Právě je 17 pro 2017, 20:23

Google


Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 
 DIGI TV na Skylink zariadení 
Autor Zpráva
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: 30 pro 2009, 02:33
Příspěvky: 7
Odpovědět s citací
Příspěvek DIGI TV na Skylink zariadení
j62 píše:
scheibi píše:
Dobrý deň, nemám žiadne podrobnejšie znalosti z oblasti sat. prijímačov, takže sa obraciam k vám na pomoc. Je možné kúpiť satelitný komplet Skylink tak, že bez karty pomocou kódov budem prijímať načierno DIGI TV? Čo k tomu potrebujem? Dá sa to použiť na 2TV? Ďakujem.

Ak chceš napíš:laser62@centrum.sk

;Načerno se Digi sice dá sledovat,ale v nejbližší době se bude měnit systém kodování.Takže si myslím,že kupovat přístroj s možností emulace(a je jich dost) je už v současné době zbytečné.Taky jsi nenapsal kolik do toho chceš investovat.Tak dej vědět,nebo si tady projdi forum a něco určitě vybereš.


30 bře 2010, 17:08
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 07 zář 2008, 16:53
Příspěvky: 271
Bydliště: Pardubicko
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: DIGI TV na Skylink zariadení
borax píše:
Načerno se Digi sice dá sledovat,ale v nejbližší době se bude měnit systém kodování.Takže si myslím,že kupovat přístroj s možností emulace(a je jich dost) je už v současné době zbytečné.Taky jsi nenapsal kolik do toho chceš investovat.Tak dej vědět,nebo si tady projdi forum a něco určitě vybereš.

Máš nějak oficiálně podloženou a ověřenou informaci, že se systém kódování bude měnit v nejbližší době???
Takže dle tvého si lidi nemají kupovat kvalitní přijímače, které toho dovedou opravdu hodně a mají kupovat nějaké šunty které neumí nic??? Mimo jiné Emulace bývá jednou z mnoha dalších funkcí a funkční Emulace znamená, že funguje podpora výrobce, který má zájem o zkvalitňování svého výrobku. Já osobně kdybych se měl rozhodovat třeba mezi levným Technisatem (netvrdím že to jsou špatné přijímače) a cenově stejným přístrojem s podporou a mnoha funkcemi, tak vyberu tu druhou možnost.

A k tomu přechodu na N3 kalhoty ještě opravdu nestahujte páč vás lidi budou mít za blbce, protože budete chodit ještě dlouho v trenkách... (vemte si příklad třeba v Premiere které má peníze a jak dlouho tam trval přechod...)

_________________
Na dotazy, které zde jsou vyřešeny a viditelně umístěny, nemá smysl odpovídat, protože není záruka, že tázající, bude ochoten odpověď přečíst, když tomu tak neučinil do teď.
Showbox S300 Platinum, motor Opticum DM 2400 od 30°W do 30,5°E, Skylink MULTI.


30 bře 2010, 18:06
Profil ICQ
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: 30 pro 2009, 02:33
Příspěvky: 7
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: DIGI TV na Skylink zariadení
murder píše:
borax píše:
Načerno se Digi sice dá sledovat,ale v nejbližší době se bude měnit systém kodování.Takže si myslím,že kupovat přístroj s možností emulace(a je jich dost) je už v současné době zbytečné.Taky jsi nenapsal kolik do toho chceš investovat.Tak dej vědět,nebo si tady projdi forum a něco určitě vybereš.

Máš nějak oficiálně podloženou a ověřenou informaci, že se systém kódování bude měnit v nejbližší době???
Takže dle tvého si lidi nemají kupovat kvalitní přijímače, které toho dovedou opravdu hodně a mají kupovat nějaké šunty které neumí nic??? Mimo jiné Emulace bývá jednou z mnoha dalších funkcí a funkční Emulace znamená, že funguje podpora výrobce, který má zájem o zkvalitňování svého výrobku. Já osobně kdybych se měl rozhodovat třeba mezi levným Technisatem (netvrdím že to jsou špatné přijímače) a cenově stejným přístrojem s podporou a mnoha funkcemi, tak vyberu tu druhou možnost.

A k tomu přechodu na N3 kalhoty ještě opravdu nestahujte páč vás lidi budou mít za blbce, protože budete chodit ještě dlouho v trenkách... (vemte si příklad třeba v Premiere které má peníze a jak dlouho tam trval přechod...)
Ale já jsem přece netvrdil,že přechod na Nagra3 provede Digi hned.Informace mám jen z netu, tak jako ostatní.
Samozřejmě je dobré si koupit kvalitní přístroj a využívat dosytosti všech jeho funkcí.Ale začíná a končí to u financí a odvahy dotyčného učit se novým věcem.
Tak mě tady hned nekamenujte :118:


30 bře 2010, 18:26
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 07 zář 2008, 16:53
Příspěvky: 271
Bydliště: Pardubicko
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: DIGI TV na Skylink zariadení
Jasně jenže je to zbytečné šíření paniky.... Prostě o přechodu se mluví už hodně dlouho, začalo to někdy po půl roce vysílání DIGI v CZ a kde je N3 stále jen slibovaná, nikdo nevyvrací že nebude, ale než se dočkáme funkčního zavedení u této společnosti, tak to se spíš dočkáme konce této společnosti... (Taky to mám z netu) :89:

_________________
Na dotazy, které zde jsou vyřešeny a viditelně umístěny, nemá smysl odpovídat, protože není záruka, že tázající, bude ochoten odpověď přečíst, když tomu tak neučinil do teď.
Showbox S300 Platinum, motor Opticum DM 2400 od 30°W do 30,5°E, Skylink MULTI.


30 bře 2010, 19:03
Profil ICQ
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: 04 zář 2009, 13:58
Příspěvky: 40
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: DIGI TV na Skylink zariadení
A já mám z netu tohle takže jsem úplně vklidu a vy ostatní buďte taky.At si meni karty, skupina UNDERWORLD je jiz davno nachystana.NAGRA 3 je prolomena uz davno, pakety D+,PREMIERE jede na SKYSTAR2 v EMU. Pakte CYFRA+ je na rade a pote DIGI TV.Test na kanalech DIGIFILM 1 a 2 v N3 je testovan. Takze v klidku. :55: :55: :55:


30 bře 2010, 20:17
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 07 zář 2008, 16:53
Příspěvky: 271
Bydliště: Pardubicko
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: DIGI TV na Skylink zariadení
Opět se nám rozjelo OT takže rozděleno do příslušných sekcí....

_________________
Na dotazy, které zde jsou vyřešeny a viditelně umístěny, nemá smysl odpovídat, protože není záruka, že tázající, bude ochoten odpověď přečíst, když tomu tak neučinil do teď.
Showbox S300 Platinum, motor Opticum DM 2400 od 30°W do 30,5°E, Skylink MULTI.


30 bře 2010, 20:40
Profil ICQ
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 6 ] 

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.
Český překlad – phpBB.cz
[ Time : 0.051s | 15 Queries | GZIP : On ]