Právě je 21 lis 2017, 14:40

Google


Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 63 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
 Aky soft pouziva OPENSAT 3000,3500... 
Autor Zpráva
Nováček
Nováček

Registrován: 30 led 2009, 17:19
Příspěvky: 5
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Aky soft pouziva OPENSAT 3000,3500...
Skusal uz dat niekto novy firmware 26.02.2009???

Udajne s nim mali problémy viacery ludia...


02 bře 2009, 13:06
Profil
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 20 srp 2008, 20:34
Příspěvky: 246
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Aky soft pouziva OPENSAT 3000,3500...
ano ten soft je vadny , uz je na stranke novy aktualny ktory je funkcny ,kdo to urobil s predchadzajucim treba to spravit cez rs323 kabel a pouzit soft: STB EROM Upgrade 2.0.0a - pre 3000 a 3500 cez RS232 .


03 bře 2009, 11:05
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 05 bře 2009, 12:10
Příspěvky: 1
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Aky soft pouziva OPENSAT 3000,3500...
lxb píše:
ano ten soft je vadny , uz je na stranke novy aktualny ktory je funkcny ,kdo to urobil s predchadzajucim treba to spravit cez rs323 kabel a pouzit soft: STB EROM Upgrade 2.0.0a - pre 3000 a 3500 cez RS232 .

tento soft som si stiahol, v tom nagra2 som aj nasiel digi tv kde bolo pri tom nejake cislo tusim 4441 alebo nieco take, avsak ekd som prepisal ten prvy riadok 01 a dal som tam za sebou kod 00 a 01 avsak stale pise ze je to kodovane, co s tym? :hlava: :cry:
pls help :118:


05 bře 2009, 12:17
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 25 říj 2008, 17:30
Příspěvky: 73
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Aky soft pouziva OPENSAT 3000,3500...
...mas tam 2111 a tam to vloz...2 riadky spoj do 1 a facha to...

_________________
S300PLAT,Openbox X810 original,FW5.14,Edidion Argus Picollo,LNB Smart 0,1dB,Skylink+MULTI,13E+16E+19,2E+23,5E


06 bře 2009, 06:28
Profil
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 20 srp 2008, 20:34
Příspěvky: 246
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Aky soft pouziva OPENSAT 3000,3500...
dva riadky sa spajaju ale bez tych prvych dvoch čislic -(00,01) . Pod CA type -Nagra2 mas Provider a tam si najdi 2111 Digi tv ,a až tam zmen ten kod:339ede5269dd018c2fd5338ad18c3a2f .


06 bře 2009, 18:38
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 25 led 2009, 23:01
Příspěvky: 2
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Aky soft pouziva OPENSAT 3000,3500...
Na opensate 3500 som vymenil najnovsi firmware z 2.3.2009, a jediny nedostatok na ktory som doteraz prisiel, ze mi nejdes spustit teletext, a EPG. Pri EPG vyhodi tabulku, aj s vysielacimi casmi jednotlivych poradov, ale nenapise nazov. Nevie mi niekto s tym poradit, ci je to chaba fw, alebo len zle nastavenie?


09 bře 2009, 19:44
Profil
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 15 pro 2007, 04:21
Příspěvky: 357
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Aky soft pouziva OPENSAT 3000,3500...
pichliac píše:
Na opensate 3500 som vymenil najnovsi firmware z 2.3.2009, a jediny nedostatok na ktory som doteraz prisiel, ze mi nejdes spustit teletext, a EPG. Pri EPG vyhodi tabulku, aj s vysielacimi casmi jednotlivych poradov, ale nenapise nazov. Nevie mi niekto s tym poradit, ci je to chaba fw, alebo len zle nastavenie?

pichliac, však je tam soft Ukraina, ako chceš EPG, Ked Ukrajinci to ešte nedodali.A neviem či to niekedy aj dodaju do FWru.


10 bře 2009, 14:58
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 20 říj 2008, 15:57
Příspěvky: 2
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Aky soft pouziva OPENSAT 3000,3500...
pichliac píše:
Na opensate 3500 som vymenil najnovsi firmware z 2.3.2009, a jediny nedostatok na ktory som doteraz prisiel, ze mi nejdes spustit teletext, a EPG. Pri EPG vyhodi tabulku, aj s vysielacimi casmi jednotlivych poradov, ale nenapise nazov. Nevie mi niekto s tym poradit, ci je to chaba fw, alebo len zle nastavenie?

ja som dal vcera ten soft a ide mi aj teletext aj epg, len neviem vypnut alebo zmenit subtitle na tomto prijimaci, co som sa docital v manuale tak by to malo byt cez zlte tlacitko ale cez to mi ide iba teletext a ked nie je vysielany a stlacam ho, pise mi Ziadne data


11 bře 2009, 07:38
Profil
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 20 srp 2008, 20:34
Příspěvky: 246
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Aky soft pouziva OPENSAT 3000,3500...
makovic píše:
pichliac píše:
Na opensate 3500 som vymenil najnovsi firmware z 2.3.2009, a jediny nedostatok na ktory som doteraz prisiel, ze mi nejdes spustit teletext, a EPG. Pri EPG vyhodi tabulku, aj s vysielacimi casmi jednotlivych poradov, ale nenapise nazov. Nevie mi niekto s tym poradit, ci je to chaba fw, alebo len zle nastavenie?

ja som dal vcera ten soft a ide mi aj teletext aj epg, len neviem vypnut alebo zmenit subtitle na tomto prijimaci, co som sa docital v manuale tak by to malo byt cez zlte tlacitko ale cez to mi ide iba teletext a ked nie je vysielany a stlacam ho, pise mi Ziadne data


tu mas navod: Menu:nastavenie systemu: nastavenie OSD:titulky : a tam ich vypni !!!jedina nevyhoda je ze vypnes vsetky titulky na vsetkych staniciach


11 bře 2009, 20:06
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 20 říj 2008, 15:57
Příspěvky: 2
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Aky soft pouziva OPENSAT 3000,3500...
lxb píše:
tu mas navod: Menu:nastavenie systemu: nastavenie OSD:titulky : a tam ich vypni !!!jedina nevyhoda je ze vypnes vsetky titulky na vsetkych staniciach

vdaka, ale ako funguje prepinanie medzi jednotlivymi titulkami ???


12 bře 2009, 16:12
Profil
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 20 srp 2008, 20:34
Příspěvky: 246
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Aky soft pouziva OPENSAT 3000,3500...
Zatial je to vyriesene iba takto , ale uz bol navrh a ze vraj pri najnovsom firware by sa to malo vyriesit. uvidime !!


12 bře 2009, 20:48
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 25 říj 2008, 17:30
Příspěvky: 73
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Aky soft pouziva OPENSAT 3000,3500...
...3500CIHDMI soft 04.03.2009...OK

_________________
S300PLAT,Openbox X810 original,FW5.14,Edidion Argus Picollo,LNB Smart 0,1dB,Skylink+MULTI,13E+16E+19,2E+23,5E


Naposledy upravil romancek888 dne 16 bře 2009, 09:28, celkově upraveno 2



14 bře 2009, 07:00
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 14 bře 2009, 16:26
Příspěvky: 2
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Aky soft pouziva OPENSAT 3000,3500...
lxb píše:
TU je navod ako treba nahrať soft cez usb vstup. : menu :nastroje: aktualizovať cez USB : hned prvy riadok ,je Upgrade File-(tam ti ukaže aku verziu mas na tom kluči ,tu ktoru chceš nahrať,pozor musi to byť rozbalene a nesmie to byť v adresari.!!!) a už len ŠTART. začne to nahravať a je to -:) .

Zatial som našiel len jeden soft na DVR format na prerobenie na DVD :AVS Video Converter 6. Ale je to len trial verzia a do vysledneho dvd to dava označenie že to neni zakupena verzia . ked niečo najdem ozvem sa.


No ja som nasiel AVS Video converter 6,2 ale nemožem otvoryt ten format dvr lebo ten program to
nerozpozna iba dvr-ms.Stiahol som aj ine programy ale vsetky podporuju len dvr-ms.Skusil som aj manualne prepisat konsovku dvr na dvr-ms ale nedary sa my to nejako prerobyt vypisuje chybu.
Porad co s tym mam robyt rad by som to mal v dvd alebo avi dik.


14 bře 2009, 16:55
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 30 led 2009, 17:19
Příspěvky: 5
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Aky soft pouziva OPENSAT 3000,3500...
bobor300 píše:
lxb píše:
TU je navod ako treba nahrať soft cez usb vstup. : menu :nastroje: aktualizovať cez USB : hned prvy riadok ,je Upgrade File-(tam ti ukaže aku verziu mas na tom kluči ,tu ktoru chceš nahrať,pozor musi to byť rozbalene a nesmie to byť v adresari.!!!) a už len ŠTART. začne to nahravať a je to -:) .

Zatial som našiel len jeden soft na DVR format na prerobenie na DVD :AVS Video Converter 6. Ale je to len trial verzia a do vysledneho dvd to dava označenie že to neni zakupena verzia . ked niečo najdem ozvem sa.


No ja som nasiel AVS Video converter 6,2 ale nemožem otvoryt ten format dvr lebo ten program to
nerozpozna iba dvr-ms.Stiahol som aj ine programy ale vsetky podporuju len dvr-ms.Skusil som aj manualne prepisat konsovku dvr na dvr-ms ale nedary sa my to nejako prerobyt vypisuje chybu.
Porad co s tym mam robyt rad by som to mal v dvd alebo avi dik.



DVR-Ms formát je celkom iny! Ten AVS_Video_Converter_6.2.4.330 100% podporuje tento formát, a dá sa s tym konvertovat!!!


14 bře 2009, 18:08
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 15 dub 2008, 15:19
Příspěvky: 38
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Aky soft pouziva OPENSAT 3000,3500...
s tym avs to ide na 100 % mam to vyskusane :comp:

_________________
Openbox s5, 3x OPENBOX S1 , Opticum 4060 cx , DISEqC 10/1 , 1 x disecq 4 0,8W .19,2E .23,5E ,28,2E . SKY LINK ICE/IR + motor Motec SG 2100
OSCAM 0.99.4svn


14 bře 2009, 19:50
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 63 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.
Český překlad – phpBB.cz
[ Time : 0.047s | 15 Queries | GZIP : On ]