Právě je 26 dub 2017, 16:35

Google


Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
 Problém s obrazom na Openbox x810 od januára 2015 
Autor Zpráva
Nováček
Nováček

Registrován: 20 srp 2009, 07:56
Příspěvky: 1
Odpovědět s citací
Příspěvek Problém s obrazom na Openbox x810 od januára 2015
Zdravím,
mám Openbox x810 a Skylink kartu (ICE výmena) už dlhú dobu a určite celý rok 2014 všetko fungovalo bez problémov. Zhruba od začiatku roka 2015 mi zrazu začal vypadávať obraz na niektorých kanáloch (najviac na ST1, 2 a CT1, 2). Vyskúšal som všetko možné i nemožné, nič nepomohlo. Ale potom som spravil jeden zaujímavý pokus, zobral som prijímač ku rodičom, ktorí nemajú problém s príjmom spomínaných staníc (tiež majú kartu ICE výmena ale hlavne majú iný prístroj, neviem však presne aký, tuším Topfield). A po pripojení Openboxu rovnaký problém - občasné vypadávanie (trhanie) obrazu a zvuku. Z toho vyplýva, že problém musí byť v Openboxe. Nestretol sa s tým niekto? Nezmenil provider (SKYLINK) niečo po novom roku? Neviete čo s tým?
(Inak aj môj svokor má ten istý Openbox a ten istý problém.)

Vopred ďakujem za odpoveď.

D:


02 bře 2015, 12:36
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 21 říj 2007, 19:09
Příspěvky: 2637
Bydliště: čr
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Problém s obrazom na Openbox x810 od januára 2015
Na to je jednoduchá rada . Vlez do skrytého menu a vypni emulaci. (menu 1 1 1 7) Nicméně ode dneška by to mělo být už stejně ok 0D03 vypnuly. :89:

_________________
http://www.satdigitalne.cz/Obrázek AzBox HD Elite,Openbox-810,ShowboxS-300,SG2100 usals,85Fe,LNB Twin,Skylink

Všechny uvedené návody slouží výhradně na studijní účely, pro příjem kódovaných programů si pořiďte oficiální dekódovací kartu.
Neposílejte mi SZ,na dotazy používejte fórum.


03 bře 2015, 18:17
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 16 lis 2015, 13:31
Příspěvky: 1
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Problém s obrazom na Openbox x810 od januára 2015
Zdravím, stejný problém mám také, emu nepomohlo. Nyní při sledování programů obraz úplně zamrzne, po pár vteřinách i zvuk a obraz se rozsype na kostičky, či barevné pruhy. Po vypnutí a zapnutí programy naběhnou, ale např po 1/2 hodině se opět blokne.


16 lis 2015, 14:22
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 3 ] 

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.
Český překlad – phpBB.cz
[ Time : 0.035s | 11 Queries | GZIP : On ]