Právě je 12 pro 2018, 03:32

Google


Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 10 ] 
 Openbox 770+Diablo cam+skylink karty... 
Autor Zpráva
Nováček
Nováček

Registrován: 13 čer 2008, 06:59
Příspěvky: 7
Odpovědět s citací
Příspěvek Openbox 770+Diablo cam+skylink karty...
Mám 770-ku a ten má jeden slot pre kartu. Druhú kartu sa pokúšam spustiť v Diablo cam module,alebo Dragon cam module.Ak zapnem príjímač, chvílku to ide,/karta v slote a druhá v module/ale po chvílke to zamrzne.Ani karta v module nejde,ak vytiahnem kartu zo slotu.Ak vytiahnem modul,alebo kartu z neho,nabehne program.Už som vyskúšal všetky softw. pre 770-ku,aj som upravoval softw. modulov, ale stále je to rovnaké.Vedel by mi niekto poradiť,kde robím chybu,alebo čo tam nahrať,upraviť?


05 kvě 2009, 21:00
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 13 čer 2008, 06:59
Příspěvky: 7
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Openbox 770+Diablo cam+skylink karty...
Tak nakoniec,som si to poriešil tak,že som si kúpil modul EUROCAM-Cryptoworks a do neho dal spomínanú kartu...


19 srp 2009, 19:24
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 23 zář 2008, 15:21
Příspěvky: 23
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Openbox 770+Diablo cam+skylink karty...
v diable idu všetky karty v pohode....len to treba spravne nastaviť


20 led 2010, 14:56
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 13 čer 2008, 06:59
Příspěvky: 7
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Openbox 770+Diablo cam+skylink karty...
Chlapče,Ty si mi tak poradil.....úplne som vedľa. Ak nevieš napísať niečo konkrétne, tak sa radšej ani neozývaj. Myslím si ,že som v sat. problematike dosť zbehlý a viem si veľa vecí aj sám poriešiť. Toto som vyriešil iným spôsobom, lebo to vážne nefunguje. Ahoj.


20 led 2010, 18:00
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 07 zář 2008, 16:53
Příspěvky: 271
Bydliště: Pardubicko
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Openbox 770+Diablo cam+skylink karty...
par32: tvá odpověď je opravdu o ničem
rew77 trošku úcty by to chtělo a ne svým třetím příspěvkem nadávat za špatnou odpověď, třeba by ti nakonec poradil i když podle tvé reakce se na tebe teď spíš vyprdne.
Nemáme ve zvyku si tady nadávat a vyhazovat se, prosím respektuj to :89: to jsi si tady snad už za tu dobu všiml ne? ;)
Je to vytažená mrtvolka, ale zatím ji nechám žít, pokud se to tady nezvrhne.

_________________
Na dotazy, které zde jsou vyřešeny a viditelně umístěny, nemá smysl odpovídat, protože není záruka, že tázající, bude ochoten odpověď přečíst, když tomu tak neučinil do teď.
Showbox S300 Platinum, motor Opticum DM 2400 od 30°W do 30,5°E, Skylink MULTI.


20 led 2010, 20:29
Profil ICQ
Nováček
Nováček

Registrován: 13 čer 2008, 06:59
Příspěvky: 7
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Openbox 770+Diablo cam+skylink karty...
murder, myslím si,že až tak zase som to neprehnal. Ale,ak niekto dáva takúto radu,tak to ma vie trošku naštvať. Ak som ho tým urazil, omlúvam sa. Verím, že po tejto skúsenosti, už bude odpovedať rozumnejšie....


21 led 2010, 07:18
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 23 zář 2008, 15:21
Příspěvky: 23
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Openbox 770+Diablo cam+skylink karty...
cez programator nahraj do diabla soft HORIZON 1.04 v menu potom prepni na cryptoworks a pochopitelne najprv naformatuj modul...či..zase rada o ničom? :)) :92: ak ten soft chceš napiš pošlem :97:


21 led 2010, 11:24
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 23 zář 2008, 15:21
Příspěvky: 23
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Openbox 770+Diablo cam+skylink karty...
nikdy sa neuražam.....ale to pravidlo je velmi dobre :57:


21 led 2010, 11:26
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 13 čer 2008, 06:59
Příspěvky: 7
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Openbox 770+Diablo cam+skylink karty...
Ďakujem, toto je už iná odpoveď. Vyskúšam. Ak by sme chceli ešte komunikovať môj mail je:
rew77@ centrum.sk Ahoj.


21 led 2010, 13:01
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 23 zář 2008, 15:21
Příspěvky: 23
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Openbox 770+Diablo cam+skylink karty...
rew77 píše:
Ďakujem, toto je už iná odpoveď. Vyskúšam. Ak by sme chceli ešte komunikovať môj mail je:
rew77@ centrum.sk Ahoj.

nezabudni nas oboznamiť s vysledkami...určite nato niesom zvedavy aj ja ...inač ja som kartu rozbehol aj na UW len vtedy tam musiš vložiť caids pre sk a cz karty...ale ide to!!!! :117:


22 led 2010, 20:20
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 10 ] 

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.
Český překlad – phpBB.cz
[ Time : 0.078s | 13 Queries | GZIP : On ]