Právě je 21 říj 2018, 17:29

Google


Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 24 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 showbox s500 a skylink karta I*deto 
Autor Zpráva
Nováček
Nováček

Registrován: 24 pro 2008, 16:08
Příspěvky: 13
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: showbox s500 a skylink karta I*deto
Musim sa pripojit k diskusii. U mna Skylink ICE stale cca kazdych 10 minut na par ms zamrzne a ide dalej, nie e to velmi rusivy element ale vidiet to. Takisto pri spusteni showboxu trva cca par minut kym karta nebehne - teda kym nabehne obraz. Softy som skusal vsetky aj novsie aj starsie. Prosim poradte soft na S300/S500/S700 kedze mam vsetky tieto prijmace , na ktorom to slape dobre/ najlepsie a takisto postrehy ci mate spominany problem aj vy. Kvalita je u mna 90%. Takisto by ma zaujimalo aj zdielanie ice karty. Diky.


11 zář 2010, 11:55
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 20 črc 2010, 13:32
Příspěvky: 6
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: showbox s500 a skylink karta I*deto
dempsey píše:
To je jedna chyba a druhá je tá že sa nejedná o I*deto kartu ale o ICE kartu v režime Cryptoworks id 0D96.
I*deto sa začne predávať až budúci rok.

čauko - chcel by som sa ťa spítať aký modul konkrétny odporúčaš na ice kartu - to len aby som mal istotu - dik za info


21 zář 2010, 15:52
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 26 kvě 2011, 19:07
Příspěvky: 2
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: showbox s500 a skylink karta I*deto
chcel by som poprosti o radu:
mam s 500 platinum, kartu skylink I*deto (irdteto je napisane priamo na karte). Ak vlozim kartu do slotu hlasi "sluzba je momentalne kodovana". Ak vlozim kartu najspodnejsieho slotu aj s dekodovacim modulom (bohuzial len pozicany) vsetko slape ako hodinky. Moze mi prosim poradit ako tomu pomoct, aby vsetko fachalo aj bez dekod. modulu?
1. flashol som fm na v24 ziadna zmena
2. flashol som fm na v17 z tohto fora, co sa programov tyka ziadna zmena, akurat sa neviem dostat do menu 2589

dakujem za kazdu radu.


26 kvě 2011, 19:17
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 21 říj 2007, 19:09
Příspěvky: 2637
Bydliště: čr
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: showbox s500 a skylink karta I*deto
čisté I*deto ještě nejde v uni čtečce. Takže to vidím na modul pokud nechceš čekat :arrow: Otázka do kdy

_________________
http://www.satdigitalne.cz/Obrázek AzBox HD Elite,Openbox-810,ShowboxS-300,SG2100 usals,85Fe,LNB Twin,Skylink

Všechny uvedené návody slouží výhradně na studijní účely, pro příjem kódovaných programů si pořiďte oficiální dekódovací kartu.
Neposílejte mi SZ,na dotazy používejte fórum.


26 kvě 2011, 19:58
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 26 kvě 2011, 19:07
Příspěvky: 2
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: showbox s500 a skylink karta I*deto
dakujem za radu. konecne viem presne na com som :)


27 kvě 2011, 19:26
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 01 čer 2009, 15:53
Příspěvky: 10
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: showbox s500 a skylink karta I*deto
Dnes som vložil do môjho S500 kartu Skylink ICE-Irdeto "výmena". Po zapnutí prijímača vzadu vypínačom a potom na diaľkovom všetko nabehlo ako má. Takže Skylink karta "výmena" funguje super na fw V25 origo Sapro. Ohľadom zdielania neviem nič povedať, nakoľko nič nezdieľam :106:

_________________
Showbox S-500, karta Skylink-ICE I*deto, Astra 23,5°E


29 kvě 2011, 16:18
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 16 bře 2009, 10:26
Příspěvky: 2
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: showbox s500 a skylink karta I*deto
Ahojte,

potreboval by som pomoc s novou kartou Skylink vymena, nahral som original firmware fw V25 origo Sapro pre s500, vypol, zapol a platene programy nejdu.
Prvych 30 dni to v pohode slo, kartu som registroval na ich stranke ako vymenu.
Ak vlozim kartu do slotu hlasi "sluzba je momentalne kodovana" nepomaha ani refresh karty cez web skylinku.

Dakujem za kazdu radu.

:)


28 srp 2012, 10:46
Profil
Mazák
Mazák

Registrován: 10 pro 2008, 09:49
Příspěvky: 527
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: showbox s500 a skylink karta I*deto
ak to šlo 30 dní a nie iba 20 tak zrejme majú EMM problémy
urobil by som toto:
1. nahral tento fw.:
viewtopic.php?f=126&t=8582
2. po nabehnutí stlačil Menu + 2589 , zapol EMM na ON , ak by nebolo

_________________
23,5°E+19,2°E+13°E+1°W


28 srp 2012, 13:21
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 16 bře 2009, 10:26
Příspěvky: 2
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: showbox s500 a skylink karta I*deto
vyskusal som to podla tvojho návodu, nefunguje to... aj v original firmware je nejaka emulacia zapnuta, ale platene programy nejdu...

//skúšal som asi 4 rôzne firmware stadialto, ani jeden nefunguje...karta je skylink vymena I*deto ICE 01


este nejaka rada ? :???:


30 srp 2012, 11:59
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 24 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.
Český překlad – phpBB.cz
[ Time : 0.078s | 14 Queries | GZIP : On ]