CAM moduly

Flash FW.........

Moderátor: golfLC

Uživatelský avatar
dempsey
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 1865
meble kuchenne nowoczesnekuchnie
Registrován: 21 říj 2007, 19:49

Re: CAM moduly

Příspěvek od dempsey »

Sú aj programovateľné karty a tie simulujú originál karty od poskytovateľov týchto služieb.
Poslednou takou kartou bola tzv. OPOS-ka. Tieto však boli znefunkčnené minulý rok v máji.
Inak nemá moc veľký zmysel rozpisovať sa tu o veciach, ktoré Ti aj tak na nič nebudú.Je to zvytočné vírenie vody a Tebe to nijako nepomôže. Pokiaľ ide v emulátore to čo ide nieje ani dôvod zaoberať sa touto problematikou.

Maj sa
Obrázek
Dreamsky 9300:::Vitamin 5000:::HDBOX 9200:::Azbox Elite:::/motorSG2100 a 105 offset Al, soft/vždy čerstvý http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované

Uživatelský avatar
Casio
Mazák
Mazák
Příspěvky: 993
Registrován: 21 říj 2007, 19:09

Re: CAM moduly

Příspěvek od Casio »

alfasex píše:a uz vazne posledna message, ak som to dobre pochopil CAM moduly typu "DIABLO" sa daju sw naprogramovat, cize je to na styl EMU ale v CAM moduloch, teda v konecnom dosledku, pre x810 ostava len pockat na sw modulaciu EMU, alebo existuje este nieco take ako nakopirovat na cistu kartu soft, a vlozit to trebars to uni citacky v opene

...vazne sorry, za blbe otazky, ale vacsina ludi s tymi slovickami naraba ako s fazulkami, a clovek len cita diablo emu tamto hento, ale v podstate ten zaklad malokto povie:) resp odkaze na google, len v googli treba vediet co hladat:) dakujem za ochotu

Cam modul Diablo je v podstatě principiálně "stejný openboxu", navíc disponuje dvěmi uni čtečkami. „To něco nakopírovat na kartu“ bývavalo, resp. je i nyní. Vhodným příkladem můžeme uvést pirátskou kartu Opos, která nám umožňovala někdy na začátku roku 2005 nahlédnou do mini paketu Arabesque. V našich končinách se využívala pro příjem českých a slovenských programů(czechlink, slovaklink).
Takových to karet existovala celá řada. Nyní můžeme vzpomenout na karty Didem, Titanium, či Celebro, které se využívají doposud.
Při prolomení daného paketu, se potřebný software nejdříve objeví na některé čipové kartě, a následně až poté v samostatných přijímačích podporujících emulaci.Tyto i nastávající pirátské karty jsou tak velice dobře zpeněžitelné. Tento trend nemá konce. Jediná změna, která se odehrála přísluší rozvoji Cam modulů.
Pro samostatné chápání je potřeba pochopit hiearchii systému, systematičnost, instrukce. Jedná se tedy o velice složitou problematiku.
Laici v tomto oboru tedy mohou jen čekat jaké novinky se objeví za měsíc, půl rok, či rok…..
Všechny uvedené návody slouží výhradně na studijní účely, pro příjem kódovaných programů si pořiďte oficiální dekódovací kartu.

Obrázek
http://www.satforum.ic.cz

alfasex
Nováček
Nováček
Příspěvky: 81
Registrován: 18 dub 2008, 16:24

Re: CAM moduly

Příspěvek od alfasex »

dakujem chalani za odpovede


Casio diky diky diky... aspon trosku viac si mi to priblizil:) :115:

loopkoo
Nováček
Nováček
Příspěvky: 47
Registrován: 04 pro 2007, 17:17

Re: CAM moduly

Příspěvek od loopkoo »

mám Diablo Cam 2.2 dlhsiu dobu som ho nepozival,teraz je
dost dobra ponuka HD kanalov(THOR).Budu sa dat odkodovat aj vo
verzii 2.2 alebo musim môj modul upgrade na 2.3?Kolko by to asi stalo?
Dakujem za odpovede
Openbox X-820,Oenbox X-810,Topfield 7700HSCI,motor SG 2100+parabola 85al,parabola 60 fe,Diablo Cam rev. 2.2,FW 5.14,Skylink karta,TNK karta

Uživatelský avatar
Casio
Mazák
Mazák
Příspěvky: 993
Registrován: 21 říj 2007, 19:09

Re: CAM moduly

Příspěvek od Casio »

Pro příjem těchto programů budeš muset provést revizi na 2.3. V novém studiu Cas 8.6 je právě možnost provedení této revize, respek. jak provést platbu. Cena 25 Eur.

Viz.

IT-Service Oglou
Dänischer Tisch 26
68219 Mannheim
Germany
Všechny uvedené návody slouží výhradně na studijní účely, pro příjem kódovaných programů si pořiďte oficiální dekódovací kartu.

Obrázek
http://www.satforum.ic.cz

Jan Bunda
Nováček
Nováček
Příspěvky: 33
Registrován: 30 bře 2009, 14:01

Re: CAM moduly

Příspěvek od Jan Bunda »

Zdravim objednal som si predplatne francuzskeho balika bis na 12 mesiacov aj s tymto dekodovacim modulom http://www.2galli.fr/boutique/fiche_pro ... _fr&num=61
povie mi niekto ci rozchodim v Showboxe Vitamine 5000 HD,dane programy myslim vlozenim dekodovacieho modulu do prijimaca a potom predpaltenej karty.Povie mi niekto návod ako mám danú kartu bis tv france rozchodit v tomto module a tu je link k tej karte:
http://www.2galli.fr/boutique/fiche_pro ... fr&num=111

Prosím vyjadrite sa niekto :1:

Uživatelský avatar
TitusXX
Nováček
Nováček
Příspěvky: 99
Registrován: 05 kvě 2008, 09:00

Re: CAM moduly

Příspěvek od TitusXX »

Ahoj,a ako tu kartu zaregistruješ?
Showbox 500

Odpovědět

Zpět na „CAM Moduly a Čipové karty.“