Právě je 10 pro 2018, 05:15

Google


Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 22 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 CAM moduly 
Autor Zpráva
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 21 říj 2007, 19:49
Příspěvky: 1865
Bydliště: niekde medzi 28,5°E a 30°W
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: CAM moduly
Sú aj programovateľné karty a tie simulujú originál karty od poskytovateľov týchto služieb.
Poslednou takou kartou bola tzv. OPOS-ka. Tieto však boli znefunkčnené minulý rok v máji.
Inak nemá moc veľký zmysel rozpisovať sa tu o veciach, ktoré Ti aj tak na nič nebudú.Je to zvytočné vírenie vody a Tebe to nijako nepomôže. Pokiaľ ide v emulátore to čo ide nieje ani dôvod zaoberať sa touto problematikou.

Maj sa

_________________
Obrázek
Dreamsky 9300:::Vitamin 5000:::HDBOX 9200:::Azbox Elite:::/motorSG2100 a 105 offset Al, soft/vždy čerstvý http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované


05 kvě 2008, 10:50
Profil Zobrazit autorovy stránky
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 21 říj 2007, 19:09
Příspěvky: 993
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: CAM moduly
alfasex píše:
a uz vazne posledna message, ak som to dobre pochopil CAM moduly typu "DIABLO" sa daju sw naprogramovat, cize je to na styl EMU ale v CAM moduloch, teda v konecnom dosledku, pre x810 ostava len pockat na sw modulaciu EMU, alebo existuje este nieco take ako nakopirovat na cistu kartu soft, a vlozit to trebars to uni citacky v opene

...vazne sorry, za blbe otazky, ale vacsina ludi s tymi slovickami naraba ako s fazulkami, a clovek len cita diablo emu tamto hento, ale v podstate ten zaklad malokto povie:) resp odkaze na google, len v googli treba vediet co hladat:) dakujem za ochotu

Cam modul Diablo je v podstatě principiálně "stejný openboxu", navíc disponuje dvěmi uni čtečkami. „To něco nakopírovat na kartu“ bývavalo, resp. je i nyní. Vhodným příkladem můžeme uvést pirátskou kartu Opos, která nám umožňovala někdy na začátku roku 2005 nahlédnou do mini paketu Arabesque. V našich končinách se využívala pro příjem českých a slovenských programů(czechlink, slovaklink).
Takových to karet existovala celá řada. Nyní můžeme vzpomenout na karty Didem, Titanium, či Celebro, které se využívají doposud.
Při prolomení daného paketu, se potřebný software nejdříve objeví na některé čipové kartě, a následně až poté v samostatných přijímačích podporujících emulaci.Tyto i nastávající pirátské karty jsou tak velice dobře zpeněžitelné. Tento trend nemá konce. Jediná změna, která se odehrála přísluší rozvoji Cam modulů.
Pro samostatné chápání je potřeba pochopit hiearchii systému, systematičnost, instrukce. Jedná se tedy o velice složitou problematiku.
Laici v tomto oboru tedy mohou jen čekat jaké novinky se objeví za měsíc, půl rok, či rok…..

_________________
Všechny uvedené návody slouží výhradně na studijní účely, pro příjem kódovaných programů si pořiďte oficiální dekódovací kartu.

Obrázek
http://www.satforum.ic.cz


05 kvě 2008, 10:56
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Nováček
Nováček

Registrován: 18 dub 2008, 16:24
Příspěvky: 81
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: CAM moduly
dakujem chalani za odpovede


Casio diky diky diky... aspon trosku viac si mi to priblizil:) :115:


05 kvě 2008, 12:39
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 04 pro 2007, 17:17
Příspěvky: 47
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: CAM moduly
mám Diablo Cam 2.2 dlhsiu dobu som ho nepozival,teraz je
dost dobra ponuka HD kanalov(THOR).Budu sa dat odkodovat aj vo
verzii 2.2 alebo musim môj modul upgrade na 2.3?Kolko by to asi stalo?
Dakujem za odpovede

_________________
Openbox X-820,Oenbox X-810,Topfield 7700HSCI,motor SG 2100+parabola 85al,parabola 60 fe,Diablo Cam rev. 2.2,FW 5.14,Skylink karta,TNK karta


29 říj 2008, 18:41
Profil
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 21 říj 2007, 19:09
Příspěvky: 993
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: CAM moduly
Pro příjem těchto programů budeš muset provést revizi na 2.3. V novém studiu Cas 8.6 je právě možnost provedení této revize, respek. jak provést platbu. Cena 25 Eur.

Viz.

IT-Service Oglou
Dänischer Tisch 26
68219 Mannheim
Germany

_________________
Všechny uvedené návody slouží výhradně na studijní účely, pro příjem kódovaných programů si pořiďte oficiální dekódovací kartu.

Obrázek
http://www.satforum.ic.cz


29 říj 2008, 19:34
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Nováček
Nováček

Registrován: 30 bře 2009, 14:01
Příspěvky: 33
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: CAM moduly
Zdravim objednal som si predplatne francuzskeho balika bis na 12 mesiacov aj s tymto dekodovacim modulom http://www.2galli.fr/boutique/fiche_pro ... _fr&num=61
povie mi niekto ci rozchodim v Showboxe Vitamine 5000 HD,dane programy myslim vlozenim dekodovacieho modulu do prijimaca a potom predpaltenej karty.Povie mi niekto návod ako mám danú kartu bis tv france rozchodit v tomto module a tu je link k tej karte:
http://www.2galli.fr/boutique/fiche_pro ... fr&num=111

Prosím vyjadrite sa niekto :1:


18 dub 2011, 21:32
Profil
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: 05 kvě 2008, 09:00
Příspěvky: 99
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: CAM moduly
Ahoj,a ako tu kartu zaregistruješ?

_________________
Showbox 500


20 dub 2011, 06:17
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 22 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.
Český překlad – phpBB.cz
[ Time : 0.148s | 13 Queries | GZIP : On ]