Právě je 17 pro 2017, 20:32

Google


Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 67 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Další
 Technisat Digit HD8-S –multimediálny HDTV satelitný prijímač 
Autor Zpráva
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 05 říj 2008, 21:55
Příspěvky: 1394
Bydliště: Lučenec / SR
Odpovědět s citací
Příspěvek Technisat Digit HD8-S –multimediálny HDTV satelitný prijímač
Obrázek
Hladal som po forach a recenziach vsetky mozne informacie ohladom tohto satelitneho prijimaca a ohladom podpory, pripadne rád, som nenasiel velke mnozstvo, isto aj preto, ze neposkytuje EMU-laciu, ale kto chce "cistokrvny" prijimac len na legalny prijem s PVR funkciou, vrele odporucam. Nasiel som aj posledny fw, ktory bezi bez problemov, s fw stiahnutym priamo z druzice mi prijimac odpajal CA moduly s pristupovymi kartami, tak chcem pomoct dalsim majitelom, ktori maju uvedeny problem.
Aktualizacia FW
FW je mozne stahnut tu, plne funkcne aj PVR, nazov fw je soft_2.40.0-1271e_digit_hd8-s_6841.zip. Zbaleny subor treba rozbalit priamo na usb kluc s jednym z dvoch prilozenych suborov singleupdate alebo autoupdate. Ja odporucam singleupdate so suborom fw, nakolko prebehne po zapnuti prijimaca upgrade a subor sigleupdate sa zmaze, takze po upgrade a reboote nabehne vsetko v poriadku. V pripade, ze tam date so suborom fw subor autoupdate, musite davat pozor, nakolko po vypnuti prijimaca po upgrade musite rychlo usb kluc vybrat, lebo by upgrade prebehol znovu. Pozor, nesmu byt na kluci oba subory singleupdate a autoupdate, len jeden!!!
A teraz este k postupu
Usb kluc so subormi vlozime do vypnuteho sat.prijimaca, zapneme ho a automaticky prebehne upgrade fw z usb kluca.
Setting - zaloha - obnova
S dalsou chybickou som sa stretol hned po upgrade, nakolko si prijimac surovo vyziada tovarenske nastavenie, tym padom pridete o cely setting stanic. Vcera som nasiel na nete postup, ako sa da na technisate spravit zaloha settingu. Dalsi moj prilozeny subor USB setting.zip si rozbalte priamo na usb kluc v takomto poradi. Ak chcete vykonat zalohu settingu, nakopirujte nan z prilozeneho zazipovaneho suboru subor dbdump, vlozte kluc do zapnuteho sat.prijimaca, automaticky prijimac ulozi cely setting na kluc do novovytvoreneho suboru database.cdp. Tento subor bude sluzit pre obnovu (takze v pripade potreby si ho radsej odlozte aj do PC :31: ), V pripade, ze si chceme setting obnovit, vtedy si k suboru database.cdp skopirujeme subor dbload, vlozime usb kluc do zapnuteho prijimaca a obnova settingu prebehne automaticky. Je to trochu zlozitejsie, ale v porovnani s tym, ze po ugrade fw bolo treba vsetko nahadzovat a editovat rucne, je to velka pomoc :89:
Samozrejme plati, ze tam nesmu byt oba prikazove subory dbdump a dbload :57:

Obrázek


Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

_________________
SONY Bravia KDL-46EX402AEP FullHD
S300plat,Technisat DIGIT ISIO S1,HD8-S,STR-1
CSlink,Skylink,UPC
motor,2xparabola 85,Monoblok Twin Astra1 a 3
ObrázekObrázek


Naposledy upravil golfLC dne 16 lis 2009, 09:45, celkově upraveno 1



15 lis 2009, 19:52
Profil
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 05 bře 2009, 20:44
Příspěvky: 258
Bydliště: Trnava
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Technisat Digit HD8-S – multimediálny HDTV satelitný prijíma
Ešte si zabudol spomenuť cenu tohoto zázraku.

_________________
nejaké prijímače,-Octagon-918-HD-Ferguson-Ariva-200-HD-Dreámsky DSR-7500 a veľa iných škatúľ .motor sgh 2100,parabola 90,konvertor 0,2 dB. vlado ucho.[/color]


15 lis 2009, 20:23
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 05 říj 2008, 21:55
Příspěvky: 1394
Bydliště: Lučenec / SR
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Technisat Digit HD8-S – multimediálny HDTV satelitný prijíma
vlado.ucho píše:
Ešte si zabudol spomenuť cenu tohoto zázraku.

Ja ho nepredavam, ak si si nevsimol, radim tym, co ho maju :107:

_________________
SONY Bravia KDL-46EX402AEP FullHD
S300plat,Technisat DIGIT ISIO S1,HD8-S,STR-1
CSlink,Skylink,UPC
motor,2xparabola 85,Monoblok Twin Astra1 a 3
ObrázekObrázek


15 lis 2009, 20:25
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 21 říj 2007, 19:49
Příspěvky: 1865
Bydliště: niekde medzi 28,5°E a 30°W
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Technisat Digit HD8-S – multimediálny HDTV satelitný prijíma
Cenu si môže každý vygoglovať - on ho tu predsa nepredáva on ho predstavuje.

Inak golfLC pekný príspevok bez odkazov :87:

_________________
Obrázek
Dreamsky 9300:::Vitamin 5000:::HDBOX 9200:::Azbox Elite:::/motorSG2100 a 105 offset Al, soft/vždy čerstvý http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované


15 lis 2009, 20:27
Profil Zobrazit autorovy stránky
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 05 říj 2008, 21:55
Příspěvky: 1394
Bydliště: Lučenec / SR
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Technisat Digit HD8-S – multimediálny HDTV satelitný prijíma
Mam ho len nejake tie dva tyzdne, viem, ze je vela sat fandov, ktori odsudzuju tuto znacku z viacerych dovodov (tech.podpora, inak konstruovane menu, ...) ale poviem Vam, obrazovo je na hd programy stavany, to Vam povie nie jeden predajca....
Aj v porovnani s str1-kou je to riadny skok vo vyvoji, menu korektne v cestine, diakrit. tiez bez chybicky, no hlavne posun v tom, ze je uz nieco aj na uzivatelovi v moznosti nastaveni, nie len nieco fixne od vyrobcu :57:
S dalsimi poznatkami a skusenostami hlavne s PVR funkciou a editaciou hotovej nahravky niekedy nabuduce :89:

_________________
SONY Bravia KDL-46EX402AEP FullHD
S300plat,Technisat DIGIT ISIO S1,HD8-S,STR-1
CSlink,Skylink,UPC
motor,2xparabola 85,Monoblok Twin Astra1 a 3
ObrázekObrázek


15 lis 2009, 20:38
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 05 říj 2008, 21:55
Příspěvky: 1394
Bydliště: Lučenec / SR
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Technisat Digit HD8-S – multimediálny HDTV satelitný prijíma
Zdravim!
Takze dnes som robil prvy krat obnovu zo zalohy s tym rozdielom, ze uz nejake programy som z tovarneho nastavenia v prijimaci mal (astra 19,2 a Hot Bird 13,0). Na moje prekvapenie zalohu database.cdp prijimac ani za nic nechcel zobrat. No poviem Vam, bol som v koncoch, uz som si predstavoval dvojhodinove sedenie a ladenie a nastavovanie podla mojich potrieb a predstáv. Ale v poslednej chvili ma napadlo vymazat cely zoznam programov v prijimaci a nasledne do prazdneho zoznamu uz zaloha nabehla behom dvoch sekund. Takze na rozdiel od showboxu technisat neprepisuje databazu kanalov, len ju naplna zo zalohy, ale do cistej :31: Pre niekoho v pripade, ze by potreboval uz hotovy setting na uvedeny prijimac (astra 19,2 a 23,5 Skylink s HD balikom a CSlink), ho prikladam v prilohe :89:
K editacii nahravok som sa este nedostal, zatial pouzivam len prehravanie nahravok priamo na technisate. Vsak to poznate, nestihame, koniec roka... :51:


Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

_________________
SONY Bravia KDL-46EX402AEP FullHD
S300plat,Technisat DIGIT ISIO S1,HD8-S,STR-1
CSlink,Skylink,UPC
motor,2xparabola 85,Monoblok Twin Astra1 a 3
ObrázekObrázek


10 pro 2009, 00:09
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 05 říj 2008, 21:55
Příspěvky: 1394
Bydliště: Lučenec / SR
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Technisat Digit HD8-S – multimediálny HDTV satelitný pri
Vysla nova verzia na uvedeny prijimac, uz plne funkcne nahravanie priamo na format fat32, ci uz SD, pripadne HD programov. Subory su uz s koncovkou *.ts, takze dalsia editacia v PC uz bezproblemova, pripadne prehravanie na wd tv live tiez. Po upgrade si uz surovo nevynuti ani tovarenske nastavenie, aj ked bez neho su niektore funkcie problemove, pripadne tvrdne cely prijimac, po vykonani tovarka vsetko slape v pohode. :89:

Obrázek


Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

_________________
SONY Bravia KDL-46EX402AEP FullHD
S300plat,Technisat DIGIT ISIO S1,HD8-S,STR-1
CSlink,Skylink,UPC
motor,2xparabola 85,Monoblok Twin Astra1 a 3
ObrázekObrázek


19 pro 2009, 21:33
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 10 kvě 2009, 11:21
Příspěvky: 5
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Technisat Digit HD8-S –multimediálny HDTV satelitný prijímač
Naformátoval som USB na FAT 32 rozbalený súbor... tsd33000204007000961271e.tpad a autoupdate - TechniSat Digi HD8-SX a nič sa nedeje.
Vie mi niekto poradiť ? Ako to Naladiť na DIGI ?


05 úno 2010, 00:50
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 05 říj 2008, 21:55
Příspěvky: 1394
Bydliště: Lučenec / SR
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Technisat Digit HD8-S –multimediálny HDTV satelitný prijímač
tomi61 píše:
Naformátoval som USB na FAT 32 rozbalený súbor... tsd33000204007000961271e.tpad a autoupdate - TechniSat Digi HD8-SX a nič sa nedeje.
Vie mi niekto poradiť ? Ako to Naladiť na DIGI ?

Keby si si precital prispevky vyssie, zistil by si nasledovne: Hladal som po forach a recenziach vsetky mozne informacie ohladom tohto satelitneho prijimaca a ohladom podpory, pripadne rád, som nenasiel velke mnozstvo, isto aj preto, ze neposkytuje EMU-laciu, ale kto chce "cistokrvny" prijimac len na legalny prijem s PVR funkciou, vrele odporucam. Nasiel som aj posledny fw, ktory bezi bez problemov, s fw stiahnutym priamo z druzice mi prijimac odpajal CA moduly s pristupovymi kartami, tak chcem pomoct dalsim majitelom, ktori maju uvedeny problem.
Aktualizacia FW
FW je mozne stahnut tu, plne funkcne aj PVR, nazov fw je soft_2.40.0-1271e_digit_hd8-s_6841.zip. Zbaleny subor treba rozbalit priamo na usb kluc s jednym z dvoch prilozenych suborov singleupdate alebo autoupdate. Ja odporucam singleupdate so suborom fw, nakolko prebehne po zapnuti prijimaca upgrade a subor sigleupdate sa zmaze, takze po upgrade a reboote nabehne vsetko v poriadku. V pripade, ze tam date so suborom fw subor autoupdate, musite davat pozor, nakolko po vypnuti prijimaca po upgrade musite rychlo usb kluc vybrat, lebo by upgrade prebehol znovu. Pozor, nesmu byt na kluci oba subory singleupdate a autoupdate, len jeden!!!
A teraz este k postupu
Usb kluc so subormi vlozime do vypnuteho sat.prijimaca, zapneme ho a automaticky prebehne upgrade fw z usb kluca.

Takze digi :107: , ked EMU-laciu nepodporuje a postup na upgrade mas tiez popisany vyssie, co musis pridat este k suboru s novym fw :57: :89:

_________________
SONY Bravia KDL-46EX402AEP FullHD
S300plat,Technisat DIGIT ISIO S1,HD8-S,STR-1
CSlink,Skylink,UPC
motor,2xparabola 85,Monoblok Twin Astra1 a 3
ObrázekObrázek


05 úno 2010, 08:20
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 10 kvě 2009, 11:21
Příspěvky: 5
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Technisat Digit HD8-S –multimediálny HDTV satelitný prijímač
Ďakujem za odpoveď. Zaujali ma parametre tejto mašinky, pred kúpou som sa informoval na fórach- nič som nenašiel s výnimkou tochto fóra. Musím sa priznať podrobne som neskúmal popis, len som videl seting a soft- šup do košíka. Vieš mi poradiť akú kartu na začiatok, mám skúsenosti iba s balíkom DIGI- crec...


05 úno 2010, 13:53
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 05 říj 2008, 21:55
Příspěvky: 1394
Bydliště: Lučenec / SR
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Technisat Digit HD8-S –multimediálny HDTV satelitný prijímač
tomi61 píše:
Ďakujem za odpoveď. Zaujali ma parametre tejto mašinky, pred kúpou som sa informoval na fórach- nič som nenašiel s výnimkou tochto fóra. Musím sa priznať podrobne som neskúmal popis, len som videl seting a soft- šup do košíka. Vieš mi poradiť akú kartu na začiatok, mám skúsenosti iba s balíkom DIGI- crec...

K cene prijimaca si este musis dokupit CA modul CRYPTOWORKS, nakolko orig.citacka je len na kodovy system Conax, ta Ti je na nic, ja mam v nej este technisat kartu na MTV unlimited. No a karta, ak chces aj HD programy, tak jedine Skylink :89:

_________________
SONY Bravia KDL-46EX402AEP FullHD
S300plat,Technisat DIGIT ISIO S1,HD8-S,STR-1
CSlink,Skylink,UPC
motor,2xparabola 85,Monoblok Twin Astra1 a 3
ObrázekObrázek


05 úno 2010, 20:10
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 05 říj 2008, 21:55
Příspěvky: 1394
Bydliště: Lučenec / SR
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Technisat Digit HD8-S –multimediálny HDTV satelitný prij
Na interneovej stranke vyrobcu tohto prijimaca sa objavil novy fw, prikladam ho v prilohe. Zatial som ho neodskusal, vecer dam vediet dalsie info ;)
Len podotykam pre nedockavych, nech si pred upgrade v kazdom pripade zazalohuju setting :87:

Obrázek


Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

_________________
SONY Bravia KDL-46EX402AEP FullHD
S300plat,Technisat DIGIT ISIO S1,HD8-S,STR-1
CSlink,Skylink,UPC
motor,2xparabola 85,Monoblok Twin Astra1 a 3
ObrázekObrázek


05 bře 2010, 10:38
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 10 kvě 2009, 11:21
Příspěvky: 5
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Technisat Digit HD8-S –multimediálny HDTV satelitný prijímač
Konečne som túto mašinku rozchodil na digi, pomocou Diablo2 a CasInterface 3plus- Trvalo mi to tri dni :hlava: Len občas dostávam správu "Progaram je kódovaný podmienený prístup nagravision- inicializácia C1 modulu v slote 1" Má s tým niekto skúsenosti ?
Dal som Diablo do 2- spodného slotu OK


13 bře 2010, 15:14
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 03 bře 2010, 22:07
Příspěvky: 1
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Technisat Digit HD8-S –multimediálny HDTV satelitný prijímač
Zdravím všechny,prosím o radu.Mám Technisat Digit HD8-S a potřebuju přijímat 3 družice přes 2 paraboly.Na jednej parabole mám Lnb Monoblok TWIN konvertor na astru 19.2 a 23.5 a na druhé parabole LNB Twin konvertor pro thor a ještě EMP P162IW Option DiSEqC přepínač.Když je napojím zvlášt tak funguje všecno super,ale když je dám na přepínač tak mi jede jenom astra 19.2 a thor.Nevíte mi někdo poradit jak to nainstalovat?


23 bře 2010, 18:00
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 05 říj 2008, 21:55
Příspěvky: 1394
Bydliště: Lučenec / SR
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Technisat Digit HD8-S –multimediálny HDTV satelitný prij
Po dlhsej dobe znovu nieco o poslednom fw. Po jeho upgrade je mozne uz priamo nahravat na HDD naformatovany na format fat32, predtym si ho prijimac naformatoval sam na RAW format. Lenze po nahrati nejakeho HD filmu je problem ten, ze nahrate subory su na disku porozdelovane po 1GB *.TS suboroch. Tu na fore na stiahnutie mi program VIDEOREDO nepomohol, nakolko s tymto formatom, pripadne v nom pouzitym kodekom v ts subore nespolupracuje. ( Podotykam, ze je to subor TS nahrany v HD kvalite ) Po presurfovani netu som nasiel rychly program na spojenie tychto suborov do jedneho konecneho TS suboru, ktory uz je mozne v pohode prehrat v nejakom multimedialnom pristroji (WD TV LIVE, WD TV HD, Popcorn, Asus media player, ...). Len je potrebne premenovat porozdelovane subory pred spojenim do formatu nazov.xxxx.ts podla screenu nizsie, spustit program, zadat prvy subor z retazca a zaskrtnut policko MultiVol, zadat cielove umiestnenie a potvrdit tlacitkom Start processing. Vela zdaru :87: :89:

Uplne na spodku prispevku je prilozeny program NullPacketStripper_v013beta.zip. Je to free... v podstate je to len Java aplikacia, velmi prehladna a hlavne rychla na spojenie TS suborov :28:


Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

_________________
SONY Bravia KDL-46EX402AEP FullHD
S300plat,Technisat DIGIT ISIO S1,HD8-S,STR-1
CSlink,Skylink,UPC
motor,2xparabola 85,Monoblok Twin Astra1 a 3
ObrázekObrázek


26 dub 2010, 13:07
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 67 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Další

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.
Český překlad – phpBB.cz
[ Time : 0.064s | 16 Queries | GZIP : On ]