Právě je 14 říj 2019, 20:00

Google


Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 61 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Další
 UNIVERSÁLNÍ DALKOVE OVLADANI + KODY 
Autor Zpráva
Nováček
Nováček

Registrován: 29 říj 2008, 10:36
Příspěvky: 48
Odpovědět s citací
Příspěvek UNIVERSÁLNÍ DALKOVE OVLADANI + KODY
Ahoj nemáte nějaký ten tip jak sladit DO na jeden na místo dvou? Ja musím vyp. telku druhým ovladačem. Diky :roll:


01 lis 2008, 11:43
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 21 říj 2007, 19:09
Příspěvky: 2637
Bydliště: čr
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: DALKOVE OVLADANI
majkbeny píše:
Ja musím vyp. telku druhým ovladačem. Diky :roll:


:12: Já taky :89: ale už jsem si na to zvyknul.

Univerzální ovladače si moc nerozuměly už s Openboxem tak Showbox bude na tom stejně.Ty dražší typy co se učí podle originálu by snad mohly být ok.Nemám odskoušeno takže na přesný typ /jaký/ se mě neptej. :89:

_________________
http://www.satdigitalne.cz/Obrázek AzBox HD Elite,Openbox-810,ShowboxS-300,SG2100 usals,85Fe,LNB Twin,Skylink

Všechny uvedené návody slouží výhradně na studijní účely, pro příjem kódovaných programů si pořiďte oficiální dekódovací kartu.
Neposílejte mi SZ,na dotazy používejte fórum.


01 lis 2008, 14:22
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 05 říj 2008, 21:55
Příspěvky: 1394
Bydliště: Lučenec / SR
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: DALKOVE OVLADANI
Univerzalne dialkove ovladanie s moznostou vlastneho programovania funkcii na tlacitka... :87:

ONE FOR ALL Univerzálne diaľkové ovládanie Kameleon URC 8305

Obrázek

cena u nas 1300 Sk, u Vas typujem tak do 1000 Kc :87:

_________________
SONY Bravia KDL-46EX402AEP FullHD
S300plat,Technisat DIGIT ISIO S1,HD8-S,STR-1
CSlink,Skylink,UPC
motor,2xparabola 85,Monoblok Twin Astra1 a 3
ObrázekObrázek


01 lis 2008, 14:34
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 05 říj 2008, 21:55
Příspěvky: 1394
Bydliště: Lučenec / SR
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: DALKOVE OVLADANI
FUNKCIE
Pomocou tohto univerzálneho diaľkového ovládača môžete ovládať až 5 audio a video periférií plus jednu neštandardnú perifériu a tou je osvetlenie v miestnosti. K tomu, aby ste mohli ovládať zapínanie, vypínanie svetiel alebo meniť intenzitu osvetlenia je potrebné na osvetlenie namontovať prídavne zariadenie, takzvané OFA Light Control. Navrchu dotykového panela nájdeme teda 5 ikôn pre nadefinovanie zariadení, a to televízia, DVD prehrávač, satelit/video (spoločná ikona), audio a spomínané osvetlenie. Každá ikona je príslušne označená obrázkom zariadenia. Ikony sú animované, takže vždy viete, ktoré zariadenie práve ovládate a čo je dôležitejšie, na paneli sa vysvietia len tie tlačidlá, ktoré sú relevantné pre dané zariadenie, napríklad play/pause sa zobrazí len pri DVD prehrávači. Spárovanie s jednotlivými zariadeniami je jednoduché a po troch krokoch, ktoré spočívajú v zadaní kódu pre danú značku, to máte hotové. Zariadenie podporuje vyše 1500 značiek a modelov, keď sa vám nepodarí spárovať zariadenie pomocou týchto kódov, zariadenie disponuje aj funkciou autmatického vyhľadávania zariadení. Ďalšou vynikajúcou funkciou je LEARN, učenie sa novým tlačidlám. Na Kameleon možno skopírovať funkciu akéhokoľvek tlačidla z pôvodného ovládača. Zariadenie dokonca disponuje aj funkciou MACRO - funkcia, v ktorej nadefinujete na zvolené tlačidlo súbor činností, ktoré sa vykonajú po stlačení tohto tlačidla, a to napríklad zapne sa automaticky TV, DVD a satelit, potom sa prepne na TV na kanál 0 atď. Azda najbizarnejšou je funkcia Web Wizard on-line alebo telefonického upratovania kódu pre najnovšie zariadenia. Funguje na základe magnetickej membrány a vibrácií prenáčajúcich sa do zariadenia. Takže váš Kameleon ostane aktualizovaný prakticky stále. :81:

_________________
SONY Bravia KDL-46EX402AEP FullHD
S300plat,Technisat DIGIT ISIO S1,HD8-S,STR-1
CSlink,Skylink,UPC
motor,2xparabola 85,Monoblok Twin Astra1 a 3
ObrázekObrázek


01 lis 2008, 14:44
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 05 říj 2008, 21:55
Příspěvky: 1394
Bydliště: Lučenec / SR
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: DALKOVE OVLADANI
este k dialkocemu citat z jednej recenzie : :)

Pomocí funkce vyhledávání kódu byly nalezeny téměř všechny značky satelitních příjímačů, které používám (Nokia, Humax, Topfield, Dreambox apod.). Příjemné bylo i rozmístění tlačítek v případě Dreamboxu, které odpovídalo originálnímu dálkovému ovládání.Nebyl nalezen jen můj starý analogový přijímač Manhattan, který mám pro C pásmo. Zde jsem si vyzkoušel funkci učení pomocí originálního dálkového ovládání. Bez problémů jsem okopíroval všechny funkce tlačítek a rozmístil na Kameleonu dle mých představ.

Samozřejmě po výměně baterií veškeré naučené funkce zůstávají v paměti přístroje. Chameleon obsahuje i funkci využívání maker. Makro vám umožňuje stlačením jednoho libovolného tlačítka součastně vyslat více povelů (např. zapnutí/vypnutí vícero přístrojů naráz).

Toto dálkové ovládání disponuje i možností tzv. dobíjení kódů. Jedná se o funkci „One For All Web Wizard“. Tato technologie umožňuje přidávat kódy do paměti přístroje. Stačí se jen připojit pomocí internetu do on-line databáze kódů na adrese vyrobcu. Pak stačí jen v určitou chvíli přiložit dálkové ovládání k reproduktorům vašeho PC a postupovat dle pokynů na obrazovce.


keby niekto chcel podrobny navod, na stiahnutie je :93: tu http://www.hifimarket.cz/hifi/download/Chameleon8III-SK.pdf

hadam som neporusil ziadne pravidla, je to len link na navod, ale ak je nieco mimo pravidiel, zmazte moj prispevok ;) sem mi to nedovolilo reupnut :38:


Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

_________________
SONY Bravia KDL-46EX402AEP FullHD
S300plat,Technisat DIGIT ISIO S1,HD8-S,STR-1
CSlink,Skylink,UPC
motor,2xparabola 85,Monoblok Twin Astra1 a 3
ObrázekObrázek


03 lis 2008, 11:30
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 12 zář 2008, 20:32
Příspěvky: 1
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: DALKOVE OVLADANI
Ja používam toto ale je to v podstate to isté:


Logitech harmony 525


Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.


03 lis 2008, 18:26
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 06 črc 2008, 11:14
Příspěvky: 15
Odpovědět s citací
Příspěvek kod na dialkove ovladanie
Mam televiziu SAMSUNG s programovatelnym dialkovym ovladacom a potreboval by som vediet, aky je mozne pouzit kod (chapte trojmiestny kod na definovanie vyrobcu) pre SHOWBOX S-300 PVR Platinum.
Vie niekto poradit ?
Vopred vdaka


15 lis 2008, 23:17
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 21 říj 2007, 19:09
Příspěvky: 2637
Bydliště: čr
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: kod na dialkove ovladanie
Jukni tady viewtopic.php?f=86&t=2665

_________________
http://www.satdigitalne.cz/Obrázek AzBox HD Elite,Openbox-810,ShowboxS-300,SG2100 usals,85Fe,LNB Twin,Skylink

Všechny uvedené návody slouží výhradně na studijní účely, pro příjem kódovaných programů si pořiďte oficiální dekódovací kartu.
Neposílejte mi SZ,na dotazy používejte fórum.


16 lis 2008, 12:01
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 15 lis 2008, 19:36
Příspěvky: 20
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: kod na dialkove ovladanie
tam ten kod nie je... quick search nepomohol, je nieco funkcnejsie ako 371 ?????


08 pro 2008, 18:10
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 21 říj 2007, 19:09
Příspěvky: 2637
Bydliště: čr
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: kod na dialkove ovladanie
Samozřejmě že není ,ale přečti si co se tam píše.

Chce to lepší UNIovladač ,ten z lidlu :42: Obrázek

_________________
http://www.satdigitalne.cz/Obrázek AzBox HD Elite,Openbox-810,ShowboxS-300,SG2100 usals,85Fe,LNB Twin,Skylink

Všechny uvedené návody slouží výhradně na studijní účely, pro příjem kódovaných programů si pořiďte oficiální dekódovací kartu.
Neposílejte mi SZ,na dotazy používejte fórum.


08 pro 2008, 18:19
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 15 lis 2008, 19:36
Příspěvky: 20
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: kod na dialkove ovladanie
cital som, ale je tam iba reklama na fajnsmekrove ovladania. povodna podstata otazky je: aky je 3- miestny kod na bezne univerzalne ovladanie :D - bohuzial zatial bez solidnej odpovede; takze predpokladam, ze bezne univerzalne dialkove ovladanie si nerozumie s openboxami ani showboxami...


09 pro 2008, 11:57
Profil
Profík
Profík
Uživatelský avatar

Registrován: 20 říj 2007, 08:39
Příspěvky: 1252
Bydliště: Orlová-,Moravskoslezký/Javorník,Jesenicko
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: kod na dialkove ovladanie
joe6pack píše:
cital som, ale je tam iba reklama na fajnsmekrove ovladania. povodna podstata otazky je: aky je 3- miestny kod na bezne univerzalne ovladanie :D - bohuzial zatial bez solidnej odpovede; takze predpokladam, ze bezne univerzalne dialkove ovladanie si nerozumie s openboxami ani showboxami...

Tak nějak bych to řekl i já .Měl jsem doma asi 4 ks těch levných (made in Větnamská tržnice) a bohužel korektně nejdou .I když něco jde ,ale nedoporučuji .

_________________
Pro příjem placené televize si pořiďte řádné předplatné pay-tv, která je v dané zemi dostupná!
AZ Box Elite-Showbox S-700,CsLink,SkyLink,SG 2100,60 parabola
.


09 pro 2008, 12:21
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 21 říj 2007, 19:09
Příspěvky: 2637
Bydliště: čr
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: kod na dialkove ovladanie
joe6pack píše:
cital som, ale je tam iba reklama na fajnsmekrove ovladania. povodna podstata otazky je: aky je 3- miestny kod na bezne univerzalne ovladanie :D - bohuzial zatial bez solidnej odpovede; takze predpokladam, ze bezne univerzalne dialkove ovladanie si nerozumie s openboxami ani showboxami...


Je to tak Obrázek

_________________
http://www.satdigitalne.cz/Obrázek AzBox HD Elite,Openbox-810,ShowboxS-300,SG2100 usals,85Fe,LNB Twin,Skylink

Všechny uvedené návody slouží výhradně na studijní účely, pro příjem kódovaných programů si pořiďte oficiální dekódovací kartu.
Neposílejte mi SZ,na dotazy používejte fórum.


09 pro 2008, 17:49
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 07 čer 2008, 18:00
Příspěvky: 69
Bydliště: Coburg (Nemecko)
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: kod na dialkove ovladanie
James008 ten ovladac je celkom zaujimavy ale nenapisal sa ci funguje z receiverom -SHowbox alebo Openbox alebo inymi (neviem aky mas doma ti).napis ake pristroje nim prepinas.
Za odpoved DAKUJEM.


09 pro 2008, 18:41
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 07 zář 2008, 16:53
Příspěvky: 271
Bydliště: Pardubicko
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: kod na dialkove ovladanie
Hlavně neexistuje univerzální kód pro DO každá značka si tvoří vlastní databázi kódů, takže dotaz může směřovat jen na uživatele kteří to samé DO už rozběhali, jakékoliv psaní typu mám jiné DO a dal jsem tam 123 je zbytečné. Nebo poslouží maximálně tak vytvoření databáze kódů pro různé typy DO. Z vlastní zkušenosti můžu poradit, že je lepší připlatit si za univerzál DO které umí "učení povelů" (tj dáš dvě dálky proti sobě na originálu vyšleš signál a nové DO si ho zapamatuje) ještě k tomu třeba "Makra" tam můžeš jednomu zmáčknutí tlačítka přidělit víc povelů (zapne SAT, TV, Domácí kino najednou). To, ale bohužel neřeší tvůj problém s DO k Samsungu.

_________________
Na dotazy, které zde jsou vyřešeny a viditelně umístěny, nemá smysl odpovídat, protože není záruka, že tázající, bude ochoten odpověď přečíst, když tomu tak neučinil do teď.
Showbox S300 Platinum, motor Opticum DM 2400 od 30°W do 30,5°E, Skylink MULTI.


10 pro 2008, 08:41
Profil ICQ
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 61 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Další

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.
Český překlad – phpBB.cz
[ Time : 0.098s | 13 Queries | GZIP : On ]