Právě je 18 pro 2017, 23:07

Google


Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 63 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
 Aky soft pouziva OPENSAT 3000,3500... 
Autor Zpráva
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 20 srp 2008, 20:34
Příspěvky: 246
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Aky soft pouziva OPENSAT 3000,3500...
linuxak píše:
Opensat 3000 CRCI, fw z 12.5.2009 - funguje vám AU ? Mne jaksi nie.
A ešte otázočka - kde sa dá stiahnuť záloha settingu kanálov na cigi tv ?

a ktoze ti povedal ze by mala??


04 črc 2009, 23:41
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 11 srp 2008, 09:37
Příspěvky: 9
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Aky soft pouziva OPENSAT 3000,3500...
dik za odpoved, takže nefunguje. a ja som to schválne vymenil za openbox, že toto má lepšiu podporu a nebudem furt musieť ťukať kódy ...
a poradí ešte niekto, ako rozumne sa dá upraviť setting programov na cigi tv ? nemám náladu to ručne prehadzovať, navyše ked tlačítka dialkového tak nepresne fungujú ...


05 črc 2009, 08:17
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 15 dub 2008, 15:19
Příspěvky: 38
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Aky soft pouziva OPENSAT 3000,3500...
bohuzial si ho musis spravit rucne ziadny program na pc na to nie je :51: :cry:

_________________
Openbox s5, 3x OPENBOX S1 , Opticum 4060 cx , DISEqC 10/1 , 1 x disecq 4 0,8W .19,2E .23,5E ,28,2E . SKY LINK ICE/IR + motor Motec SG 2100
OSCAM 0.99.4svn


05 črc 2009, 08:37
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 25 led 2009, 23:01
Příspěvky: 2
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Aky soft pouziva OPENSAT 3000,3500...
Funguje este niekomu au klucov? a ak ano, s akym firmware?


07 črc 2009, 19:47
Profil
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 10 led 2009, 20:42
Příspěvky: 282
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Aky soft pouziva OPENSAT 3000,3500...
pichliac píše:
Funguje este niekomu au klucov? a ak ano, s akym firmware?

Ak sa nemýlim, nefunguje.


08 črc 2009, 14:36
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 25 říj 2008, 17:30
Příspěvky: 73
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Aky soft pouziva OPENSAT 3000,3500...
...nove fw 28.7.2009...pre 3000 a 3500...

_________________
S300PLAT,Openbox X810 original,FW5.14,Edidion Argus Picollo,LNB Smart 0,1dB,Skylink+MULTI,13E+16E+19,2E+23,5E


01 srp 2009, 09:54
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 28 led 2009, 11:10
Příspěvky: 10
Odpovědět s citací
Příspěvek Vypnutie AU
Mam opensat 3000 CR PVR. Nejde vypnut AU , lebo po zadani kodu my ho do minuty prepise. Soft mam posledny z 25.8.2009 . Skusal som aj dva predchadzajuce. Davam aj auto-roll na vypnute . Nepomaha. Dokonca po vypnuti a zapnuti prijimaca to zmeni na zapnute . Davam aj modrym ulozit a to iste maju aj znami.


Naposledy upravil dulko dne 06 pro 2009, 09:24, celkově upraveno 2



06 pro 2009, 08:58
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 25 říj 2008, 17:30
Příspěvky: 73
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Aky soft pouziva OPENSAT 3000,3500...
daj soft z 2.3.09 a pojde to

_________________
S300PLAT,Openbox X810 original,FW5.14,Edidion Argus Picollo,LNB Smart 0,1dB,Skylink+MULTI,13E+16E+19,2E+23,5E


06 pro 2009, 09:23
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 28 led 2009, 11:10
Příspěvky: 10
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Aky soft pouziva OPENSAT 3000,3500...
romancek888 píše:
daj soft z 2.3.09 a pojde to


Zrovna som uz editoval svoj prispevok a ty si to tu medzicasom napisal. Presne to som spravil a uz to facha. Len asi bude treba neaky novy firmware upravit, lebo tieto starsie sa mi zda , ze maju problem so skylinkom .


06 pro 2009, 09:26
Profil
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 20 srp 2008, 20:34
Příspěvky: 246
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Aky soft pouziva OPENSAT 3000,3500...
neboj za chvilu tu bude novy ,aj oni samotny boli prekvapeny ze na novych softoch nejde vypnut AU ale vyriesia to ...


07 pro 2009, 18:20
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 28 led 2009, 11:10
Příspěvky: 10
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Aky soft pouziva OPENSAT 3000,3500...
lxb píše:
neboj za chvilu tu bude novy ,aj oni samotny boli prekvapeny ze na novych softoch nejde vypnut AU ale vyriesia to ...


V poho. Verim tomu , ze sa budu snazit co najrychlejsie daco s tym spravit .


07 pro 2009, 21:39
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 16 lis 2009, 21:40
Příspěvky: 2
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Aky soft pouziva OPENSAT 3000,3500...
ahojte funguje Vám cigiTV na 3000ke s posledným firmeware z 08.12.2009 ???


20 pro 2009, 12:32
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 28 led 2009, 11:10
Příspěvky: 10
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Aky soft pouziva OPENSAT 3000,3500...
maximum píše:
ahojte funguje Vám cigiTV na 3000ke s posledným firmeware z 08.12.2009 ???


Funguje. Vsetko je OK.


20 pro 2009, 13:34
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 16 lis 2009, 21:40
Příspěvky: 2
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Aky soft pouziva OPENSAT 3000,3500...
Dostať sa do EMU a zadať kód do jedného riadku som zvládol (Nagra2 - DigiTV). Je potrebné urobiť ešte niečo špeciálne?

Edit: Už som to "rozlúskol". Som na ASTRE a nie na Intelsate :-(
Na Astre HBO, Spektrum, ... je možné odkódovať?


20 pro 2009, 20:50
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 28 led 2009, 11:10
Příspěvky: 10
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Aky soft pouziva OPENSAT 3000,3500...
maximum píše:
Dostať sa do EMU a zadať kód do jedného riadku som zvládol (Nagra2 - DigiTV). Je potrebné urobiť ešte niečo špeciálne?

Edit: Už som to "rozlúskol". Som na ASTRE a nie na Intelsate :-(
Na Astre HBO, Spektrum, ... je možné odkódovať?


Nie je mozne. Skylink pouziva cryptoworks. Na intelsate Nagra2.


21 pro 2009, 07:37
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 63 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.
Český překlad – phpBB.cz
[ Time : 0.069s | 15 Queries | GZIP : On ]