Právě je 18 pro 2017, 23:06

Google


Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 10 ] 
 Žiadny signál 
Autor Zpráva
Nováček
Nováček

Registrován: 13 črc 2009, 20:25
Příspěvky: 5
Odpovědět s citací
Příspěvek Žiadny signál
Dnes večer okolo 21:15 sa mi začal strácať signál na väčšine kanálov DIGI TV. Mám OpenBox X-810, bez karty, keby sa však prehadzovali kódy, vypíše kódovaný kanál, či? Najprv som si myslel, že je to len krátkodobý výpadok kvôli dažďu, ale už je to skoro hodina...


13 kvě 2010, 21:01
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 27 bře 2010, 19:11
Příspěvky: 5
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Žiadny signál
je to tak..taky mam tmu


13 kvě 2010, 21:05
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 27 bře 2010, 19:11
Příspěvky: 5
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Žiadny signál
me uz to faka je 22:06


13 kvě 2010, 21:07
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 11 pro 2008, 11:00
Příspěvky: 1
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Žiadny signál
Mam Showbox 300 a mam uz niekolko dni podobný problem,postupný az uplny vypadok signálu STV,Markiza atd,konvertor som vymenil dal som najnovsi FW a Key a je to stale bez zmeny,nie je to len pocas hokeja?


13 kvě 2010, 21:47
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 27 pro 2008, 16:13
Příspěvky: 27
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Žiadny signál
Vysvětlení je jednoduché, stačí sledovat počasí, pravděpodobně nad uplinkem signalu je hrozná bouřka a nebo mají určité transpordery slabší sygnál a neprojde to skrz mraky.


13 kvě 2010, 21:52
Profil
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 28 říj 2008, 18:34
Příspěvky: 165
Bydliště: Šaštín-Stráže
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Žiadny signál
Je to spôsobené tlakovou nížou nad Strednou Európou, ktorá ovplyvňuje už aj tak slabý Intelsat. Treba vyčkať na vylepšenie počasia.


14 kvě 2010, 06:57
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 01 čer 2009, 18:57
Příspěvky: 24
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Žiadny signál
Dnes som zapol telku, a co nevidim cernotu, skontroloval som vsetko, no stale ziadny signal, na oblohe je len par mrakov, nemate aj Vy vypadok signalu?

_________________
Showbox S-300 Platinum, karty - Skylink...


29 kvě 2010, 10:51
Profil
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: 08 bře 2010, 19:28
Příspěvky: 59
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Žiadny signál
:39: :39: vše ok


29 kvě 2010, 12:35
Profil
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 15 kvě 2009, 20:06
Příspěvky: 156
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Žiadny signál
Aj mne funguje všetko. Nemáš pootočenú anténu?

_________________
Openbox 810, 80 cm, Optibox DM 3800, Skylink


29 kvě 2010, 16:02
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 01 čer 2009, 18:57
Příspěvky: 24
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Žiadny signál
No je to cudne, lebo isiel som potom von a vratil sa o piatej a vsetko opat funguje bez mojho zasahu :)
ale dikes za info...

// Vyřešeno takže koš
Ados

_________________
Showbox S-300 Platinum, karty - Skylink...


30 kvě 2010, 16:28
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 10 ] 

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.
Český překlad – phpBB.cz
[ Time : 0.058s | 15 Queries | GZIP : On ]