Právě je 23 lis 2017, 17:44

Google


Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 
 Technisat DigiCorder HD S2X Plus 
Autor Zpráva
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: 21 led 2008, 14:30
Příspěvky: 96
Bydliště: 48,54 N; 22,094E
Odpovědět s citací
Příspěvek Technisat DigiCorder HD S2X Plus
Zať kúpil spomínaný dvojtunerový prijímač s 500 GB hardiskom. Chcel som mu ho pomôcť dať do prevádzky, no narazil som na problém. V návode a aj na krabici má uvedené, že prijímač má vstavaný dekóder CONAX s dvomi čítačkami na platené TV stanice. Na sledovanie TV programov vysielaných v inom kódovacom systéme je treba použiť vhodný dekódovací modul. Pre sledovanie programov Skylink som chcel zakúpiť vhodný dekódovací modul akceptujúci CryptoWorks/I*deto. Poraďte aký, aby mohol sledovať programy Skylink kartou VÝMENA ICE. (Viem, že v konečnom dôsledku musí kúpiť dva moduly). No zarazilo ma Upozornenie Skylinku v poslednom Skylink magazíne (na strane 111)kde je uvedené: "Predkladáme informáciu importérov a výrobcov niektorých značiek satelitných prijímačov s dekóderom CryptoWorks: V nižšie uvedených typoch satelitných prijímačov karta Skylink VÝMENA (ICE) nefunguje. Dôvodom je konštrukčná a technická zastaralosť týchto prijímačov (!!!!!!!!!!?????????) a tiež ukončenie ich softwrovej podpory zo strany výrobcov: Týka sa to týchto prijímačov:
Technisat Digi S2
Technisat DigiPlus STR1
Technisat DigiMF 4S CC a ešte tri ďalšie príjimače.
Dal som dotaz na Skylink, či sa to týka aj tohoto prijímača, zatiaľ som nedostal odpoveď.Má niekto s týmto prijímačom skúsenopsti aj s prijímaním kartou Skylink VÝmena (ICE), alebo sa to dá obísť. Budem vďačný za každú informáciu a radu

_________________
Od júna 2007 Redion 500 CRCI, od 25.05.08 prerobený na Openbox 820,fw 5.14, Al 100 cm, motor SG 2100, USALS, nula nastavená na Astru 23,5 E.Karty : Skylink/sk a TaT. Od 1.11.2010 aj MagioSat


29 kvě 2011, 17:52
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 05 říj 2008, 21:55
Příspěvky: 1394
Bydliště: Lučenec / SR
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Technisat DigiCorder HD S2X Plus
Antonius176, modul Technisat TechniCrypt (art. num. 0003/4535), este sa da zohnat cez eshop z Nitry, pripadne SMIT Cryptoworks ver. 3.9.12 alebo dva moduly Mascom ver.fw 1.23
Ja mam odskusane dva Technisat TechniCrypt (art. num. 0003/4535), maximalna spokojnost, odskusane na kartach vymena ICE, aj ICE HD :89: Aj ked mam TS DIGIT ISIO S1 a HD8-S, zaklad je rovnaky :31:

_________________
SONY Bravia KDL-46EX402AEP FullHD
S300plat,Technisat DIGIT ISIO S1,HD8-S,STR-1
CSlink,Skylink,UPC
motor,2xparabola 85,Monoblok Twin Astra1 a 3
ObrázekObrázek


29 kvě 2011, 19:36
Profil
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: 21 led 2008, 14:30
Příspěvky: 96
Bydliště: 48,54 N; 22,094E
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Technisat DigiCorder HD S2X Plus
Srdečná vďaka za povzbudivú informáciu, nechápem, prečo Skylink straší. Ešte otázku, znamená to, že karta Skylink Výmena (ICE)mi bude funkčná aj po 1.01.2013, kedy skončí CryptoWorks?

_________________
Od júna 2007 Redion 500 CRCI, od 25.05.08 prerobený na Openbox 820,fw 5.14, Al 100 cm, motor SG 2100, USALS, nula nastavená na Astru 23,5 E.Karty : Skylink/sk a TaT. Od 1.11.2010 aj MagioSat


29 kvě 2011, 19:53
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 05 říj 2008, 21:55
Příspěvky: 1394
Bydliště: Lučenec / SR
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Technisat DigiCorder HD S2X Plus
Konci len podpora CW, nie CW ako taky :89:

_________________
SONY Bravia KDL-46EX402AEP FullHD
S300plat,Technisat DIGIT ISIO S1,HD8-S,STR-1
CSlink,Skylink,UPC
motor,2xparabola 85,Monoblok Twin Astra1 a 3
ObrázekObrázek


29 kvě 2011, 20:43
Profil
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: 21 led 2008, 14:30
Příspěvky: 96
Bydliště: 48,54 N; 22,094E
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Technisat DigiCorder HD S2X Plus
Vďaka

_________________
Od júna 2007 Redion 500 CRCI, od 25.05.08 prerobený na Openbox 820,fw 5.14, Al 100 cm, motor SG 2100, USALS, nula nastavená na Astru 23,5 E.Karty : Skylink/sk a TaT. Od 1.11.2010 aj MagioSat


29 kvě 2011, 22:12
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 01 říj 2010, 12:45
Příspěvky: 8
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Technisat DigiCorder HD S2X Plus
Bez problému chodí NEOTION,nemá cenu laborovat s modulem CW,i když karta výměna je na oba systemy.Mám to odzkoušené
u zákazníků.MIPAS42


10 bře 2012, 19:01
Profil
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: 21 led 2008, 14:30
Příspěvky: 96
Bydliště: 48,54 N; 22,094E
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Technisat DigiCorder HD S2X Plus
[quote="MIPAS42"]Bez problému chodí NEOTION,nemá cenu laborovat s modulem CW,i když karta výměna je na oba systemy.Mám to odzkoušené
u zákazníků.MIPAS42[/quote
Ďakujem
Antonius176]

_________________
Od júna 2007 Redion 500 CRCI, od 25.05.08 prerobený na Openbox 820,fw 5.14, Al 100 cm, motor SG 2100, USALS, nula nastavená na Astru 23,5 E.Karty : Skylink/sk a TaT. Od 1.11.2010 aj MagioSat


14 bře 2012, 10:22
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 7 ] 

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.
Český překlad – phpBB.cz
[ Time : 0.031s | 15 Queries | GZIP : On ]