Právě je 23 lis 2017, 17:29

Google


Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 67 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
 Technisat Digit HD8-S –multimediálny HDTV satelitný prijímač 
Autor Zpráva
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 05 říj 2008, 21:55
Příspěvky: 1394
Bydliště: Lučenec / SR
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Technisat Digit HD8-S –multimediálny HDTV satelitný prij
Na internetovskej stranke vyrobcu je dalsia verzia FW, dnes vecer vyskusam, nasledne dam vediet zmeny :31:

Obrázek


Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

_________________
SONY Bravia KDL-46EX402AEP FullHD
S300plat,Technisat DIGIT ISIO S1,HD8-S,STR-1
CSlink,Skylink,UPC
motor,2xparabola 85,Monoblok Twin Astra1 a 3
ObrázekObrázek


18 kvě 2010, 10:45
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 05 říj 2008, 21:55
Příspěvky: 1394
Bydliště: Lučenec / SR
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Technisat Digit HD8-S –multimediálny HDTV satelitný prijímač
Taaaakze nemecki soudruzi spravili kus prace, problem s nahravanim NOVA HD na 12070 pri nahravani - posunuta zvukova stopa je odstraneny, editacia nahravok bezproblemova uz v prijimaci, pri minulych fw sa niekedy stalo, ze pri vystrihnuti reklam z nahravky uz nebola na hdd vobec viditelna, len v PC, teraz na :87: zda sa mi aj rychlejsie prepinanie programov, odstranene aj hlasky CA modulov pri prepinani rovnakych programov (stv1, stv2, ct1, ct2, ...) v pripade, ze mate v prijimaci Skylink a CSlink kartu sucasne ( v tomto pripade mal prijimac problem s detekciou rovnakych zapisov na kartach)


.....takze kludne mozte stahovat :89:

_________________
SONY Bravia KDL-46EX402AEP FullHD
S300plat,Technisat DIGIT ISIO S1,HD8-S,STR-1
CSlink,Skylink,UPC
motor,2xparabola 85,Monoblok Twin Astra1 a 3
ObrázekObrázek


24 kvě 2010, 18:18
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 05 říj 2008, 21:55
Příspěvky: 1394
Bydliště: Lučenec / SR
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Technisat Digit HD8-S –multimediálny HDTV satelitný prijímač
Pre tych, co by chceli hotovy setting Astry 23,5 a 19,2, je v prilohe :89:

Je to aj so subormi load a dump, ich funkcie popisane v predchadzajucich prispevkoch vyssie :31:


Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

_________________
SONY Bravia KDL-46EX402AEP FullHD
S300plat,Technisat DIGIT ISIO S1,HD8-S,STR-1
CSlink,Skylink,UPC
motor,2xparabola 85,Monoblok Twin Astra1 a 3
ObrázekObrázek


31 kvě 2010, 14:34
Profil
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: 12 pro 2007, 15:05
Příspěvky: 30
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Technisat Digit HD8-S –multimediálny HDTV satelitný prijímač
Prajem pekny vecer, vlastním prijímač Digit HD8-SX plus kartu upc direct aj s HD balikom, príjem beží cez thor. Mám problem z HD balikom a to taky, ze mi jednoducho zablokuje vsetko akonahle tie stanice naladim. Vo vitamine bez problemov bezal. SD programy mi v pohode bezia, ale len pokial nenaladim HD programy, vtedy sa sekne a svieti hlaska, ze stanica je kodovana pristup zamietnuty. Vie mi niekto poradit cim to moze byt? Uz mi posielali viac krat novy zapis na kartu, ale ten na karte je. CAM Irdeto-CW EUR od EUROCAM kupeny spolu z prijimacom.


29 čer 2010, 19:21
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 05 říj 2008, 21:55
Příspěvky: 1394
Bydliště: Lučenec / SR
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Technisat Digit HD8-S –multimediálny HDTV satelitný prijímač
Skús si zazalohovat na USB kľúč setting postupom na predchadzajucej strane a následne správ tovarenske nastavenie, potom zazalohovany setting staníc nahraj nazad a vyskusaj. Viem, že SX prijímace sú podporou fw trochu ochudebnene, ale máš tam najnovší fw? Ten, ktorý je na stiahnutie tu na stránke, je len na S-kovu radu, nie SX, pozor na to :57: musíš ísť na stránku výrobcu a tam si odfiltrovat SX radu :89:

_________________
SONY Bravia KDL-46EX402AEP FullHD
S300plat,Technisat DIGIT ISIO S1,HD8-S,STR-1
CSlink,Skylink,UPC
motor,2xparabola 85,Monoblok Twin Astra1 a 3
ObrázekObrázek


29 čer 2010, 22:21
Profil
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: 12 pro 2007, 15:05
Příspěvky: 30
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Technisat Digit HD8-S –multimediálny HDTV satelitný prijímač
Problem vyrieseny vymenou CAM modulu. Mam ale dalsie otazky je nejaka moznost ako premenovat stanicu? Napr.: History CHNL HD na History Channel HD? A dalsi ako vypnut u CTHD tie titulky co tam bezia. Inak konecne spokojnost.


30 čer 2010, 19:32
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 05 říj 2008, 21:55
Příspěvky: 1394
Bydliště: Lučenec / SR
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Technisat Digit HD8-S –multimediálny HDTV satelitný prijímač
Peter029 píše:
Problem vyrieseny vymenou CAM modulu. Mam ale dalsie otazky je nejaka moznost ako premenovat stanicu? Napr.: History CHNL HD na History Channel HD? A dalsi ako vypnut u CTHD tie titulky co tam bezia. Inak konecne spokojnost.



S premenovanim je problem, nepremenujes ho :90: Do tabulky stanic ich natahuje len podla nazvu, aky je k tej ktorej stanici vysielany. A na CT HD ja titulky nemam, ale chytam CT cez Skylink. Nemas v nastaveniach zapnute zobrazovanie titulkov? :31: :89:

_________________
SONY Bravia KDL-46EX402AEP FullHD
S300plat,Technisat DIGIT ISIO S1,HD8-S,STR-1
CSlink,Skylink,UPC
motor,2xparabola 85,Monoblok Twin Astra1 a 3
ObrázekObrázek


01 črc 2010, 06:56
Profil
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: 12 pro 2007, 15:05
Příspěvky: 30
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Technisat Digit HD8-S –multimediálny HDTV satelitný prijímač
Tak to neviem ci to mam zapnute, ale titulky som si vsimol vcera vecer ked na CT HD davali nieco z Mensikom. Na obycajnom CT1 SD tie titulky neboli. Momentalne sa ytesujem, ze tie HD stanice vobec idu, teda pokial pojdu aj dnes kedze mi dali CAM modul od Mascomu, ten s ktorym to islo vcera bol TWIN a bol len zapozicany. Kazdopadne dakujem za kazdu radu.


01 črc 2010, 14:14
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 05 říj 2008, 21:55
Příspěvky: 1394
Bydliště: Lučenec / SR
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Technisat Digit HD8-S –multimediálny HDTV satelitný prijímač
Tak ako pises, Technisaty mavaju problemy s urcitymi CA modulmi, mne napriklad spickovo a bez najmensich hlasok slape PHILIPS CryptoWorks, ale znamy napriklad preferuje priamo technisat moduly, tie su tiez v pohode

Obrázek

_________________
SONY Bravia KDL-46EX402AEP FullHD
S300plat,Technisat DIGIT ISIO S1,HD8-S,STR-1
CSlink,Skylink,UPC
motor,2xparabola 85,Monoblok Twin Astra1 a 3
ObrázekObrázek


01 črc 2010, 20:53
Profil
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: 12 pro 2007, 15:05
Příspěvky: 30
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Technisat Digit HD8-S –multimediálny HDTV satelitný prijímač
Mam CAm od mascomu a vsetko slape zatial dobre, az na tie titulky na ct hd, ktore sa nedaju vypnut. vecer este pozriem ci su aj na showboxe vitamin a ci sa daju tam vypnut a ked nie tak si kupim skylink este k tomu upc. Inak super prijimac, len mi lezie na nervy to cvakanie ked stlacim nieco na dialkovom.


02 črc 2010, 12:20
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 05 říj 2008, 21:55
Příspěvky: 1394
Bydliště: Lučenec / SR
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Technisat Digit HD8-S –multimediálny HDTV satelitný prijímač
Peter029 píše:
Mam CAm od mascomu a vsetko slape zatial dobre, az na tie titulky na ct hd, ktore sa nedaju vypnut. vecer este pozriem ci su aj na showboxe vitamin a ci sa daju tam vypnut a ked nie tak si kupim skylink este k tomu upc. Inak super prijimac, len mi lezie na nervy to cvakanie ked stlacim nieco na dialkovom.

To cvakanie bola prvá vec, ktorá vadila aj mojmu bratrancovi, ked si ho kupil, no poriesili sme to naprogramovanim univerzalneho dialkoveho ovladania a mame jedno na vsetky elektrospotrebice a spokojnost :55: :87:

Obrázek

_________________
SONY Bravia KDL-46EX402AEP FullHD
S300plat,Technisat DIGIT ISIO S1,HD8-S,STR-1
CSlink,Skylink,UPC
motor,2xparabola 85,Monoblok Twin Astra1 a 3
ObrázekObrázek


02 črc 2010, 13:04
Profil
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: 12 pro 2007, 15:05
Příspěvky: 30
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Technisat Digit HD8-S –multimediálny HDTV satelitný prijímač
Takze na moje "prekvapenie" su tie titulky na CTHD asi vypalene do obrazu lebo to nejde zrusit ani na vitamine. Asi si dam teda ten skylink ked tam tie titulky nie su. Nechapem ako je to sice mozne ale budiz.


02 črc 2010, 18:31
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 21 zář 2008, 18:59
Příspěvky: 4
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Technisat Digit HD8-S –multimediálny HDTV satelitný prijímač
Zdravím odborníky.Chci si koupit tento přijímač.Samozřejmě chtěl bych HD programy a tak budu kupovat SKYLINK HD kartu,ale dá se sehnat jen ta ICE.Modul mám doma ten TECHNISAT(ten s papričkou,je tady na obrázku).Bude mi to chodit spolehlivě,bojím se té ICE karty.Bude nutno tam přehrát firmwer a případně který?Děkuji všem za odpověd.M :)


09 zář 2010, 08:07
Profil
Profík
Profík
Uživatelský avatar

Registrován: 20 říj 2007, 08:39
Příspěvky: 1252
Bydliště: Orlová-,Moravskoslezký/Javorník,Jesenicko
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Technisat Digit HD8-S –multimediálny HDTV satelitný prijímač
martas57 píše:
Zdravím odborníky.Chci si koupit tento přijímač.Samozřejmě chtěl bych HD programy a tak budu kupovat SKYLINK HD kartu,ale dá se sehnat jen ta ICE.Modul mám doma ten TECHNISAT(ten s papričkou,je tady na obrázku).Bude mi to chodit spolehlivě,bojím se té ICE karty.Bude nutno tam přehrát firmwer a případně který?Děkuji všem za odpověd.M :)

No ICE kartam nevěř ještě nejsou vychytané mouchy atak ti asi nikdo nezaruši zda tito pujde a nebo né jedině prodejce ti muže zaručit že tito pujde ,ale i otom pochybuji .
Jinak jdou stale ještě sehnat SkyLink HD Standart .

_________________
Pro příjem placené televize si pořiďte řádné předplatné pay-tv, která je v dané zemi dostupná!
AZ Box Elite-Showbox S-700,CsLink,SkyLink,SG 2100,60 parabola
.


09 zář 2010, 08:33
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 05 říj 2008, 21:55
Příspěvky: 1394
Bydliště: Lučenec / SR
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Technisat Digit HD8-S –multimediálny HDTV satelitný prijímač
Pri problemoch na kartach ICE znamych po registracii mi na tomto prijimaci prebehli zapisy do 10 sekund, modul CAM-Irdeto-Cryptoworks-Eurocam, ziadny novy fw som neupravoval a nenahraval :89:
Obrázek

_________________
SONY Bravia KDL-46EX402AEP FullHD
S300plat,Technisat DIGIT ISIO S1,HD8-S,STR-1
CSlink,Skylink,UPC
motor,2xparabola 85,Monoblok Twin Astra1 a 3
ObrázekObrázek


09 zář 2010, 12:13
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 67 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.
Český překlad – phpBB.cz
[ Time : 0.039s | 15 Queries | GZIP : On ]