Právě je 14 pro 2018, 07:11

Google


Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
 S500 vs. S300 
Autor Zpráva
Nováček
Nováček

Registrován: 19 zář 2009, 19:53
Příspěvky: 52
Odpovědět s citací
Příspěvek S500 vs. S300
nie sú tu žiadne príspevky, preto prosím o info - fungujú všetky utility zo sekcie S300 aj na S500?


02 pro 2009, 11:37
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 21 říj 2007, 19:09
Příspěvky: 2637
Bydliště: čr
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: S500 vs. S300
ano

_________________
http://www.satdigitalne.cz/Obrázek AzBox HD Elite,Openbox-810,ShowboxS-300,SG2100 usals,85Fe,LNB Twin,Skylink

Všechny uvedené návody slouží výhradně na studijní účely, pro příjem kódovaných programů si pořiďte oficiální dekódovací kartu.
Neposílejte mi SZ,na dotazy používejte fórum.


02 pro 2009, 18:16
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 19 zář 2009, 19:53
Příspěvky: 52
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: S500 vs. S300
Ďakujem za info, nechcel som to skúšať naostro, aby som neodkúril prijímač, prípadne neurobil z S500 S300, ako som sa tu niekde docital, vraj natrvalo (prehratím fw) - to sa mi ale nezdá možné - ale na to sa opýtam v príslušnej sekcii.


03 pro 2009, 09:20
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 3 ] 

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.
Český překlad – phpBB.cz
[ Time : 0.089s | 13 Queries | GZIP : On ]