Právě je 18 pro 2017, 23:26

Google


Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 
 Nejdou programy s V polarizací 
Autor Zpráva
V.I.P.
V.I.P.
Uživatelský avatar

Registrován: 30 lis 2008, 22:37
Příspěvky: 330
Odpovědět s citací
Příspěvek Nejdou programy s V polarizací
Zdravím,

mám tu takový divný problém s příjímačem Topfield 6000 CR. Po zapnutí je u TP se V polarizací kvalita nulová, poté kolísá, pak se ustálí na 95 a už vše funguje. Trvá to ale i půl hodiny. Zkoušel jsem přehrát nejnovější fw, znova vše naladit, dát přijímač na jiný svod. Nastavením paraboly to nejspíš nebude, protože druhý stejný přijímač funguje v pořádku.

Může být vadný přijímač a takto se to projevovat?

Díky

_________________
Showbox VITAMIN 5000 HD (fw 99.57), Showbox S-300 (fw V0025_20110106), parabola 85 cm, LNB König Quad Astrablock, DisEqC, Astra 19.2° a 23.5°, Skylink CZ MULTI, CSLink CZ


22 led 2012, 21:18
Profil
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 10 led 2009, 20:42
Příspěvky: 282
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Nejdou programy s V polarizací
Skúsil by som zmerať napätie 13/18V a prípadne otvoriť prijímač, či nie sú na odchode niektoré kondenzátory v zdroji.


22 led 2012, 21:38
Profil
V.I.P.
V.I.P.
Uživatelský avatar

Registrován: 30 lis 2008, 22:37
Příspěvky: 330
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Nejdou programy s V polarizací
To napětí měřit přesně kde? Jak se poznají takové kondenzátory "na odchodu"?

_________________
Showbox VITAMIN 5000 HD (fw 99.57), Showbox S-300 (fw V0025_20110106), parabola 85 cm, LNB König Quad Astrablock, DisEqC, Astra 19.2° a 23.5°, Skylink CZ MULTI, CSLink CZ


22 led 2012, 22:07
Profil
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 10 led 2009, 20:42
Příspěvky: 282
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Nejdou programy s V polarizací
Napätie meriaš na vstupe do prijímača - kde privádzaš kábel od konvertora. Kondenzátory "na odchode" sa zvyčajne prejavia tak, že ich hlavičky sú jemne naduté, nie sú ploché.


22 led 2012, 22:22
Profil
V.I.P.
V.I.P.
Uživatelský avatar

Registrován: 30 lis 2008, 22:37
Příspěvky: 330
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Nejdou programy s V polarizací
Tak jsem to rozdělal, všechny kondenzátory vypadají v pořádku, až na jeden. Ten má trochu vydutou tu hlavičku, teoreticky by to mohl být vadný. Napěti změřím zítra, musím si půjčit voltmetr.

_________________
Showbox VITAMIN 5000 HD (fw 99.57), Showbox S-300 (fw V0025_20110106), parabola 85 cm, LNB König Quad Astrablock, DisEqC, Astra 19.2° a 23.5°, Skylink CZ MULTI, CSLink CZ


23 led 2012, 18:53
Profil
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 10 led 2009, 20:42
Příspěvky: 282
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Nejdou programy s V polarizací
Ani nič nemeraj, najprv ho vymeň


23 led 2012, 20:36
Profil
V.I.P.
V.I.P.
Uživatelský avatar

Registrován: 30 lis 2008, 22:37
Příspěvky: 330
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Nejdou programy s V polarizací
Vyměněny dva a funguje jako nový. Díky za radu

_________________
Showbox VITAMIN 5000 HD (fw 99.57), Showbox S-300 (fw V0025_20110106), parabola 85 cm, LNB König Quad Astrablock, DisEqC, Astra 19.2° a 23.5°, Skylink CZ MULTI, CSLink CZ


26 led 2012, 10:58
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 7 ] 

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.
Český překlad – phpBB.cz
[ Time : 0.044s | 15 Queries | GZIP : On ]