalne.cz/Obrázek AzBox HD Elite,Openbox-810,ShowboxS-300,SG2100 usals,85Fe,LNB Twin,Skylink

Všechny uvedené návody slouží výhradně na studijní účely, pro příjem kódovaných programů si pořiďte oficiální dekódovací kartu.
Neposílejte mi SZ,na dotazy používejte fórum.


30 led 2010, 20:20
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 31 srp 2009, 20:07
Příspěvky: 27
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Neumím si zvýšit hlasitost zvuku
samko1 píše:
Thomik1 píše:
Máš 3 možnosti jak přidat zvuk .

1-- na dálkovém ovladači od showboxu mačkej tlačítko VOL +

2-- na dálkovém ovladači od televizoru mačkej tlačítko VOLUME +

3-- návštěva ušního a koupě naslouchadla :89: Obrázek[/quote

to vse viem ale zvuk mi ide potichu apomali sa pridava mudrci


30 led 2010, 20:33
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 21 říj 2007, 19:09
Příspěvky: 2637
Bydliště: čr
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Neumím si zvýšit hlasitost zvuku
a zase to tady budu s tebe tahat jak s chlupaté deky ,jaký program ,jaká družice :?:

_________________
http://www.satdigitalne.cz/Obrázek AzBox HD Elite,Openbox-810,ShowboxS-300,SG2100 usals,85Fe,LNB Twin,Skylink

Všechny uvedené návody slouží výhradně na studijní účely, pro příjem kódovaných programů si pořiďte oficiální dekódovací kartu.
Neposílejte mi SZ,na dotazy používejte fórum.


30 led 2010, 20:36
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 31 srp 2009, 20:07
Příspěvky: 27
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Neumím si zvýšit hlasitost zvuku
Thomik1 píše:
a zase to tady budu tahat jak s chlupaté deky ,jaký program ,jaká družice :?:

progrmy vssetky a intel sat alebo thor


30 led 2010, 20:38
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 21 říj 2007, 19:09
Příspěvky: 2637
Bydliště: čr
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Neumím si zvýšit hlasitost zvuku
No výborně , takže je to problém o kterém se zde píše stále dokola.
Koukáš na program a najednou kostičky a zvuk zeslabí a nabíhá pomalu na stejnou úroven.
S tímto nelze nic dělat , jedině přeladit na astru 23,5 a zakoupit přístupovou kartu. ¨

_________________
http://www.satdigitalne.cz/Obrázek AzBox HD Elite,Openbox-810,ShowboxS-300,SG2100 usals,85Fe,LNB Twin,Skylink

Všechny uvedené návody slouží výhradně na studijní účely, pro příjem kódovaných programů si pořiďte oficiální dekódovací kartu.
Neposílejte mi SZ,na dotazy používejte fórum.


30 led 2010, 20:43
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 31 srp 2009, 20:07
Příspěvky: 27
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Neumím si zvýšit hlasitost zvuku
Thomik1 píše:
No výborně , takže je to problém o kterém se zde píše stále dokola.
Koukáš na program a najednou kostičky a zvuk zeslabí a nabíhá pomalu na stejnou úroven.
S tímto nelze nic dělat , jedině přeladit na astru 23,5 a zakoupit přístupovou kartu. ¨

no dik ale mam aj kartu ale kcel sm vedie ci sa to da odstranit vravisnie tak dik23,5 miide ok


30 led 2010, 20:45
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 21 říj 2007, 19:09
Příspěvky: 2637
Bydliště: čr
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Neumím si zvýšit hlasitost zvuku
S tímto problémem jsem se setkal u více značek ,Openbox,azbox,koscom atd..

Je otázkou co to přesně dělá , jestli emulace nebo už to tak vysílájí :eek: i když jsem minule pozoroval origo digi (ná návštěvě) na eurosportu a ty kostičky ze zvukem tam byly taky.
Hold za 260 kaček co by chtěly žejo , bez telextu bez formátu 16:9 atd.

_________________
http://www.satdigitalne.cz/Obrázek AzBox HD Elite,Openbox-810,ShowboxS-300,SG2100 usals,85Fe,LNB Twin,Skylink

Všechny uvedené návody slouží výhradně na studijní účely, pro příjem kódovaných programů si pořiďte oficiální dekódovací kartu.
Neposílejte mi SZ,na dotazy používejte fórum.


30 led 2010, 20:55
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 07 zář 2008, 16:53
Příspěvky: 271
Bydliště: Pardubicko
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Neumím si zvýšit hlasitost zvuku
Velice bohaté a přínosné téma, je potřeba ho uchovat v nějakém speciálním archívu. Tak já ho tam rovnou šoupnu... Hledejte ho v koši. Tazatel neumí správně položit otázku a nakonec mi jsme mudrci :51: :51: :51:

_________________
Na dotazy, které zde jsou vyřešeny a viditelně umístěny, nemá smysl odpovídat, protože není záruka, že tázající, bude ochoten odpověď přečíst, když tomu tak neučinil do teď.
Showbox S300 Platinum, motor Opticum DM 2400 od 30°W do 30,5°E, Skylink MULTI.


30 led 2010, 22:19
Profil ICQ
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 11 ] 

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.
Český překlad – phpBB.cz
[ Time : 0.066s | 15 Queries | GZIP : On ]