Právě je 19 čer 2018, 15:19

Google


Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 
 CAM modul CX (Conax) a neznámá karta -poraďte... 
Autor Zpráva
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Registrován: 14 pro 2009, 16:18
Příspěvky: 122
Odpovědět s citací
Příspěvek CAM modul CX (Conax) a neznámá karta -poraďte...
Zdravím dostal se mi do ruky CAM modul CONAX a nejaká dekódovací karta která asi bude na kabelovou TV v Rakousku ale nechám si poradit od odborníkú... :118:

CAM MODUL
Obrázek

KARTA
Obrázek

Informace o kartě v Showboxu S-700
Obrázek


S tou kartou asi nic nesvedu :51: ale co by se dalo dělat s tím CAM modulem...v showboxu píše CAM běží,,,... :?: Dík za informace :thanx:

_________________
Ferguson Ariva 200HD F/W A200_V2.14B2patch 23.5E-19.2E-0,8W CSLINK-120cm-diseq 1.2 společná na střeše paneláku.
Ferguson Ariva 200HD F/W A200_V2.14B2patch Parabola FE 80cm MONOBLOK 23.5E,19.2E SKYLINK ICE


27 kvě 2010, 22:36
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 10 dub 2008, 08:38
Příspěvky: 77
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: CAM modul CX (Conax) a neznámá karta -poraďte...
http://www.liwest.at/produkte/kabel-tv- ... paket.html

_________________
http://bmilan.eIpo.sk - Sport na TV obrazovke
[Showbox S-300 Platinum, Nokia 9600S/DVB 2000 1.82 Sandra, Humax Digi+ (Digi TV Basic), 5 CAMs, DVB-T Maximum T-901CX]


28 kvě 2010, 00:28
Profil
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Registrován: 14 pro 2009, 16:18
Příspěvky: 122
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: CAM modul CX (Conax) a neznámá karta -poraďte...
No tohle sem našel taky ale dá se na to koukat přes satelit když je ta karta na kabelovou televizi :?:

A co s tím CAM modulem dá se na něco využít... :?: :?: :?:

_________________
Ferguson Ariva 200HD F/W A200_V2.14B2patch 23.5E-19.2E-0,8W CSLINK-120cm-diseq 1.2 společná na střeše paneláku.
Ferguson Ariva 200HD F/W A200_V2.14B2patch Parabola FE 80cm MONOBLOK 23.5E,19.2E SKYLINK ICE


28 kvě 2010, 12:55
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 10 dub 2008, 08:38
Příspěvky: 77
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: CAM modul CX (Conax) a neznámá karta -poraďte...
Je to kablovy operator (DVB-C), ale modul sa samozrejme da vyuzit pre satelitny prijem. Mimochodom CAID 0B00 pouziva aj MTV Unlimited a aj polska TNK.

_________________
http://bmilan.eIpo.sk - Sport na TV obrazovke
[Showbox S-300 Platinum, Nokia 9600S/DVB 2000 1.82 Sandra, Humax Digi+ (Digi TV Basic), 5 CAMs, DVB-T Maximum T-901CX]


28 kvě 2010, 14:47
Profil
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Registrován: 14 pro 2009, 16:18
Příspěvky: 122
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: CAM modul CX (Conax) a neznámá karta -poraďte...
Takže sem to pochopil že s tou kartou mi pujde Telewizja na kartě a MTV unlimited asi se to vysila na 19.2E nebo se pletu :geek:

Popripade napis kde se co vysila na ktere druzici...

&jinak dík :thanx:

_________________
Ferguson Ariva 200HD F/W A200_V2.14B2patch 23.5E-19.2E-0,8W CSLINK-120cm-diseq 1.2 společná na střeše paneláku.
Ferguson Ariva 200HD F/W A200_V2.14B2patch Parabola FE 80cm MONOBLOK 23.5E,19.2E SKYLINK ICE


28 kvě 2010, 18:10
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 10 dub 2008, 08:38
Příspěvky: 77
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: CAM modul CX (Conax) a neznámá karta -poraďte...
To nie - je tam len zhoda jedneho z identifikatorov, ale iny kluc... Kup si napr. kartu TNK (http://www.lyngsat.com/packages/tnk.html) a mozes ju strcit do toho modulu.

_________________
http://bmilan.eIpo.sk - Sport na TV obrazovke
[Showbox S-300 Platinum, Nokia 9600S/DVB 2000 1.82 Sandra, Humax Digi+ (Digi TV Basic), 5 CAMs, DVB-T Maximum T-901CX]


28 kvě 2010, 19:24
Profil
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Registrován: 13 srp 2008, 21:45
Příspěvky: 134
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: CAM modul CX (Conax) a neznámá karta -poraďte...
Nie ta karta ti nepojde, ale ten modul mozes vyuzit na ine karty kodovane v conaxe, napr. TNK. Ale ta TNK ti pojde aj v uni citacke... takze ziadna vyhra :38:

_________________
2x Show-Box S300 + Opticum 4060CX + motor DigiPower SG-2100 + parabola Al 105 cm + Fe 80 cm + LNB SMART Quad 0,2 Titanium + LNB Fte 0,3 twin


21 čer 2010, 13:47
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 7 ] 

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.
Český překlad – phpBB.cz
[ Time : 0.064s | 13 Queries | GZIP : On ]