Právě je 14 srp 2018, 17:04

Google


Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 14 ] 
 zapojenie viacerych tv 
Autor Zpráva
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 09 říj 2008, 14:15
Příspěvky: 453
Odpovědět s citací
Příspěvek zapojenie viacerych tv
zdarvaim pani..tak mam takyto problem: zakaznik chce zapojit napr na skylink cca 10-15 telkacov,prepinatelnych kazdy zvlast,+ este prepojit ich s DVD kvoli prezentaciam,aby na vsetkych islo to iste..existuje nejaky multiprepinac ktory by to zvladol? treba tan natiahnut ku kazdej telke dva koaxi?( jeden k boxu na skylink,druhy na DVD) treba ku kazdej telke box s kartuo? ako by ste to riesili? pripadne poradte ako to zrealizovat,budem vdacny za kazdy navrh..dakujem

_________________
DM800,DM7020S,DM500,Satfinder SF-30,Gibertini 85AL,Invacom Twin,motor SG2100


20 dub 2009, 19:02
Profil
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 20 srp 2008, 20:34
Příspěvky: 246
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: zapojenie viacerych tv
10-15 sat.prijimacov dve paraboly na nich lnb s 8 vystupmy , a niekde na fore tu som cital o nejakom zariadeni ktore dokaze vyzdielat kartu do viacerych prijimacov ale nechce sa my to hladat tak sa na to kukni .pokial to nechces robit tak ako sa robia klasicke kablovky po panelakoch ,tam uz je to trochu zlozitejsie .


20 dub 2009, 21:01
Profil
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 09 říj 2008, 14:15
Příspěvky: 453
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: zapojenie viacerych tv
no prave ze zdielane by to nemalo byt..to skor tak ako v panelakoch,vie mi to niekto popisat? totizto on tam uz kable ma natahane do kazdej miestnosti ale kable neidu na strechu,ale do jednej z miestnosti,tak som predpokladal tam dat nejaky multiprepinac, donho natahat "dva " kable z jednej paraboli ( dual LNB H+V) existuje taky nejaky sposob?

_________________
DM800,DM7020S,DM500,Satfinder SF-30,Gibertini 85AL,Invacom Twin,motor SG2100


20 dub 2009, 21:17
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 21 říj 2007, 19:49
Příspěvky: 1865
Bydliště: niekde medzi 28,5°E a 30°W
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: zapojenie viacerych tv
Tu sa pozri : http://www.emp-centauri.cz/products.php ... =37&id=234

Takéto prepínače sú v tom sortimente rozličné a treba si to dobre pozrieť a hlavne sa rozhodnúť z koľkých pozícií / družíc / potrebuješ signál.

Ak by si k tomu chcel ešte pridať druhý RF signál aj to je možné. Daj do google - emp TV + SAT rozbočovač a zlučovač . Druhý signál potrebuješ dostať z DVD alebo do modulátora na určitú frekvenciu, ktorú naladíš po rozbočení v telke.

_________________
Obrázek
Dreamsky 9300:::Vitamin 5000:::HDBOX 9200:::Azbox Elite:::/motorSG2100 a 105 offset Al, soft/vždy čerstvý http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované


20 dub 2009, 21:51
Profil Zobrazit autorovy stránky
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 09 říj 2008, 14:15
Příspěvky: 453
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: zapojenie viacerych tv
stacilo by na skylink..

_________________
DM800,DM7020S,DM500,Satfinder SF-30,Gibertini 85AL,Invacom Twin,motor SG2100


20 dub 2009, 22:12
Profil
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 09 říj 2008, 14:15
Příspěvky: 453
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: zapojenie viacerych tv
moja predstava by bola tak ako som opisal vyssie,cez multiprepinac,len neviem ako to skombinovat stym ze bude mat v jednej miestonosti DVD a naraz to pustit do vsetkych TV..

_________________
DM800,DM7020S,DM500,Satfinder SF-30,Gibertini 85AL,Invacom Twin,motor SG2100


20 dub 2009, 22:17
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 21 říj 2007, 19:49
Příspěvky: 1865
Bydliště: niekde medzi 28,5°E a 30°W
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: zapojenie viacerych tv
dempsey píše:

Ak by si k tomu chcel ešte pridať druhý RF signál aj to je možné. Daj do google - emp TV + SAT rozbočovač a zlučovač . Druhý signál potrebuješ dostať z DVD alebo do modulátora na určitú frekvenciu, ktorú naladíš po rozbočení v telke.


Myslím že som na to nezabudol. Potrebuješ modulátor aby si vyrobil RF signál z AV DVD a s tým pôjdeš ďalej do Multiswitchu./ Terrestrial input / Na každom výstupe použiješ TV+SAT rozbočovač a dolu pri každom prijímači ho tým istým zlúčiš. Tým pádom nemusíš použiť dva káble. Po rozbočení zapojíš SAT do prijímača a TV do telky , v ktorej naladíš to DVD.

_________________
Obrázek
Dreamsky 9300:::Vitamin 5000:::HDBOX 9200:::Azbox Elite:::/motorSG2100 a 105 offset Al, soft/vždy čerstvý http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované


20 dub 2009, 22:30
Profil Zobrazit autorovy stránky
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 09 říj 2008, 14:15
Příspěvky: 453
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: zapojenie viacerych tv
aha,zacinam tomu chapat..a do multiswitchu mi stacia tie dva kable s dual LNB H+V ? ten switch uz si to bude prepinat,myslim spravne?

_________________
DM800,DM7020S,DM500,Satfinder SF-30,Gibertini 85AL,Invacom Twin,motor SG2100


20 dub 2009, 22:46
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 21 říj 2007, 19:49
Příspěvky: 1865
Bydliště: niekde medzi 28,5°E a 30°W
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: zapojenie viacerych tv
Pre všetky pásma treba použiť Quatro alebo Quad LNB. Prečítaj si ten návod dolu / pdf /

_________________
Obrázek
Dreamsky 9300:::Vitamin 5000:::HDBOX 9200:::Azbox Elite:::/motorSG2100 a 105 offset Al, soft/vždy čerstvý http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované


20 dub 2009, 22:49
Profil Zobrazit autorovy stránky
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 09 říj 2008, 14:15
Příspěvky: 453
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: zapojenie viacerych tv
v praxi co by to znamenalo na cca 12-15 tv ( boxov) ? ake lnb?

_________________
DM800,DM7020S,DM500,Satfinder SF-30,Gibertini 85AL,Invacom Twin,motor SG2100


20 dub 2009, 22:53
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 21 říj 2007, 19:49
Příspěvky: 1865
Bydliště: niekde medzi 28,5°E a 30°W
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: zapojenie viacerych tv
dempsey píše:
Pre všetky pásma treba použiť Quatro alebo Quad LNB. Prečítaj si ten návod dolu / pdf /


:87:

_________________
Obrázek
Dreamsky 9300:::Vitamin 5000:::HDBOX 9200:::Azbox Elite:::/motorSG2100 a 105 offset Al, soft/vždy čerstvý http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované


20 dub 2009, 22:55
Profil Zobrazit autorovy stránky
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 09 říj 2008, 14:15
Příspěvky: 453
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: zapojenie viacerych tv
sorry pochopil som..staci jedno LNB 4x samostatny vystup,vstup do multisswitchu,pri vystupe pouzit rozbocovace na kazdu TV,pri boxe takisto rozdelit a poprepajat box-tv..a ktomu dvd ten modulator..dakujem velmi pekne

_________________
DM800,DM7020S,DM500,Satfinder SF-30,Gibertini 85AL,Invacom Twin,motor SG2100


20 dub 2009, 22:59
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 30 říj 2011, 07:54
Příspěvky: 1
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: zapojenie viacerych tv
hoj ludia,
potreboval by som pomoct s podobnou vecou, vopred vravim, ze som absolutny laik (aj co sa tyka pojmov), prosim nekamenujte ma ak tu fuknem nejaku blbost...
potrebujem poriesit jednu vec. mam primac so skylink kartou a chcem aby mi na jednu kartu (primac) isli 3 TV. 2 TV budu zdielat signal (ked prepnem na jednej TV, to iste bude na druhej TV), ta tretia by mala byt "samostatna"... dolezita je pre mna tiez cena, cize nejake lacne riesenie.
prosim ak na to existuje nejake vychytavatko hodte mi sem link co budem potrebovat.
dakujem za pomoc a trpezlivost :)


30 říj 2011, 08:00
Profil
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Registrován: 09 led 2010, 20:51
Příspěvky: 213
Bydliště: neďaleko NZ
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: zapojenie viacerych tv
A prezradíš značku svojho prijímača a od koho máš kartu .... prípadne družice čo máš naladené...

_________________
OTF SR95 ; Opticum 4160CX Plus ; Multiview ; X80 HDmi
Showbox S-300, S700 PLATINUM ; Showbox Vitamin HD 5000 ; OPTIBOX ZEBRA
Parabola ofset 120cm, Maximum E-85 Multifocus
karta CSlink, SkylinkCryptoWorks a ICE, Hello, ; poloha rôzna


04 lis 2011, 17:57
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 14 ] 

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.
Český překlad – phpBB.cz
[ Time : 0.059s | 13 Queries | GZIP : On ]