Openbox & Showbox Fórum - Satelitné fórum
http://openboxforum.satdigitalne.cz/

skystar2 hd
http://openboxforum.satdigitalne.cz/viewtopic.php?f=19&t=9343
Stránka 1 z 1

Autor:  milan86 [ 26 led 2012, 21:34 ]
Předmět příspěvku:  skystar2 hd

nevie niekto cez co alebo ako nastavit na technisate skystar 2 hd usb, aby fungovalo dialkove. dvb viewer obraz ide, len mi nefunguje dialkove.

Stránka 1 z 1 Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/