Právě je 14 pro 2018, 21:16

Google


Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 22 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
 CAM moduly 
Autor Zpráva
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 22 lis 2007, 07:25
Příspěvky: 187
Odpovědět s citací
Příspěvek CAM moduly
Nehodil byste někdo nějaké linky, případně sami jednoduše nevysvětlili funkce
těchto modulů ? Vždyť část z nich dosahuje ceny samotných /levnějších/ SAT
přijímačů. S nimi se tedy snad musí umět i kouzlit /neptám se sa ty obyčejnější-např. pro Cryptoworks,tam je to jasné/ .
Díky

_________________
Showbox S-700, BigSat SG 2100,
LNB Smart TSG Titanium 2nd Edition 0.2dB
,
red Emme Esse AL 90x83


16 bře 2008, 19:51
Profil
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 21 říj 2007, 19:09
Příspěvky: 993
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: CAM moduly
Samostatná funkce nynějších modulů(nejběžněji používané Diablo, T-rex, Giga), se rovná možnostem satelitního přijímače, který podporuje emulaci. Tyto moduly slouží pouze jako náhrada tam, kde daný přijímač neoplývá možností emu, ovšem zároveň má alespoň jeden CI slot.
Nevýhodou těchto modulů bývá, že ne všechny pracují korektně se všemi přijímači vybavenými CI sloty.
Kouzlit opravdu neumí, poskytují stejné možnosti, které nám nabízí přijímač s emu, v našem případě openbox. Snad Diablo Wireless, má možnost sdílení jedné nebo více smartkaret do několika přijímacích míst současně, ovšem za tu cenu.

_________________
Všechny uvedené návody slouží výhradně na studijní účely, pro příjem kódovaných programů si pořiďte oficiální dekódovací kartu.

Obrázek
http://www.satforum.ic.cz


16 bře 2008, 20:03
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 22 lis 2007, 07:25
Příspěvky: 187
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: CAM moduly
Díky za jednoduché vysvětlení. Má tedy cenu mít tyto karty typu T-Rex,Diabolo, když už máš
Openbox ?

_________________
Showbox S-700, BigSat SG 2100,
LNB Smart TSG Titanium 2nd Edition 0.2dB
,
red Emme Esse AL 90x83


17 bře 2008, 09:04
Profil
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 21 říj 2007, 19:09
Příspěvky: 993
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: CAM moduly
mamlal2 píše:
Díky za jednoduché vysvětlení. Má tedy cenu mít tyto karty typu T-Rex,Diabolo, když už máš
Openbox ?

Ty karty jak píšeš, se označují Cam moduly. Pokud máš openbox, tak je samozřejmě nepotřebuješ.

_________________
Všechny uvedené návody slouží výhradně na studijní účely, pro příjem kódovaných programů si pořiďte oficiální dekódovací kartu.

Obrázek
http://www.satforum.ic.cz


17 bře 2008, 10:11
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Nováček
Nováček

Registrován: 06 bře 2008, 22:26
Příspěvky: 3
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: CAM moduly
Casio píše:
mamlal2 píše:
Díky za jednoduché vysvětlení. Má tedy cenu mít tyto karty typu T-Rex,Diabolo, když už máš
Openbox ?

Ty karty jak píšeš, se označují Cam moduly. Pokud máš openbox, tak je samozřejmě nepotřebuješ.


Nie je to uplne pravda. Niektore moduly maju dobru podporu. Napriklad na Diable je otvoreny CONAX ! a ma SexView AU.


17 dub 2008, 17:59
Profil
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: 06 dub 2008, 18:51
Příspěvky: 61
Bydliště: Olomouc
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: CAM moduly
dede píše:
Casio píše:
mamlal2 píše:
Díky za jednoduché vysvětlení. Má tedy cenu mít tyto karty typu T-Rex,Diabolo, když už máš
Openbox ?

Ty karty jak píšeš, se označují Cam moduly. Pokud máš openbox, tak je samozřejmě nepotřebuješ.


Nie je to uplne pravda. Niektore moduly maju dobru podporu. Napriklad na Diable je otvoreny CONAX ! a ma SexView AU.



Máš pravdu dede, ale pro nás bez modulu to znamená jen počkat :-))))

_________________
-----------------------------------
Openbox X810, Vantage 201S, Illusion M2S, změť přepínačů DiseqC, několik parabol, 12.5W, 5W,4W,1W,5E,7E,9E,10E,13E,19E,23E,28E, 39E,42E


17 dub 2008, 18:02
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 21 říj 2007, 19:49
Příspěvky: 1865
Bydliště: niekde medzi 28,5°E a 30°W
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: CAM moduly
V mojom Diable je po dlhom čase nový fw a to Underworld 1.05. :92:
Ponuka z 1°W je o dosť lepšia a nehovorím už o tom že je tam 9 HD kanálov, ktoré mám možnosť testovať tiež...
Len nech to vydrží

_________________
Obrázek
Dreamsky 9300:::Vitamin 5000:::HDBOX 9200:::Azbox Elite:::/motorSG2100 a 105 offset Al, soft/vždy čerstvý http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované


17 dub 2008, 18:14
Profil Zobrazit autorovy stránky
Nováček
Nováček

Registrován: 06 bře 2008, 22:26
Příspěvky: 3
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: CAM moduly
dempsey píše:
V mojom Diable je po dlhom čase nový fw a to Underworld 1.05. :92:
Ponuka z 1°W je o dosť lepšia a nehovorím už o tom že je tam 9 HD kanálov, ktoré mám možnosť testovať tiež...
Len nech to vydrží


Aj ja dufam ze to pojde aspon par mesiacov. Tie severske kanaly su podla mna lepsie ako nemecke. Mozno preto, ze su neokukane, ale pre mna hlavne, ze su v anglictine. HD je o cosi menej kvalitne ako maju nemci, ale obsah je zatial super.
Kedze sme na OPENBOX fore musim povedat, ze Openbox je vyborny prijimac - ma rychle prepinanie, nepada a spolahlivo chodi.
Ziadny CAM to uz z principu nemoze dosiahnut. Zvladnut komunikaciu s roznymi prijimacmi je problem hlavne pre spravne navrhnute casove pomery. Taktiez HW je je problem - mnoho CAM vratane Diabla ma malu pamet. Asi kvoli cene. Zrejme to chce nastup novej generacie.


17 dub 2008, 21:13
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 18 dub 2008, 16:24
Příspěvky: 81
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: CAM moduly
by som sa rad opytal, ak mame OPENBOX, ktory ma uni citacku, tak potom staci mat kartu, alebo ak chcem pozerat CONAX, tak si musim kupit CAM modul?... snad ste ma pochopili a nesplietam hrusky s jablkami
je mi jasne ze openbox 810 nema miesto pre dalsi CAM modul... tie karty co sa tam davaju, maju asi neaky soft nahrany, cize ta karta by mohla ist aj v opene bez toho aby som musel kupit primac s volnym slotom pre CAM?... dakujem :wink:


03 kvě 2008, 18:05
Profil
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 21 říj 2007, 19:09
Příspěvky: 993
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: CAM moduly
alfasex píše:
by som sa rad opytal, ak mame OPENBOX, ktory ma uni citacku, tak potom staci mat kartu, alebo ak chcem pozerat CONAX, tak si musim kupit CAM modul?... snad ste ma pochopili a nesplietam hrusky s jablkami
je mi jasne ze openbox 810 nema miesto pre dalsi CAM modul... tie karty co sa tam davaju, maju asi neaky soft nahrany, cize ta karta by mohla ist aj v opene bez toho aby som musel kupit primac s volnym slotom pre CAM?... dakujem :wink:

Conax je kódovací systém, některých sat. platforem(např. paketu N). Univerzální dekodér modelu x810 podporuje tyto systémy, I*deto, Betacrypt, Seca, Viaccess, Firecrypt, Nagravision, Conax, Cryptoworks a Videoguard (VIASAT).
Vše tedy záleží na provozovateli dané platformy, např. z důvodů párování karet. V tomto případě je na místě, abychom se informovali u poskytovatele této služby o možnostech využití na tom, či jiném přijímači, popř. zabrousili do některých zahraničních fór a ověřili si tak toto spojení.

_________________
Všechny uvedené návody slouží výhradně na studijní účely, pro příjem kódovaných programů si pořiďte oficiální dekódovací kartu.

Obrázek
http://www.satforum.ic.cz


04 kvě 2008, 12:21
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: 15 dub 2008, 16:11
Příspěvky: 74
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: CAM moduly
mám doma Zeta cam blu.....chodili na ňom Full X Tv, momentálne nevysielajú a nič iné s nim nedekodujem, čo s nim? Da sa ešte niekde alebo nejako používať? :51:

_________________
Openbox x810,Humax crci 5500+,Showbox s300, 2x al90,sg2100,TTkarta,skylink karta


04 kvě 2008, 14:03
Profil
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 21 říj 2007, 19:09
Příspěvky: 993
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: CAM moduly
lorenzoo1 píše:
mám doma Zeta cam blu.....chodili na ňom Full X Tv, momentálne nevysielajú a nič iné s nim nedekodujem, čo s nim? Da sa ešte niekde alebo nejako používať? :51:

S příslušnou náplní ho lze využít jako dekodér karet T-T, či Gital.

_________________
Všechny uvedené návody slouží výhradně na studijní účely, pro příjem kódovaných programů si pořiďte oficiální dekódovací kartu.

Obrázek
http://www.satforum.ic.cz


04 kvě 2008, 14:21
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Nováček
Nováček

Registrován: 18 dub 2008, 16:24
Příspěvky: 81
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: CAM moduly
Casio píše:
alfasex píše:
by som sa rad opytal, ak mame OPENBOX, ktory ma uni citacku, tak potom staci mat kartu, alebo ak chcem pozerat CONAX, tak si musim kupit CAM modul?... snad ste ma pochopili a nesplietam hrusky s jablkami
je mi jasne ze openbox 810 nema miesto pre dalsi CAM modul... tie karty co sa tam davaju, maju asi neaky soft nahrany, cize ta karta by mohla ist aj v opene bez toho aby som musel kupit primac s volnym slotom pre CAM?... dakujem :wink:

Conax je kódovací systém, některých sat. platforem(např. paketu N). Univerzální dekodér modelu x810 podporuje tyto systémy, I*deto, Betacrypt, Seca, Viaccess, Firecrypt, Nagravision, Conax, Cryptoworks a Videoguard (VIASAT).
Vše tedy záleží na provozovateli dané platformy, např. z důvodů párování karet. V tomto případě je na místě, abychom se informovali u poskytovatele této služby o možnostech využití na tom, či jiném přijímači, popř. zabrousili do některých zahraničních fór a ověřili si tak toto spojení.


dik za info:-)

je mi jasne ze CONAX je kodovaci system, len chcem si ujasnit jednu vec, na forach sa pise, ze CONAX je mozne teraz pozerat cez DIABLO, no a ja sa chcem spytat, ci je mozne packety ktore idu pozerat cez DIABLO, pozerat i na Opene, alebo musime pockat az kym bude to mozne v EMU...?
asi sa zle vyjadrujem, ale som v tomto fakt laik
viem ze Open ma UNI citacku, ktora dokaze, ak by som mal original kartu na packet vysielany v CONAXe, tak ju len vlozim a funguje, len teraz sa pytam ci i my OPENboxaci vieme pozerat to co ide cez tzv DIABLO:) ... dufam ze som sa dobre vyjadril (dakujem za trpezlivost)


04 kvě 2008, 19:58
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 21 říj 2007, 19:49
Příspěvky: 1865
Bydliště: niekde medzi 28,5°E a 30°W
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: CAM moduly
Ak príde čas a objaví sa znovu Conax v emu-je veľmi pravde podobné že v Openboxoch X-8x0 pôjde tento balík medzi prvými. Ja osobne mám aj Diablo a tak som mal možnosť testnúť to aj na X-820. Zaujímavejší je však tento balík na DVB-S2 prijímačoch a to kôli dosť vysokému počtu HD kanálov.

_________________
Obrázek
Dreamsky 9300:::Vitamin 5000:::HDBOX 9200:::Azbox Elite:::/motorSG2100 a 105 offset Al, soft/vždy čerstvý http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované


04 kvě 2008, 20:09
Profil Zobrazit autorovy stránky
Nováček
Nováček

Registrován: 18 dub 2008, 16:24
Příspěvky: 81
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: CAM moduly
a uz vazne posledna message, ak som to dobre pochopil CAM moduly typu "DIABLO" sa daju sw naprogramovat, cize je to na styl EMU ale v CAM moduloch, teda v konecnom dosledku, pre x810 ostava len pockat na sw modulaciu EMU, alebo existuje este nieco take ako nakopirovat na cistu kartu soft, a vlozit to trebars to uni citacky v opene

...vazne sorry, za blbe otazky, ale vacsina ludi s tymi slovickami naraba ako s fazulkami, a clovek len cita diablo emu tamto hento, ale v podstate ten zaklad malokto povie:) resp odkaze na google, len v googli treba vediet co hladat:) dakujem za ochotu


05 kvě 2008, 09:19
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 22 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.
Český překlad – phpBB.cz
[ Time : 0.157s | 14 Queries | GZIP : On ]