Právě je 25 lis 2017, 10:11

Google


Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 
 Vitamín,sekání HBO2 
Autor Zpráva
Nováček
Nováček

Registrován: 11 říj 2008, 23:06
Příspěvky: 38
Odpovědět s citací
Příspěvek Vitamín,sekání HBO2
Ahoj včera jsem si aktivoval HBO balíček,a HBO2 se mě seká,jen tento program jiný ne,HBO HD atd.Signál je stoprocentní a jak píšu jiné programy jsou v pořádku.Zjistil jsem,že to dělají všechny program na freqvenci 12207.Kartu jsem zkoušel ve čtečce i v modulu.Nenapadá někoho čím by to mohlo být?Prosím o radu,děkuji moc :sad:

_________________
Showbox Vitamin 5000 HD,firmware v99-57:CSLink


17 črc 2014, 16:37
Profil
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 08 lis 2008, 01:53
Příspěvky: 292
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Vitamín,sekání HBO2
mattys píše:
Ahoj včera jsem si aktivoval HBO balíček,a HBO2 se mě seká,jen tento program jiný ne,HBO HD atd.Signál je stoprocentní a jak píšu jiné programy jsou v pořádku.Zjistil jsem,že to dělají všechny program na freqvenci 12207.Kartu jsem zkoušel ve čtečce i v modulu.Nenapadá někoho čím by to mohlo být?Prosím o radu,děkuji moc :sad:

ahoj, myslim ze na povodnom softe to robilo aj mne, momentalne mam nahodenu Enigmu II a pozeram HBO2 -> neseka

_________________
ShowBox Vitamin 5000 HD fw:0.99.57 (EMM: on / EMU: off / CAM: on -> newcamd -> skylink+cslink) LNB Mascom Monoblock M4-T01HD / parabola FTE 80 Al


15 zář 2014, 17:12
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 2 ] 

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.
Český překlad – phpBB.cz
[ Time : 0.039s | 15 Queries | GZIP : On ]