Právě je 23 lis 2017, 17:33

Google


Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 8 ] 
 Optibox koala HD 
Autor Zpráva
Nováček
Nováček

Registrován: 25 lis 2010, 15:29
Příspěvky: 8
Odpovědět s citací
Příspěvek Optibox koala HD
Jak rozbehnut na optibox koala hd bulsat irdeto2 key neviem sa dostat do menu softcam key kto pomoze? daka za info


28 led 2011, 17:58
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 25 lis 2010, 15:29
Příspěvky: 8
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Optibox koala HD
Mam optibox koala hd a jak zadam do Mcas key editor rucne key na Bulsat?


29 led 2011, 16:50
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 11 říj 2008, 09:30
Příspěvky: 23
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Optibox koala HD
Musíš mať zastnutý Mcas a vstúpiť doň tlačítkom OK na diaľkovom ovládači. Zobrazí sa ponuka kde otvoríš "key editor".Toť vsjo.Ďalej už hádam potrafíš.

_________________
Showbox S300 Platinum, HDbox 9100, DM 500s,motor SG2100,Samsung LE40C650


29 led 2011, 18:58
Profil
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: 11 kvě 2008, 19:55
Příspěvky: 82
Bydliště: Zlínsko
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Optibox koala HD
Co prosím znamenají první 4 slova? Nějak nerozumím. M
(Musíš mať zastnutý Mcas)

_________________
Openbox 810,motor SG 2100,usals,parab.100cm,soft.5.51,Skylink,Ferguson Ariva 202E FW V1.19B6


30 led 2011, 09:10
Profil
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 17 bře 2008, 00:26
Příspěvky: 105
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Optibox koala HD
myslel "zapnutý" Mcas v Module, ak je zapnutý, started, dáš OK a otvorí sa ti key editor.


30 led 2011, 22:44
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 25 lis 2010, 15:29
Příspěvky: 8
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Optibox koala HD
Jak na koale hd obnovit pluginy ? omilem som to zmazal ?


01 úno 2011, 15:07
Profil
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 17 bře 2008, 00:26
Příspěvky: 105
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Optibox koala HD
treba nahrať cez USB.


05 úno 2011, 22:35
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 23 říj 2009, 17:42
Příspěvky: 6
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Optibox koala HD
nejrychlejsi vymena keys je prez pc,hodis do keyeditoru a udelas si vlastni keydata bez spoustu zbytecnych nesmyslu co uz ani nefunguji :87:

_________________
Optibox koala HD+Dreamsky256HD+Showbox platinium700pvr


19 čer 2011, 09:33
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 8 ] 

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.
Český překlad – phpBB.cz
[ Time : 0.052s | 15 Queries | GZIP : On ]