Právě je 23 lis 2017, 17:41

Google


Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12 ] 
 Primac s emu a nahravanim 
Autor Zpráva
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: 15 led 2011, 17:37
Příspěvky: 4
Odpovědět s citací
Příspěvek Primac s emu a nahravanim
Zdravim poradili by ste mi nejaky primač hlavne aby tam bola emulacia a nahravanie a za rozumnu cenu. Dik


15 led 2011, 21:57
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 05 říj 2008, 21:55
Příspěvky: 1394
Bydliště: Lučenec / SR
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Primac s emu a nahravanim
Pocitaj trosku toto forum, prispevky, inzercie a vyber si, je tu toho hruza priamo v hlavnom obsahu, obraz si z toho musis spravit sam!!! Vacsinou Ti kazdy bude vraviet, ze to je to najlepsie, co ma doma...
Ale neda mi jednu otazku, co chces chytat v emu?
Je to tvoja zakladna podmienka? Myslis, ze to pojde stale? No a ak chces prijem s pristupovou kartou skylink, uz ju mas? Alebo kupis novu ICE? Tam tiez nie je jedno, aky prijimac Ti ponuknu, s cslinkom je to este zatial o niecom inom.... :31:
O tom, co je rozumna cena.... 30, 50, 90, 150, 200 eur? Vies, kazdy ma iny pohlad na to, co je to rozumne :57:

_________________
SONY Bravia KDL-46EX402AEP FullHD
S300plat,Technisat DIGIT ISIO S1,HD8-S,STR-1
CSlink,Skylink,UPC
motor,2xparabola 85,Monoblok Twin Astra1 a 3
ObrázekObrázek


15 led 2011, 22:59
Profil
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: 15 led 2011, 17:37
Příspěvky: 4
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Primac s emu a nahravanim
cenu som myslel do 100eur. tym emu by som chcel prijmat digi aspon do kedy sa bude dat a potom asi kupim skylink. kamos ma 1 kartu skylink a ma na nu napojene 3 sat primace ale ma ku kazdemu potiahnuty iba koaxial tak keby ste mi poradili nejaky taky primac ktorym sa to da urobit lebo 1 stary satelit so skylinkom uz doma mam lenze ten nedokaze skoro nic


16 led 2011, 00:17
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 05 říj 2008, 21:55
Příspěvky: 1394
Bydliště: Lučenec / SR
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Primac s emu a nahravanim
majo7071 píše:
cenu som myslel do 100eur. tym emu by som chcel prijmat digi aspon do kedy sa bude dat a potom asi kupim skylink. kamos ma 1 kartu skylink a ma na nu napojene 3 sat primace ale ma ku kazdemu potiahnuty iba koaxial tak keby ste mi poradili nejaky taky primac ktorym sa to da urobit lebo 1 stary satelit so skylinkom uz doma mam lenze ten nedokaze skoro nic

Normalne som citil na co to chces ;)
Takze podme od zaciatku.... prvou odpovedou Ta asi sklamen.....
1., Digi uz cez EMU nechytis :57: (ak by aj islo, musel by si mat motor, co je zase na viac prijimacov aj so zdielani Skylinku blbost)
2., Zdielanie len cez koaxial neexistuje :57: (ak berieme do uvahy to, co si napisal!!!)
3., za cenu cca 100 € je uz napriklad aj HD-ckovy STB FERGUSON ARIVA 200 HD

V prvom rade, ak nechces nieco pokafrat, postuduj si zakladne veci - postupy - instalacie - moznosti zdielania, ktore su tu na fore pekne aj nazorne porozpisovane, predides vela problemom, zbytocnym trapeniam a sklamaniam. Tazko Ti niekto napise viac, aby ta vtiahol do tejto problematiky, hlavny obzor si musis spravit sam :57:
Dalsia moznost je spytat sa kamarata, co to ma za "skladacku".... Takto z tvojej odpovede, ze ma potiahnuty len koax, vyzera to skor na to, ze pouziva card splitter, ale na tuto "vecicku" budes potrebovat priblizne este raz tolko, ako pises len na prijimac (aj ked nepozname zatial typ jeho STB, cim by sme sa dostali dalej) :28:
Tak ako pisem vyssie, postuduj este tu na fore moznosti prijmu zdielanim.... No a do buducna, ak chces predist zdlhavym cakaniam na odpovede, pripadne nepostacujucim odpovediam, napis typ prijimaca, co ma kamos, pripadne aj Ty, ( to beriem ako priklad, pomenuj veci pravym menom) takto od obrazovky to nie je vidiet, mozno aj s tym tvojim sa da nieco porobit :89:
No a v neposlednom rade musis ratat aj s tym, ze pri takom nezavislom prijme, ako popisujes, ze ma kamos, musis mat konvertorom typu Quatro ( 4 samostatne vystupy pre kazdy prijimac zvlast, co je investicia dalsich cca 30€ :31:

Ale tohto som Ti uz napisal na jeden prispevok az az :89:

_________________
SONY Bravia KDL-46EX402AEP FullHD
S300plat,Technisat DIGIT ISIO S1,HD8-S,STR-1
CSlink,Skylink,UPC
motor,2xparabola 85,Monoblok Twin Astra1 a 3
ObrázekObrázek


16 led 2011, 01:33
Profil
V.I.P.
V.I.P.
Uživatelský avatar

Registrován: 12 pro 2008, 12:24
Příspěvky: 70
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Primac s emu a nahravanim
golfLC píše:
musis mat konvertorom typu Quatro

Golfiku, u Tebe to bude asi překlep, ale s LNB quatro by asi nepochodil.
Jedná se LNB quad.

A k tomu sdílení: to je opravdu rozsáhlá tématika a každý ji řeší po svém. Nicméně v poslední době jsem stále více přesvědčen, že nejlepší řešení je linux. To ovšem předpokládá hodně času věnovat studiu, pokud tedy nejsi ajťák.

_________________
DM 500 HD, DM 500 S, 2x showbox 700


16 led 2011, 16:56
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 05 říj 2008, 21:55
Příspěvky: 1394
Bydliště: Lučenec / SR
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Primac s emu a nahravanim
Ano, sorry, preklep :96:
V tom rozmyslani, ako mu tie jeho poziadavky zrozumitelne vysvetlit....
QUAD je spravne, dík za upozornenie :89:

_________________
SONY Bravia KDL-46EX402AEP FullHD
S300plat,Technisat DIGIT ISIO S1,HD8-S,STR-1
CSlink,Skylink,UPC
motor,2xparabola 85,Monoblok Twin Astra1 a 3
ObrázekObrázek


16 led 2011, 17:10
Profil
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: 15 led 2011, 17:37
Příspěvky: 4
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Primac s emu a nahravanim
S linuxom by som problem nemal. Ked ten DIGI nepojde asi by si mi oplatil dalsi skylink ako kupovat este dalsi novy primac. a mal by som este otazku ako je to zo zablokovanim zapisu na kartu nieco take som cital. budem moct sledovat programi co su na 2 mesiace zadarmo aj nadalej ked zakazem zapis na kartu?
Taze menim otazku. Poradte mi 2 primace na krorych bude funkcne zdielanie cez rs232 a na jednom z nich bude blokovanie zapisu a nahravanie.


Naposledy upravil majo7071 dne 17 led 2011, 14:55, celkově upraveno 1



17 led 2011, 14:44
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 05 říj 2008, 21:55
Příspěvky: 1394
Bydliště: Lučenec / SR
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Primac s emu a nahravanim
Nie, len pocas doby ich platnosti od - do :89:

_________________
SONY Bravia KDL-46EX402AEP FullHD
S300plat,Technisat DIGIT ISIO S1,HD8-S,STR-1
CSlink,Skylink,UPC
motor,2xparabola 85,Monoblok Twin Astra1 a 3
ObrázekObrázek


17 led 2011, 14:51
Profil
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: 15 led 2011, 17:37
Příspěvky: 4
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Primac s emu a nahravanim
a ked budem menit systemovy cas?


17 led 2011, 14:58
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 05 říj 2008, 21:55
Příspěvky: 1394
Bydliště: Lučenec / SR
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Primac s emu a nahravanim
Napisal som Ti, ze NIE :57: , prijimac si berie svoj cas zo signalu, ktory je vysielany na pozadi, podla ktoreho si pri automatickom nastaveni casu prijimac nastavi sam :89:
Ved si poloz otazku sam sebe, na co by bolo potom kodovanie s urcitym casovym obmedzenim??? :31:

_________________
SONY Bravia KDL-46EX402AEP FullHD
S300plat,Technisat DIGIT ISIO S1,HD8-S,STR-1
CSlink,Skylink,UPC
motor,2xparabola 85,Monoblok Twin Astra1 a 3
ObrázekObrázek


17 led 2011, 18:01
Profil
V.I.P.
V.I.P.
Uživatelský avatar

Registrován: 12 pro 2008, 12:24
Příspěvky: 70
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Primac s emu a nahravanim
majo7071 píše:
S linuxom by som problem nemal. Ked ten DIGI nepojde asi by si mi oplatil dalsi skylink ako kupovat este dalsi novy primac. a mal by som este otazku ako je to zo zablokovanim zapisu na kartu nieco take som cital. budem moct sledovat programi co su na 2 mesiace zadarmo aj nadalej ked zakazem zapis na kartu?
Taze menim otazku. Poradte mi 2 primace na krorych bude funkcne zdielanie cez rs232 a na jednom z nich bude blokovanie zapisu a nahravanie.

Takových přijímačů jsou kvanta. A sdílet je možné i jiným způsobem, než rs232.
Taky je třeba se rozhodnout, co ten přijímač má kromě toho sdílení umět a jakou kartu chci používat!
Myslím, že tímto máš dost námětů pro studium.

_________________
DM 500 HD, DM 500 S, 2x showbox 700


17 led 2011, 18:27
Profil
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Registrován: 14 pro 2009, 16:18
Příspěvky: 122
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Primac s emu a nahravanim
Já mam takhle udelané 2X Ferguson Ariva 200Hd a jednom SKYLINK ICE v 2-hém CSLINK na obou jde EMU a zdílím pres LAN kabel A SWITCH :57:

_________________
Ferguson Ariva 200HD F/W A200_V2.14B2patch 23.5E-19.2E-0,8W CSLINK-120cm-diseq 1.2 společná na střeše paneláku.
Ferguson Ariva 200HD F/W A200_V2.14B2patch Parabola FE 80cm MONOBLOK 23.5E,19.2E SKYLINK ICE


19 čer 2011, 19:51
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 12 ] 

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.
Český překlad – phpBB.cz
[ Time : 0.037s | 15 Queries | GZIP : On ]