Právě je 17 pro 2017, 20:25

Google


Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 67 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
 Technisat Digit HD8-S –multimediálny HDTV satelitný prijímač 
Autor Zpráva
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: 26 pro 2010, 18:57
Příspěvky: 9
Bydliště: Liptovský Mikuláš
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Technisat Digit HD8-S –multimediálny HDTV satelitný prij
v návode na strane 71 je : Tlačítky se šipkami vyberte řádek Motorová anténa, potvrďte tlačítkem OK. ale v prímači som nenašiel nikde funkciu Motorová antena !!!


16 led 2011, 10:00
Profil Zobrazit autorovy stránky
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 05 říj 2008, 21:55
Příspěvky: 1394
Bydliště: Lučenec / SR
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Technisat Digit HD8-S –multimediálny HDTV satelitný prij
druhy riadok z vrchu, "pozicioner" trosku zly preklad :31:


Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

_________________
SONY Bravia KDL-46EX402AEP FullHD
S300plat,Technisat DIGIT ISIO S1,HD8-S,STR-1
CSlink,Skylink,UPC
motor,2xparabola 85,Monoblok Twin Astra1 a 3
ObrázekObrázek


16 led 2011, 13:21
Profil
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: 26 pro 2010, 18:57
Příspěvky: 9
Bydliště: Liptovský Mikuláš
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Technisat Digit HD8-S –multimediálny HDTV satelitný prij
no super! Dakujem


16 led 2011, 14:10
Profil Zobrazit autorovy stránky
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 05 říj 2008, 21:55
Příspěvky: 1394
Bydliště: Lučenec / SR
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Technisat Digit HD8-S –multimediálny HDTV satelitný prij
weyo píše:
no super! Dakujem

No nemam to odskusane, motor mam na druhy stb v spalni, ked polaborujes, ako to fachci, daj vediet vysledok, ja by som si rozhasil settingy zmenou druzic, keby som ho aj prestahoval k rozvodu s motorom :D

_________________
SONY Bravia KDL-46EX402AEP FullHD
S300plat,Technisat DIGIT ISIO S1,HD8-S,STR-1
CSlink,Skylink,UPC
motor,2xparabola 85,Monoblok Twin Astra1 a 3
ObrázekObrázek


16 led 2011, 15:07
Profil
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: 26 pro 2010, 18:57
Příspěvky: 9
Bydliště: Liptovský Mikuláš
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Technisat Digit HD8-S –multimediálny HDTV satelitný prij
Takže: Treba každý sateliť postupne manualne nájsť a uložiť do zoznamu aj ked zo zaciatku mi to nebolo dosť jasné ale nakoniec sa mi to podarilo. Ešte raz dik


Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.


16 led 2011, 16:38
Profil Zobrazit autorovy stránky
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: 26 pro 2010, 18:57
Příspěvky: 9
Bydliště: Liptovský Mikuláš
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Technisat Digit HD8-S –multimediálny HDTV satelitný prij
golfLC píše:
weyo píše:
no super! Dakujem

No nemam to odskusane, motor mam na druhy stb v spalni, ked polaborujes, ako to fachci, daj vediet vysledok, ja by som si rozhasil settingy zmenou druzic, keby som ho aj prestahoval k rozvodu s motorom :D

GolfLC - ale Technisat pri akejkolvek zmene a sa opýta či vymazaťalebo nevymazať setting!


18 led 2011, 20:14
Profil Zobrazit autorovy stránky
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 05 říj 2008, 21:55
Příspěvky: 1394
Bydliště: Lučenec / SR
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Technisat Digit HD8-S –multimediálny HDTV satelitný prij
To samozrejme weyo viem, len keby si videl, co vsetko a kade by som musel odmontovat a poodpajat z uz skrytej kabelaze (hdmi, 220, ...), tiez by si radsej napisal, co ja :D

_________________
SONY Bravia KDL-46EX402AEP FullHD
S300plat,Technisat DIGIT ISIO S1,HD8-S,STR-1
CSlink,Skylink,UPC
motor,2xparabola 85,Monoblok Twin Astra1 a 3
ObrázekObrázek


18 led 2011, 21:10
Profil
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: 26 pro 2010, 18:57
Příspěvky: 9
Bydliště: Liptovský Mikuláš
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Technisat Digit HD8-S –multimediálny HDTV satelitný prij
golfLC píše:
To samozrejme weyo viem, len keby si videl, co vsetko a kade by som musel odmontovat a poodpajat z uz skrytej kabelaze (hdmi, 220, ...), tiez by si radsej napisal, co ja :D

to poznám aj ja mám káblov ako v elektrárni PC - TV - HOME Cinema - SAT - Tlačiaren ...


19 led 2011, 10:35
Profil Zobrazit autorovy stránky
Nováček
Nováček

Registrován: 22 črc 2008, 09:21
Příspěvky: 15
Odpovědět s citací
Příspěvek Technisat Digit HD8-S –multimediálny HDTV satelitný prijímač
Zdravim, po na staveni pozicionera na technisate, pridal som manualne tri satelity(28,2 23,5 a 19,2) a manualne preskenoval TPs ( tie ktore som chcel, aby som nemal zbytocne programy, ktore nepozeram). Zvycajne pozeram programy na 23. Chcem sa spytat, preco mi po vypnuti (to Stand by - cervene tl.) otoci parabolu na (zrejme) 19. Po zapnuti opat otoci na 23, kde som naposledy pozeral vysielanie. Da sa nastavit, aby sa parabola neotacala, ked vypnem prijimac?
vdaka.

_________________
DG 240, showbox S300, Technisat HD8-SX


21 úno 2011, 09:06
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 05 říj 2008, 21:55
Příspěvky: 1394
Bydliště: Lučenec / SR
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Technisat Digit HD8-S –multimediálny HDTV satelitný prij
madom píše:
Zdravim, po na staveni pozicionera na technisate, pridal som manualne tri satelity(28,2 23,5 a 19,2) a manualne preskenoval TPs ( tie ktore som chcel, aby som nemal zbytocne programy, ktore nepozeram). Zvycajne pozeram programy na 23. Chcem sa spytat, preco mi po vypnuti (to Stand by - cervene tl.) otoci parabolu na (zrejme) 19. Po zapnuti opat otoci na 23, kde som naposledy pozeral vysielanie. Da sa nastavit, aby sa parabola neotacala, ked vypnem prijimac?
vdaka.

Ano, da, nie je problem..... Uvedeny sat.prijimac ma vo fw. nastavene a nasledne v menu polozku aktualizaciu fw cez satelit. Tento ukon sa prevadza z druzice Astra 19,2, preto Ti ho pri vypnuti pretaca na tuto polohu, aby si v stanby mode mohol osahat, ci ma nieco nove :31: Ked aktualizaciu cez satelit v menu vypnes, pretacat na astru 19,2 pri vypnti stb :89: nebude

_________________
SONY Bravia KDL-46EX402AEP FullHD
S300plat,Technisat DIGIT ISIO S1,HD8-S,STR-1
CSlink,Skylink,UPC
motor,2xparabola 85,Monoblok Twin Astra1 a 3
ObrázekObrázek


21 úno 2011, 09:36
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 22 črc 2008, 09:21
Příspěvky: 15
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Technisat Digit HD8-S –multimediálny HDTV satelitný prij
Aha, myslel som si, ze take nieco v tom bude. Zatial som vo faze "skumania" mam ho asi 4 dni a je to zmena oproti Showboxu. Vdaka za odpoved.

_________________
DG 240, showbox S300, Technisat HD8-SX


21 úno 2011, 09:48
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 05 říj 2008, 21:55
Příspěvky: 1394
Bydliště: Lučenec / SR
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Technisat Digit HD8-S –multimediálny HDTV satelitný prij
Bol vydany novy fw prilozeny v prilohe....
po upgrade vykonane nastavenie od vyroby, nasledne natiahnuty zazalohovany setting...
Hlavny rozdiel pozorujem pri spustani nahravania na ext. zariadenie, ci uz 3,5 WD hdd, 2,5 hitachi, wd v ramceku, spustenie nahravania okamzite, bez kostickovania pri rozbehu, moznost editacie, mazania predch. nahravok pri sucasnom nahravani :89: Ziadne hlasky s modulmi.... :28:


Obrázek


Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

_________________
SONY Bravia KDL-46EX402AEP FullHD
S300plat,Technisat DIGIT ISIO S1,HD8-S,STR-1
CSlink,Skylink,UPC
motor,2xparabola 85,Monoblok Twin Astra1 a 3
ObrázekObrázek


23 bře 2011, 19:15
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 07 čer 2011, 09:41
Příspěvky: 2
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Technisat Digit HD8-S –multimediálny HDTV satelitný prij
Dokaže ten TechniSat prehrať cez USB aj video v HD kvalite? Alebo v akom najväčšom rozlišení?


07 čer 2011, 09:48
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 05 říj 2008, 21:55
Příspěvky: 1394
Bydliště: Lučenec / SR
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Technisat Digit HD8-S –multimediálny HDTV satelitný prij
jozotom píše:
Dokaže ten TechniSat prehrať cez USB aj video v HD kvalite? Alebo v akom najväčšom rozlišení?

O rozlisenie tu nejde.... Ved ked je to HD satelitny prijimac s PVR funkciou, tak ked nahras HD program, tak ho aj prehras.... Prijimac uklada priamo stream stanice so vsetkymi zvukovymi stopami v nekodovanom stave :31: Inak, prehras na nom hocijake video s koncovkou *.ts ale len o max velkosti 4 GB, nakolko podporuje len suborovy system FAT32 :89:

_________________
SONY Bravia KDL-46EX402AEP FullHD
S300plat,Technisat DIGIT ISIO S1,HD8-S,STR-1
CSlink,Skylink,UPC
motor,2xparabola 85,Monoblok Twin Astra1 a 3
ObrázekObrázek


07 čer 2011, 20:25
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 07 čer 2011, 09:41
Příspěvky: 2
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Technisat Digit HD8-S –multimediálny HDTV satelitný prij
Myslel som napriklad video mpegalebo ine na USB flash. A ešte poprosim aky Ca modul na SkyLink I*deto.Dakujem,


07 čer 2011, 20:41
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 67 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.
Český překlad – phpBB.cz
[ Time : 0.030s | 15 Queries | GZIP : On ]